Πώς να ελέγξετε τη χρήση δεδομένων iPhone

Η κατοχή ενός iPhone σημαίνει τη χρήση ενός τόνου ασύρματων δεδομένων για τον έλεγχο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την περιήγηση στον ιστό, τη ροή μουσικής και τη χρήση εφαρμογών. Η χρήση δεδομένων είναι εύκολη, αλλά κάθε σχέδιο δεδομένων iPhone περιλαμβάνει ένα όριο για το ποσό των δεδομένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε μήνα και η υπέρβαση αυτού του ορίου έχει συνέπειες. Ορισμένες εταιρείες τηλεφωνίας επιβραδύνουν σημαντικά την ταχύτητα δεδομένων σας εάν υπερβείτε αυτό το όριο. Άλλοι χρεώνουν επιπλέον τέλη.

Μπορείτε να προσπαθήσετε να αποφύγετε την επιβράδυνση ταχύτητας λήψης ή επιπλέον χρεώσεις ελέγχοντας τη χρήση δεδομένων iPhone. Πώς το κάνετε αυτό εξαρτάται από την εταιρεία τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε. Ακολουθούν οδηγίες για τον έλεγχο των δεδομένων σας. χρήση με κάθε μεγάλη αμερικανική τηλεφωνική εταιρεία που πωλεί το iPhone.

Πώς να ελέγξετε τη χρήση δεδομένων AT & T

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να ελέγξετε πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει στο AT & T:

 1. Ο λογαριασμός σας AT & T online
 2. Η εφαρμογή AT & T, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση δεδομένων, φωνής και κειμένου (λήψη στο iTunes)
 3. Στην εφαρμογή τηλεφώνου, θα σας αποσταλεί κλήση * DATA # και ένα μήνυμα κειμένου με την τρέχουσα χρήση δεδομένων σας.

Όριο δεδομένων: Ποικίλει ανάλογα με το μηνιαίο σας σχέδιο. Τα σχέδια δεδομένων κυμαίνονται από 300MB έως και 50GB ανά μήνα
Αν υπερβείτε το όριο δεδομένων σας: Οι ταχύτητες δεδομένων μειώνονται στα 128 kbps μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης

Πώς να ελέγξετε τα ασύρματα δεδομένα Cricket σας

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ελέγξετε πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει στο Cricket Wireless:

 1. Ο λογαριασμός σας στο Κρίκετ online
 2. Η εφαρμογή My Cricket (Λήψη στο iTunes)

Όριο δεδομένων: Μεταβάλλεται από 2,5 GB έως 10 GB δεδομένων υψηλής ταχύτητας ανά μήνα
Αν υπερβείτε το όριο δεδομένων σας: Οι ταχύτητες δεδομένων μειώνονται στα 128 kbps μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης

Πώς να ελέγξετε τη χρήση των δεδομένων Sprint

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να ελέγξετε πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει στο Sprint :

 1. Ο λογαριασμός σας Sprint online
 2. Η εφαρμογή Sprint, η οποία περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες χρήσης (λήψη στο iTunes)
 3. Κλήση * 4 και ακολουθήστε τα μενού.

Όριο Δεδομένων: Απεριόριστο, αν και τουλάχιστον σε κάποιες εφαρμογές, το Sprint ρυθμίζει όλες τις ροές βίντεο, μουσικής και παιχνιδιών σε ποιότητα HD
Εάν υπερβείτε το όριο δεδομένων σας: Επειδή τα σχέδιά της είναι απεριόριστα, δεν υπάρχει υπερβολή. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε περισσότερα από 23 GB δεδομένων το μήνα, η Sprint ενδέχεται να επιβραδύνει τις ταχύτητες λήψης

Πώς να ελέγξετε τη χρήση των άμεσων δεδομένων ομιλίας

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ελέγξετε πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει στο Straight Talk:

 1. Μεταφράστε τη χρήση της λέξης στο 611611 και θα λάβετε ένα κείμενο πίσω με την τρέχουσα χρήση σας
 2. Η εφαρμογή Straight Talk My Account (Λήψη στο iTunes).

Όριο δεδομένων: Τα πρώτα 5GB ανά μήνα είναι σε υψηλή ταχύτητα
Εάν υπερβείτε το όριο δεδομένων σας: Οι ταχύτητες μειώνονται σε ρυθμούς 2G (το οποίο είναι πιο αργό από το αρχικό iPhone)

Πώς να ελέγξετε τη χρήση δεδομένων T-Mobile

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να ελέγξετε πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει στην T-Mobile:

 1. Ο λογαριασμός T-Mobile σας στο διαδίκτυο
 2. Στην εφαρμογή Τηλέφωνο, καλέστε το # 932 #
 3. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή T-Mobile (Λήψη στο iTunes).

