Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μπλε Lego

Η κατώτατη γραμμή

Η αναθεώρηση της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Blue Lego αποκαλύπτει μια παιδική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που φαίνεται δροσερή. Μετά από όλα, ποιος δεν αρέσει ο Legos;

Ωστόσο, τα πραγματικά εργαλεία φωτογραφίας και τα χαρακτηριστικά της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Lego Brick στερούνται σοβαρά. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Lego για ένα παιδί, λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για μια φωτογραφική μηχανή Lego και η ποιότητα της εικόνας της δεν είναι αρκετά καλή για ένα παιδί που θέλει να είναι ακόμη και λίγο σοβαρό για τη φωτογραφία.

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Blue Lego είναι ένα παλαιότερο μοντέλο και μπορεί να έχετε λίγη δυσκολία να την βρείτε σε κάποια καταστήματα. Ίσως χρειαστεί να αγοράσετε μια χρησιμοποιημένη έκδοση. Αλλά αν μπορείτε να το βρείτε, είναι μια διασκεδαστική κάμερα για πολύ μικρά παιδιά.

Εάν προτιμάτε να βρείτε μια νεότερη φωτογραφική μηχανή για παιδιά, ρίξτε μια ματιά στην πρόσφατα ενημερωμένη λίστα με τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές για παιδιά, η οποία έχει ένα ωραίο μείγμα φωτογραφικών μηχανών που μοιάζουν περισσότερο με παιχνίδια, όπως η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Blue Lego και αυτές που απευθύνονται σε παιδιά που είναι λίγο πιο σοβαρά για τη φωτογραφία.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ποιότητα εικόνας

Η ποιότητα εικόνας με τη φωτογραφική μηχανή Lego είναι κάτω από το μέσο όρο σε καλές συνθήκες φωτισμού και ιδιαίτερα χαμηλή σε χαμηλό φωτισμό. Προσφέρει ανάλυση 3 megapixel , το οποίο είναι κάτι περισσότερο από πολλές κάμερες παιχνιδιών που απευθύνονται σε παιδιά, αλλά η ποιότητα της εικόνας παραμένει χαμηλή.

Το ενσωματωμένο φλας με τη φωτογραφική μηχανή Lego τείνει να ξεπλένει φωτογραφίες και δεν φωτίζει ολόκληρο το καρέ, αφήνοντας τη φωτογραφική μηχανή Lego Brick σε κακή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εκτέλεση

Η κάμερα Lego Brick είναι πολύ εύκολη στη χρήση, με μερικά κουμπιά. Τα παιδιά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να υπολογίζουν το σημείο και να κάνουν κλικ στην απλότητα αυτής της φωτογραφικής μηχανής, αν και μπορεί να χρειαστούν λίγη βοήθεια με τη λήψη και τη διαγραφή φωτογραφιών. Η κάμερα ελέγχει αυτόματα όλες τις λειτουργίες της φωτογραφίας.

Θα βρείτε αξιοπρεπείς χρόνους απόκρισης με τη φωτογραφική μηχανή Lego. Ξεκινά γρήγορα και η πυροβολισή του σε καθυστερήσεις λήψεων είναι ελάχιστη, εκτός και αν χρησιμοποιείται το φλας. Η υστέρηση κλείστρου είναι ένα πρόβλημα πολλές φορές.

Σχέδιο

Ο σχεδιασμός της κάμερας καθιστά την κάμερα Lego Brick ένα επιθυμητό μοντέλο, καθώς το εξωτερικό περιέχει πραγματικά τούβλα Lego. Μπορείτε ακόμα να συνδέσετε επιπλέον Legos στο εξωτερικό της κάμερας. Ωστόσο, το σώμα της φωτογραφικής μηχανής δεν χωρίζεται (εκτός αν ένας νεαρός παίρνει ένα σφυρί στην κάμερα, που μπορεί να είναι δελεαστικό για μερικά παιδιά). Διατίθενται δύο χρώματα αμαξώματος: Παραδοσιακά χρώματα Lego και συνδυασμός ροζ / μοβ / λευκού.

Όσον αφορά την ασφάλεια, η κάμερα Lego δεν διαθέτει μάνδαλα ή πλαστικές πόρτες, καθιστώντας την καλή για ακόμη και μικρά παιδιά. Το μόνο άνοιγμα στη φωτογραφική μηχανή Lego είναι η υποδοχή USB , την οποία μερικά μικρά παιδιά ενδέχεται να μπουν στον πειρασμό να μπλοκάρουν αντικείμενα.

Μια εσωτερική μπαταρία ιόντων λιθίου εξουσιοδοτεί τη φωτογραφική μηχανή Lego Brick και αποθηκεύει φωτογραφίες χρησιμοποιώντας εσωτερική μνήμη. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μόνο μέσω της υποδοχής USB, η οποία δεν είναι εξαιρετική σχεδίαση για παιδική κάμερα. Είναι ενοχλητικό να επαναφορτίσετε την κάμερα ενώ ταξιδεύετε. αντικαθιστώντας μερικές μπαταρίες ΑΑΑ είναι ευκολότερη.