Πώς να επαναφέρετε το iPhone από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Η απώλεια δεδομένων από το iPhone σας μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους, όπως:

Και ενώ η απώλεια δεδομένων iPhone σας δεν είναι ποτέ μια ευχάριστη εμπειρία, η αποκατάσταση των δεδομένων iPhone από ένα αντίγραφο ασφαλείας είναι ένα αρκετά απλό έργο που μπορεί να κάνει το τηλέφωνό σας να λειτουργήσει ξανά σε χρόνο μηδέν.

Κάθε φορά που συγχρονίζετε το iPhone σας , τα δεδομένα, οι ρυθμίσεις και άλλες πληροφορίες στο τηλέφωνο υποστηρίζονται αυτόματα στον υπολογιστή σας. Εάν συναντήσετε μια κατάσταση στην οποία πρέπει να επαναφέρετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το κατεβάσετε ξανά στο τηλέφωνό σας και θα ξαναπαίσετε και θα τρέξετε ξανά.

01 από 05

Ξεκίνα

Dean Belcher / Πέτρα / Getty Images

Για να αρχίσετε να επαναφέρετε τα δεδομένα σας από το αντίγραφο ασφαλείας, συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή που κανονικά συγχρονίζετε με αυτόν που περιέχει το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας (στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτός θα είναι ο κανονικός σας υπολογιστής.) Εάν συγχρονίζετε σε περισσότερα από ένα μηχανήματα, θα πρέπει να έχετε αντίγραφα ασφαλείας και στους δύο υπολογιστές. Απλά επιλέξτε τον υπολογιστή με το αντίγραφο ασφαλείας που προτιμάτε).

Στο κέντρο της οθόνης διαχείρισης iPhone, θα δείτε ένα κουμπί Επαναφορά . Κάντε κλικ σε αυτό.

Όταν το κάνετε αυτό, το iTunes θα σας δείξει μερικές εισαγωγικές οθόνες. Μετά από αυτά, θα πρέπει να συμφωνήσετε με την κανονική άδεια λογισμικού iPhone. Κάντε αυτό και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

02 του 05

Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες του λογαριασμού iTunes

Τώρα θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τις πληροφορίες Apple ID (γνωστού και ως λογαριασμός iTunes). Αυτός είναι ο ίδιος λογαριασμός που ρυθμίζετε είτε όταν ξεκινήσατε να αγοράζετε πράγματα από το iTunes Store είτε όταν ενεργοποιήσατε αρχικά το iPhone σας . Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό.

Θα σας ζητηθεί επίσης να καταχωρήσετε το τηλέφωνό σας - συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες για να το κάνετε. Μετά από αυτό, το iTunes θα σας προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας Mobile Me της Apple. Πάρτε το πάνω σε αυτή την προσφορά - ή παραλείψτε το, την επιλογή σας - και συνεχίστε.

03 του 05

Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας για την επαναφορά του iPhone από το

Στη συνέχεια, το iTunes θα εμφανίσει τη λίστα των αντιγράφων ασφαλείας iPhone που μπορείτε να επαναφέρετε από το iPhone σας (στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα είναι μόνο ένα αντίγραφο ασφαλείας, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, θα υπάρχουν περισσότερα). Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε - με βάση το πιο πρόσφατο ή το μόνο - και συνεχίστε.

Μόλις επιλεγεί το κατάλληλο αρχείο αντιγράφων ασφαλείας, το iTunes θα ξεκινήσει να φορτώνει εκ νέου τα δεδομένα ασφαλείας στο τηλέφωνό σας. Η διαδικασία είναι αρκετά γρήγορη επειδή μεταφέρει μόνο δεδομένα και ρυθμίσεις, όχι όλη τη μουσική σας.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, ελέγξτε διπλά τις ρυθμίσεις τόσο στο τηλέφωνό σας όσο και στο iTunes για ό, τι συγχρονίζεται στο τηλέφωνό σας. Παρόλο που η λειτουργία είναι καλή, συχνά αφήνει εκτός λειτουργίας κάποιες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων μερικών ρυθμίσεων συγχρονισμού μουσικής όπως τα podcast, τις ρυθμίσεις συγχρονισμού email και άλλα στοιχεία.

04 του 05

Επιλέξτε το στοιχείο διανομής πληροφοριών διάγνωσης

Αφού ολοκληρωθεί η αρχική επαναφορά του iPhone, αλλά προτού συγχρονιστεί η μουσική σας στο τηλέφωνο, το iTunes θα σας ρωτήσει αν θέλετε να μοιράζεστε διαγνωστικές πληροφορίες με την Apple. Αυτό είναι αυστηρά εθελοντικό, αν και οι πληροφορίες θα βοηθήσουν την Apple να βελτιώσει τα προϊόντα της σε μελλοντικές εκδόσεις (όσοι ασχολούνται με το ιδιωτικό απόρρητο ενδέχεται να θέλουν να απορρίψουν αυτήν την επιλογή, δεδομένου ότι περιλαμβάνουν την ανταλλαγή δεδομένων με την Apple σχετικά με τον τρόπο χρήσης του iPhone). Κάντε την επιλογή σας και συνεχίστε.

05 του 05

Συγχρονισμός μουσικής και έλεγχος ρυθμίσεων

Αφού όλα τα άλλα στοιχεία συγχρονιστούν με το τηλέφωνο, η μουσική συγχρονίζεται στο iPhone σας με βάση τις ρυθμίσεις του αντιγράφου ασφαλείας που χρησιμοποιείτε. Ανάλογα με το πόσα τραγούδια συγχρονίζετε, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά ή να διαρκέσει μία ώρα ή περισσότερο. Όταν η μουσική γίνει συγχρονισμένη, θα είστε έτοιμοι να πάτε!

Θυμηθείτε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις σας για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο είναι ρυθμισμένο όπως σας αρέσει, αλλά το τηλέφωνό σας θα είναι έτοιμο για χρήση όπως ακριβώς ήταν πριν να διαγραφούν τα δεδομένα.