Δοκιμή Bart's Stuff v5.1.4

Μια πλήρης αναθεώρηση του τεστ Stuff του Bart, ενός Εργαλείου Ελέγχου Ελεύθερου Σκληρού Δίσκου

Το Bart's Stuff Test είναι ένα φορητό πρόγραμμα δοκιμής σκληρού δίσκου που εκτελεί μια δοκιμή ακραίων καταστάσεων εναντίον σκληρού δίσκου με την επανειλημμένη εγγραφή δεδομένων σε αυτό και την εμφάνιση ενός ζωντανού αρχείου καταγραφής της ταχύτητας μεταφοράς.

Παρόλο που μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο το τεστ Stuff του Bart σε έναν υπολογιστή με Windows, μπορεί να δοκιμάσει πραγματικά οποιοδήποτε σκληρό δίσκο ανεξάρτητα από το εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που το Bart's Stuff Test τρέχει στα Windows, μπορείτε να δοκιμάσετε έναν άλλο σκληρό δίσκο στο διαδίκτυο, ακόμη και αν τρέχει macOS, Linux κ.λπ.

Κατεβάστε το τεστ του Bart's Stuff

Σημαντικό: Ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε τη μονάδα σκληρού δίσκου, εάν αποτύχει σε οποιαδήποτε από τις δοκιμές σας.

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι του Bart's Stuff Test έκδοση 5.1.4. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Περισσότερα για τη δοκιμή του Bart του Stuff

Η δοκιμασία Stuff Bart λειτουργεί με το γράψιμο ενός αρχείου σε έναν σκληρό δίσκο, δηλαδή οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα , τοπικό ή απομακρυσμένο σκληρό δίσκο και σύστημα αρχείων υποστηρίζεται ακόμα και αν δεν έχει μορφοποιηθεί ή διαχωριστεί .

Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένα σενάριο όπου πολλά δεδομένα γράφονται σε μια κίνηση ξανά και ξανά. Αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρέπει να αντικατασταθεί ο οδηγός.

Κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στο πλαίσιο κειμένου Διαδρομή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Φάκελος . Επιλέξτε το σκληρό δίσκο που πρέπει να ελέγξετε και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη .

Καθώς η σάρωση βρίσκεται σε εξέλιξη, μπορείτε να δείτε τον αριθμό των μπλοκ που έχουν γραφτεί. το συνολικό μέγεθος των μπλοκ που έχουν γραφτεί. και το τρέχον, το μέγιστο και το μέσο ποσοστό μεταφοράς.

Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογές για συγκεκριμένες ρυθμίσεις λειτουργίας σάρωσης. Μπορείτε να εκτελέσετε μια κανονική δοκιμή που συνεχίζει μέχρι να την σταματήσετε με το χέρι, να ορίσετε ένα συγκεκριμένο μοτίβο εγγραφής ή να ξεκινήσετε μια δοκιμή γρήγορης ταχύτητας. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος του μπλοκ και πόσο ελεύθερος χώρος πρέπει να διατηρηθεί μετά την εγγραφή των δεδομένων στη μονάδα δίσκου.

Οι εμπειρίες δοκιμών του Μπαρ υπέρ & amp; Μειονεκτήματα

Το Bart's Stuff Test είναι ένας απλός δοκιμαστής σκληρού δίσκου που έχει λίγα μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου για τη δοκιμή του Bart's Stuff

Το Bart's Stuff Test είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για να ελέγξετε την ταχύτητα μεταφοράς και ανάγνωσης κάθε σκληρού δίσκου.

Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και λειτουργεί με βασικά κάθε μονάδα, ακόμα κι αν είναι σε δίκτυο.

Κατεβάστε το τεστ του Bart's Stuff

Άλλα δωρεάν εργαλεία δοκιμών HDD

Εάν έχετε δοκιμάσει το τεστ Stuff του Bart, αλλά θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό πρόγραμμα δοκιμής σκληρού δίσκου, σας συνιστώ Seagate SeaTools , GSmartControl , DiskCheckup , HDDScan και Windows Drive Fitness Test . Κάθε ένα από αυτά τα προγράμματα έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και μπορεί να είναι ευκολότερο ή πιο δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από τα άλλα, αλλά οι διαφορές αυτές επισημαίνονται σε κάθε μια από αυτές τις αναθεωρήσεις.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τη λίστα δωρεάν προγραμμάτων δοκιμών σκληρού δίσκου για ακόμα περισσότερες επιλογές.