Όριο δεδομένων: Εξαρτάται από το σχέδιό σας. Τα σχέδια δεδομένων κυμαίνονται από 2GB έως απεριόριστα, αν και οι πελάτες που υπερβαίνουν τα δικά τους δεδομένα ενδέχεται να μειώσουν τις ταχύτητές τους μέχρι τον επόμενο μήνα

Πώς να ελέγξετε τη χρήση των δεδομένων Verizon

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να ελέγξετε πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει στη Verizon :

 1. Ο λογαριασμός σας στο Verizon στο διαδίκτυο
 2. Η εφαρμογή Verizon, η οποία περιλαμβάνει λεπτά, δεδομένα και μηνύματα κειμένου που χρησιμοποιούνται (λήψη στο iTunes)
 3. Στην εφαρμογή Τηλέφωνο, καλέστε #data και θα λάβετε ένα κείμενο με λεπτομέρειες χρήσης.

Όριο δεδομένων: Εξαρτάται από το σχέδιο χρεώσεων. Τα διαθέσιμα δεδομένα κυμαίνονται από 1GB έως 100GB το μήνα
Εάν υπερβείτε το όριο δεδομένων σας: $ 15 / GB που χρησιμοποιείται μέχρι τον επόμενο κύκλο χρέωσης

Πώς να ελέγξετε τα δεδομένα Virgin Mobile που χρησιμοποιείτε

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ελέγξετε πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει στη Virgin:

 1. Ο λογαριασμός σας Virgin online
 2. Η εφαρμογή Virgin Mobile My Account (Λήψη στο iTunes).

Όριο δεδομένων: Εξαρτάται από το σχέδιό σας. Τα ποσά δεδομένων κυμαίνονται από 500MB έως 6GB
Εάν υπερβείτε το όριο δεδομένων σας : Εάν υπερβείτε το όριο μηνιαίων δεδομένων, η ταχύτητα λήψης θα μειωθεί σε 2G ταχύτητες μέχρι την επόμενη περίοδο χρέωσης

Πώς να αποθηκεύσετε δεδομένα όταν κλείσετε το όριο σας

Οι περισσότεροι μεταφορείς στέλνουν μια προειδοποίηση όταν πλησιάζετε το όριο δεδομένων σας. Αν πλησιάζετε το όριο δεδομένων σας, αυτό που πρέπει να κάνετε εξαρτάται από το πού βρίσκεστε τον μήνα. Αν είστε κοντά στο τέλος του μήνα, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Σε περίπτωση χειρότερης περίπτωσης, θα πληρώσετε επιπλέον $ 10 ή $ 15 ή θα έχετε βραδύτερα δεδομένα για μικρό χρονικό διάστημα. Εάν είστε κοντά στις αρχές του μήνα, καλέστε την εταιρεία τηλεφωνίας σας για να δείτε την αναβάθμιση του σχεδίου σας.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις παρακάτω συμβουλές:

Αν βρείτε τον εαυτό σας να ταιριάζει τακτικά με το όριο δεδομένων σας, πρέπει να μεταβείτε σε ένα σχέδιο που προσφέρει περισσότερα δεδομένα. Θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε αυτό από οποιαδήποτε από τις εφαρμογές ή τους λογαριασμούς στο διαδίκτυο που αναφέρονται ήδη σε αυτό το άρθρο.

Πώς να ελέγξετε τη χρήση δεδομένων στο τηλέφωνό σας

Το iPhone σας προσφέρει επίσης ένα ενσωματωμένο εργαλείο για την παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων σας, αλλά έχει μερικούς σημαντικούς περιορισμούς. Για να βρείτε το εργαλείο:

 1. Πατήστε Ρυθμίσεις .
 2. Πατήστε Cellular .
 3. Στην ενότητα Κινητά δεδομέναΧρήση κυψελοειδών δεδομένων σε ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις του iOS), θα δείτε τη χρήση των δεδομένων σας για την τρέχουσα περίοδο .

Αυτό μπορεί να φαίνεται χρήσιμο, αλλά η τρέχουσα περίοδος δεν είναι περίοδος χρέωσης. Αντ 'αυτού, η τρέχουσα περίοδος είναι πολύ μεγάλη από τότε που επαναφέρατε τα στατιστικά στοιχεία των δεδομένων σας (υπάρχει μια επιλογή για την επαναφορά στατιστικών στοιχείων στο κάτω μέρος της οθόνης). Κάτω από την επιλογή Επαναφορά στατιστικών στοιχείων είναι η ημερομηνία που επαναφέρατε τελευταία τα στατιστικά στοιχεία. Η χρήση δεδομένων της τρέχουσας περιόδου είναι όλα τα δεδομένα που χρησιμοποιήσατε από την ημερομηνία αυτή.

Μπορείτε να επαναφέρετε τα στατιστικά στοιχεία στην αρχή κάθε μηνιαίας περιόδου χρέωσης για να παρακολουθείτε τα δεδομένα σας, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτόματα. Θα πρέπει να ξέρετε πότε ξεκινά η περίοδος χρέωσης και να την επαναφέρετε με μη αυτόματο τρόπο και αυτό είναι δύσκολο να θυμηθεί κανείς. Είναι μάλλον πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε μία από τις άλλες επιλογές που περιγράψαμε προηγουμένως στο άρθρο.