Προβολείς προβολέων LightStream Viewsonic με προφίλ

Η Viewsonic παράγει οθόνες επίπεδης οθόνης και βιντεοπροβολείς για διάφορες αγορές, αλλά οι προβολείς βίντεο σειράς 2016 LightStream (PJD7830HDL και PJD7835HD) προορίζονται να λειτουργούν καλά είτε σε επιχειρηματικό / εκπαιδευτικό περιβάλλον είτε ως μέρος του οικιακού σας θεάτρου.

Χαρακτηριστικά / Προδιαγραφές Επισκόπηση

Πρώτα απ 'όλα, αν και έχουν διαφορετικούς αριθμούς μοντέλων, οι προβολείς είναι οι ίδιοι, εκτός από το ότι το PJD7830HDL έχει μέγιστη απόδοση 3.200 lumens λευκού φωτός και έρχεται σε ένα λευκό περίβλημα, το οποίο το PJD7835HD έχει μέγιστο 3500 lumens λευκού φωτός και έρχεται σε μαύρο θάλαμο.

Και οι δύο προβολείς ενσωματώνουν ένα σχεδιασμό βασισμένο σε DLP με ένα τσιπ που υποστηρίζεται από εγγενή ανάλυση 1080p και ένα νέο έγχρωμο τροχό έξι τμημάτων και δυναμικό έλεγχο λαμπτήρων που διατηρεί σταθερό χρώμα σε συνθήκες διακυμάνσεων φωτισμού (οι οποίες ονομάζονται Supercolor με ετικέτες Viewsonic) και 22.000: 1 δυναμική αναλογία αντίθεσης .

Επιπλέον, η λυχνία που χρησιμοποιείται και στους δύο προβολείς βαθμολογείται για να λειτουργεί για 3.500 ώρες σε κανονική λειτουργία και 8.000 σε λειτουργία Eco mode. Η ισχύς του λαμπτήρα είναι 220 W για το PJD7830HDL και 250 W για το PJD7835HD. Ο θόρυβος ανεμιστήρων και για τους δύο προβολείς δηλώνεται από το Viewsonic ως 32db σε κανονική λειτουργία και 28 db σε λειτουργία ECO.

Και τα δύο μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να προβάλλουν εικόνες με μέγεθος από 30 έως 300 ίντσες και για να διευκολύνουν την εγκατάσταση της οθόνης προβολής, και οι δύο προβολείς παρέχουν χειροκίνητο ζουμ και εστίαση, καθώς και διόρθωση κάθετης και οριζόντιας καστάνας. Ωστόσο, η μετατόπιση των οπτικών φακών δεν περιλαμβάνεται .

Παρέχονται επιλογές προβολής 2D και 3D από τις πηγές Blu-ray Disc Player και PC (τα γυαλιά απαιτούν προαιρετική αγορά).

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα πλήρες σύνολο αναλογικών και ψηφιακών εισόδων βίντεο, συμπεριλαμβανομένων 2 HDMI . Μία από τις εισόδους HDM διαθέτει επίσης λειτουργία MHL , η οποία επιτρέπει τη σύνδεση συμβατών φορητών συσκευών, όπως πολλά smartphones και tablet, καθώς και την έκδοση MHL του Stick Roku Streaming.

Οι πρόσθετες επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν 1 Composite , 1 είσοδο οθόνης PC VGA , σύνδεση RS-232 για προσαρμοσμένες εφαρμογές ελέγχου και 2 είσοδοι ήχου (οι προβολείς διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα μονοφωνικών ηχείων 16 watt) και έξοδο ήχου για σύνδεση σε εξωτερικό (η καλύτερη επιλογή για μια πλήρη εμπειρία surround ήχου οικιακού κινηματογράφου) - η είσοδος και η έξοδος ήχου χρησιμοποιούν υποδοχές 3,5 mm.

Καινοτόμος φυσικός σχεδιασμός

Εκτός από την έμφαση στην ποιότητα της εικόνας, την πρακτική συνδεσιμότητα και την ικανότητα ήχου, το Viewsonic έχει ενσωματώσει επίσης μερικά καινοτόμα χαρακτηριστικά φυσικού σχεδιασμού.

PortAll - Ένα κρυφό διαμέρισμα με αφαιρούμενο κάλυμμα παρέχεται στη μία πλευρά της οποίας κρύβεται η θύρα MHL-HDMI έτσι ώστε να συνδέονται με καλώδια MHL, όπως η έκδοση MHL του Stick ή το προαιρετικό καλώδιο Wifi της Viewsonic. μην βγαίνετε από τον προβολέα όπου θα μπορούσε να χτυπήσει ή να υποστεί βλάβη.

Καλώδιο διαχείρισης καλωδίων - Όπως το όνομά της υποδεικνύει, το Viewsonic παρέχει μια αποσπώμενη καλύπτρα που τοποθετείται στα δεξιά του προβολέα, επιτρέποντας στους χρήστες να κρύβουν όλα αυτά τα ακατάλληλα καλώδια σύνδεσης που έχουν την τάση να κρεμούν το πίσω μέρος του προβολέα.

Ο συνδυασμός της δυνατότητας υψηλής φωτεινότητας, των επιλογών συνδεσιμότητας και της σχεδίασης κομψής καμπίνας καθιστούν το Viewsonic PJD7830HDL και το PJD7835HD αξίζει τον έλεγχο.