Εγκαταστήστε το Microsoft Office

Τρόπος εγκατάστασης του Office σε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή, υπολογιστής ή tablet της Windows

Το Microsoft Office 2016 είναι διαθέσιμο για αγορές από τη Microsoft online καθώς και από μεγάλα καταστήματα κιβωτίων και τρίτα μέρη. Αφού κάνετε την αγορά, είτε πρόκειται για συνδρομή Office 365 για ένα μεγάλο γραφείο είτε για μια άδεια χρήστη, θα πρέπει να κατεβάσετε όσα αγοράσατε και να τα εγκαταστήσετε. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη λήψη του λογισμικού , μην ανησυχείτε, ακολουθείτε τα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγκαταστήσετε το Microsoft Office σε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή, υπολογιστή ή tablet Windows.

01 από 04

Εντοπίστε τη σελίδα λήψης και το κλειδί ενεργοποίησης

Εγκαταστήστε την επιλογή Office διαθέσιμη στην παραλαβή της παραγγελίας. joli ballew

Αφού αγοράσετε το Microsoft Office, θα σας δοθούν οδηγίες να πλοηγηθείτε σε έναν ιστότοπο για να κάνετε λήψη του προϊόντος. Αυτός ο σύνδεσμος λήψης θα συμπεριληφθεί στη συσκευασία εάν αγοράσετε το λογισμικό σε κατάστημα λιανικής πώλησης ή το παραγγείλετε από κάπου όπως το Amazon. Εάν παραγγείλετε ηλεκτρονικά από τη Microsoft, μπορείτε να λάβετε τον σύνδεσμο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν δεν λάβετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (δεν το έχω), θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στη Microsoft και να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας. Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα εδώ, υπάρχει ένας σύνδεσμος εγκατάστασης του Office στην απόδειξη. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση του Office .

Το κλειδί προϊόντος (ή ο κωδικός ενεργοποίησης) είναι ένα άλλο κομμάτι της διαδικασίας εγκατάστασης και είναι αυτό που επιτρέπει στη Microsoft να γνωρίζει ότι αγοράσατε το λογισμικό νόμιμα. Αυτό το κλειδί θα έρθει με κάθε φυσική συσκευασία που θα λάβετε και θα συμπεριληφθεί σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εάν παραγγείλατε ψηφιακά. Αν αγοράσατε το λογισμικό απευθείας από τη Microsoft, αφού κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Εγκατάσταση όπως φαίνεται παραπάνω, το κλειδί θα εμφανιστεί στην οθόνη και θα σας ζητηθεί να το αντιγράψετε. Αν ναι, κάντε κλικ στην επιλογή Αντιγραφή . Όποια και αν είναι η περίπτωση, καταγράψτε το κλειδί και κρατήστε το σε ασφαλές μέρος. Θα χρειαστείτε αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά το Microsoft Office.

02 από 04

Μεταβείτε στη σελίδα εγκατάστασης και εντοπίστε το αναγνωριστικό προϊόντος

Εγκαταστήστε το Microsoft Office. joli ballew

Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση του Office, υπάρχουν άλλα τρία βήματα για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του Microsoft Office: Συνδεθείτε με τον Microsoft λογαριασμό σας , εισαγάγετε το κλειδί προϊόντος και αποκτήστε Office .

Δείτε πώς να ξεκινήσετε:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση .
  2. Καταχωρίστε το αναγνωριστικό της Microsoft και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση .
  3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε Enter στο πληκτρολόγιο .
  4. Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε το αναγνωριστικό προϊόντος.

03 του 04

Αποκτήστε τα αρχεία εγκατάστασης

Αποκτήστε τα αρχεία εγκατάστασης του Microsoft Office. joli ballew

Μόλις πιστοποιηθεί το αναγνωριστικό της Microsoft και το κλειδί προϊόντος, θα έχετε πρόσβαση σε ένα άλλο κουμπί εγκατάστασης . Όταν δείτε αυτό το κουμπί, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση . Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια εξαρτάται από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Ο ευκολότερος τρόπος για να εγκαταστήσετε το Microsoft Office είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Edge . Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση εντός αυτού του προγράμματος περιήγησης, η εκτέλεση είναι μια επιλογή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση και να εκτελέσετε τη διαδικασία εγκατάστασης που περιγράφεται στην επόμενη ενότητα.

Αν δεν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Edge, θα πρέπει να αποθηκεύσετε το αρχείο στον υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή ή το tablet σας και, στη συνέχεια, εντοπίστε το αρχείο και κάντε κλικ (ή κάντε διπλό κλικ) για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Τα αρχεία θα είναι διαθέσιμα στο φάκελο "Λήψεις" και από μια καθορισμένη περιοχή του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Τα αρχεία που έχουν ληφθεί από το Firefox είναι διαθέσιμα στο επάνω μέρος του προγράμματος περιήγησης κάτω από το βέλος και στο Chrome είναι το κάτω αριστερό μέρος. Εντοπίστε το ληφθέν αρχείο πριν συνεχίσετε.

04 του 04

Εγκαταστήστε το Microsoft Office

Εγκαταστήστε το Microsoft Office. joli ballew

Αν κατεβάσατε το αρχείο, εντοπίστε το αρχείο και κάντε κλικ ή κάντε διπλό κλικ για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης και εγκατάστασης. Εάν κάνατε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, αυτή η διαδικασία ξεκινά αυτόματα. Επειτα:

  1. Εάν σας ζητηθεί , κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να επιτρέψετε την εγκατάσταση.
  2. Εάν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes) για να κλείσετε όλα τα ανοιχτά προγράμματα.
  3. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο .

Αυτό είναι όλο, το Microsoft Office είναι τώρα εγκατεστημένο και έτοιμο για χρήση. Σημειώστε ότι ενδέχεται να σας ζητηθεί αργότερα να εγκαταστήσετε ενημερώσεις στο Office και, αν ναι, να επιτρέψετε αυτές τις ενημερώσεις.