Φόρτιση τέλους βιασμού για έργα γραφικού σχεδιασμού

Όταν εργάζεστε ως σχεδιαστής γραφικών , είστε υποχρεωμένοι να έχετε πελάτες που θέλουν τα έργα να γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κατά πάσα πιθανότητα θα εξοικειωθείτε με τη φράση "Χρειάζομαι αυτό τώρα". Όταν συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να αποφασίσετε αν έχετε το χρόνο να ολοκληρώσετε το έργο εντός της προθεσμίας και στη συνέχεια να αποφασίσετε εάν θα χρεώσετε ή όχι ένα τέλος χρέωσης. Αυτό θα πρέπει να γίνεται κατά περίπτωση, και τελικά, καταλήγει στην προσωπική προτίμηση του σχεδιαστή.

Πριν αποφασίσετε, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να λάβετε υπόψη για να μπορείτε να αποφασίσετε αν θα χρεώνετε ή όχι περισσότερο για εργασία που γίνεται γρήγορα.

Πώς να χειριστείτε μια εργασία βιασμών

Ως σχεδιαστής, κρατάτε το μεγαλύτερο μέρος της εξουσίας. Όταν ένας πελάτης έρχεται σε εσάς με μια βιασύνη, είναι συνήθως απελπισμένοι και άγχος. Μείνετε ήρεμοι κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας και αν είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τη δουλειά, ενημερώστε τους ότι είστε ευτυχείς να τους βοηθήσετε σε μια δύσκολη περίοδο και αναμένετε να αποζημιωθούν επαρκώς, αλλά δεν αισθάνονται υποχρεωμένοι να κάνουν κάθε εργασία που έρχεται στον δρόμο σας.

Τι να χρεώσετε

Οι εργασίες Rush είναι συνήθως υψηλές άγχος και άγχος οδηγείται, οπότε είναι λογικό να χρεώνουν περισσότερα αντί να κάνουν μια γενναιόδωρη χάρη. Όλα εξαρτώνται από τη σχέση σας με τον πελάτη, αλλά ένα καλό σημείο εκκίνησης για ένα τέλος χρέωσης είναι 25 τοις εκατό. Γενικά, ένα μικρότερο έργο υποδηλώνει μικρότερη χρέωση και ένα μεγαλύτερο έργο υποδεικνύει μεγαλύτερο τέλος. Ωστόσο, δεν χρειάζεται απαραιτήτως να χρεώνετε μια χρέωση για μια σύντομη ειδοποίηση εάν έχετε μια καλή σχέση πελάτη και πραγματικά θέλετε να τους βοηθήσετε. Στο τιμολόγιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει την τιμή του τέλους βιασύνης με την τιμή «χωρίς χρέωση». Ο πελάτης θα δει ότι τους κάνατε μια εύνοια όταν θα μπορούσατε να τους χρεώσετε διπλασιάζοντας το κανονικό σας επιτόκιο, να κατανοήσετε την αδιακρισία τους και ελπίζω να προγραμματίσετε την επόμενη φορά.

Πώς να προετοιμαστείτε για την επόμενη φορά

Δυστυχώς, η πρώτη σας δουλειά με βιασύνη μάλλον δεν θα είναι η τελευταία σας. Ένα τέλος βιασύνη είναι ένα ασφάλιστρο, οπότε το κάνουν αυτό κατάφωρα προφανές στην προσφορά ή το τιμολόγιο. Ενημερώστε τη σύμβασή σας για να συμπεριλάβετε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της πολιτικής βιασύνης σας, την οποία μπορείτε γρήγορα να απευθυνθείτε σε πελάτες κατόπιν αιτήματος βιασύνης.

Εξετάστε όλους αυτούς τους παράγοντες όταν σκέφτεστε να χρεώσετε ένα τέλος χρέωσης. Δεν θέλετε να βλάψετε μια σχέση με έναν πελάτη, αλλά δεν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτό. Αν καθορίσετε μια επιβάρυνση βιασύνη είναι λογικό, να είναι ανοιχτό με τον πελάτη. Αφήστε τους να γνωρίζουν εκ των προτέρων τις αμοιβές, τον λόγο της αύξησης και σκεφτείτε να τους προσφέρετε ένα εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα με το κανονικό σας επιτόκιο .