Πώς να εξαγάγετε τον ήχο (MP3) από τα αρχεία βίντεο

Πόσες φορές έχετε παρακολουθήσει ένα βίντεο με ένα φανταστικό κομμάτι μουσικής πάνω του; Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα αρχείο MP3 για αναπαραγωγή στον υπολογιστή σας ή στο MP3 / media player; Εφόσον δεν παραβιάζετε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων εξαγωγής ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ψηφιακά αρχεία ήχου από βίντεο. Σε αυτό το σεμινάριο, χρησιμοποιούμε το δωρεάν λογισμικό, AoA Audio Extractor, για να σας δείξουμε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε τα δικά σας MP3 από βίντεο κλιπ.

Προσθήκη αρχείων βίντεο

Το AoA Audio Extractor είναι ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο εξαγωγής ήχου που υποστηρίζει τις παρακάτω μορφές:

Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη αρχείων και πλοηγηθείτε στο αρχείο βίντεο που θέλετε χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης αρχείων AoA Audio Extractor. Είτε κάντε διπλό κλικ στο αρχείο βίντεο που θέλετε είτε κάντε μόνο κλικ και κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα για να το προσθέσετε στη λίστα εξαγωγής. Εάν θέλετε να προσθέσετε πολλά αρχεία τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου των Windows (CTRL + A, Shift + δρομέα πάνω / κάτω, κλπ.)

Διαμόρφωση και εξαγωγή

Στην ενότητα επιλογών εξόδου, επιλέξτε μια μορφή ήχου στην οποία θέλετε να μετατρέψετε. Διατηρήστε την προεπιλεγμένη μορφή MP3 αν δεν είστε βέβαιοι, καθώς αυτό υποστηρίζεται ευρέως στις περισσότερες συσκευές υλικού που μπορούν να παίξουν ψηφιακή μουσική . Στη συνέχεια, ρυθμίστε το ρυθμό δειγματοληψίας ήχου στο 44100, ώστε τα αρχεία να είναι όσο το δυνατόν πιο συμβατά με λογισμικό δημιουργίας υλικού και CD, το οποίο μερικές φορές έχει προβλήματα με οτιδήποτε μεγαλύτερο από 44100.

Τέλος, ορίστε έναν φάκελο εξόδου για να αποθηκεύσετε τα αρχεία ήχου κάνοντας κλικ στο κουμπί Αναζήτηση . Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εξαγωγής.

Ο, τι χρειάζεσαι