Αρχική σελίδα Google vs Google Mini Home: Ποια χρειάζεστε;

Είναι το σπίτι της Google αξίζει τον κόπο; Ή μήπως πρέπει να πάτε με το Google Mini Home;

Το Google Home and Home Mini είναι μέρος της σειράς έξυπνων ομιλητών της Google, αλλά γιατί να αγοράσετε ένα σπίτι $ 130 στο Google, όταν μπορείτε να αγοράσετε ένα 50 $ Google Home Mini; Αυτή είναι η ερώτηση των $ 80. Είναι δικαιολογημένα τα επιπλέον χρήματα; Εκτός από έναν μεγαλύτερο ομιλητή, με τι ακριβώς παίζετε με αυτά τα επιπλέον χρήματα; Και είναι ότι ο μεγαλύτερος ομιλητής είναι πραγματικά καλύτερος ή είναι απλά πιο δυνατός;

Πόσο πολύ καλύτερα είναι ο ομιλητής του Google Home;

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του Google Home και του Home Mini: ο ήχος που παράγει. Το Google Home Mini προορίζεται σαφώς κυρίως ως βοηθός με δυνατότητα φωνής για το σπίτι σας, ενώ το μεγαλύτερο Google Home έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει μουσική στην εξίσωση.

Αρχική σελίδα Google

Το Google Home σπορ οδήγησης 2 ιντσών και διπλά παθητικά ψυγεία 2 ιντσών.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Αρχική σελίδα Google Mini

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Η επιλογή μας: Αρχική σελίδα Google

Μπορεί να φανεί σαν ένα προκαταρκτικό συμπέρασμα ότι ο καλύτερος ομιλητής θα κερδίσει, αλλά το ερώτημα εδώ είναι εάν ή όχι αξίζει πραγματικά τα επιπλέον χρήματα. Και το καλύτερο ομιλητή του Google Home αξίζει τον κόπο.

Οι έλεγχοι είναι οι ίδιοι;

Η Google έβαλε ένα διασκεδαστικό γύρισμα στο έξυπνο ηχείο συμπεριλαμβάνοντας στοιχεία ελέγχου αφής στο Google Home και το Mini Home. Αυτοί οι έλεγχοι σάς επιτρέπουν να αλλάξετε την ένταση ήχου και να σταματήσετε τη μουσική με το άγγιγμα ή τη χειρονομία, αλλά τα ηχεία μπορούν επίσης να ελέγχονται πλήρως με φωνή.

Αρχική σελίδα Google

Οι έλεγχοι στο πάνω μέρος του Google Home σάς επιτρέπουν να πραγματοποιείτε χειρονομίες όπως μετακίνηση του δακτύλου σας δεξιόστροφα για να ενεργοποιήσετε την ένταση προς τα πάνω ή προς τα αριστερά για να την απενεργοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το επάνω μέρος του ηχείου για να αναπαράγετε / διακόπτετε τη μουσική και να κρατάτε το δάχτυλό σας κάτω ως ερώτημα του Google Assistant, χωρίς να το προφέρετε με "Hey Google" ή "OK Google".

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Αρχική σελίδα Google Mini

Το Home Mini της Google σχεδιάστηκε έτσι ώστε να διαθέτει έλεγχο αφής και στην κορυφή της συσκευής, αλλά μια σφάλμα που προκάλεσε στο μηδέν να καταγράφει όλα όσα ακούσει, υποχρέωσε την Google να απενεργοποιήσει τη λειτουργία. Το Home Mini θα σας επιτρέψει να ελέγχετε την ένταση αγγίζοντας τις πλευρές του ηχείου και αν κρατάτε το δάχτυλό σας στο πλάι του ηχείου, παίζει ρόλο αναπαραγωγής / παύσης.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Η επιλογή μας: Αρχική σελίδα Google

Τα χειριστήρια αφής του Google Home μπορεί να είναι απολαυστικά, αλλά λειτουργούν καλά και δίνουν στο σπίτι ένα κομμάτι διασκέδασης.

Τι γίνεται με την Αισθητική;

Η προφανής διαφορά μεταξύ του Google Home και του Home Mini είναι μέγεθος, αλλά υπάρχουν μερικές άλλες διαφορές όταν πρόκειται για εμφάνιση.

Αρχική σελίδα Google

Το σπίτι του Google είναι 5,6 ίντσες ψηλό και έρχεται με μια βάση ματιών που έχει σχεδιαστεί για να αντικαθίσταται εύκολα. Η Google πωλεί βάση βάσης από κοραλλιογενείς ίνες $ 20 και μεταλλικές βάσεις $ 40 που έρχονται σε άνθρακα και χαλκό.

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Αρχική σελίδα Google Mini

Το μικρότερο μίνι είναι μόνο 1.6 ίντσες ψηλό, και ενώ ελαφρώς μεγαλύτερο από το σπίτι, η διαφορά είναι ελάχιστη (3.86 ίντσες έναντι 3.79 ίντσες).

Τι μας αρέσει

Αυτό που δεν μας αρέσει

Η επιλογή μας: Δεσμός

Το σπίτι της Google έχει σίγουρα περισσότερες επιλογές προσαρμογής, αλλά το Home Mini μπορεί να είναι το πιο cool looking οποιουδήποτε έξυπνου ομιλητή στην αγορά.

Βοηθός Google είναι διαφορετικός μεταξύ του Home και του Home Mini;

Παρόλο που το Google Home έχει κάποιες ωραίες προστιθέμενες λειτουργίες, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο Βοηθός Google είναι ακριβώς ο ίδιος τόσο στο Home όσο και στο Home Mini.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να εκδίδετε τις ίδιες εντολές και να κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις και των δύο έξυπνων ομιλητών. Ο βοηθός Google δεσμεύεται στο ίδιο γράφημα γνώσεων που χρησιμοποιείται από τη μηχανή αναζήτησης της Google, γεγονός που την καθιστά την καλύτερη έξυπνη συσκευή αυτή την πλευρά του Watson της IBM για την απάντηση σε ερωτήσεις.

Ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Google Assistant:

Η επιλογή μας: Αρχική σελίδα Google

Η μόνη προειδοποίηση εδώ είναι η μουσική. Εάν πρόκειται να το ακούσετε, το Google Home αξίζει τα επιπλέον χρήματα. Είναι ο καλύτερος έξυπνος ομιλητής στη σειρά $ 100 - $ 150 όταν πρόκειται να ακούτε μουσική, οπότε αυτή η πλευρά ενός Sonos, είναι ο έξυπνος ομιλητής για να πάρετε.

Αν σκοπεύετε μόνο να ρωτήσετε τις ερωτήσεις του Βοηθού Google, τον έλεγχο των έξυπνων οικιακών συσκευών ή των αγορών σας, το Home Mini θα σας εξοικονομήσει περίπου $ 80. Αλλά αν πρόκειται να σπάσετε τις μαρμελάδες, αξίζει τα επιπλέον χρήματα.