Πώς να κάνω ένα αναγνωριστικό της Apple χωρίς πιστωτική κάρτα στο iPod Touch

Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο για να δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ασφαλή λογαριασμό iTunes

Κανονικά, όταν δημιουργείτε ένα νέο αναγνωριστικό της Apple (λογαριασμό iTunes), θα πρέπει επίσης να παράσχετε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής (συνήθως την πιστωτική σας κάρτα). Ωστόσο, για να το κάνετε αυτό μπορείτε να κατεβάσετε μια δωρεάν εφαρμογή από το iTunes Store και να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό iTunes ταυτόχρονα. Αυτή η μέθοδος αποφεύγει την εισαγωγή οποιωνδήποτε επιλογών πληρωμής.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Apple ID απευθείας στο iPod Touch χωρίς να χρειάζεται να παρέχετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας .

Κατεβάστε μια δωρεάν εφαρμογή

  1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το εικονίδιο App Store στην κύρια οθόνη του iPod Touch.
  2. Περιηγηθείτε στο κατάστημα για να βρείτε μια δωρεάν εφαρμογή για λήψη. Εάν έχετε έναν σκληρό χρόνο να βρείτε ένα που σας αρέσει η εμφάνιση, τότε ένας γρήγορος τρόπος είναι να δείτε τι είναι στα γραφήματα του App Store. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το εικονίδιο Top 25 κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, πατήστε την καρτέλα Ελεύθερο υπομενού (κοντά στην κορυφή).
  3. Αφού επιλέξετε μια δωρεάν εφαρμογή, πατήστε το κουμπί " Ελεύθερο " και στη συνέχεια " Εγκατάσταση εφαρμογής" .

Δημιουργία νέου αναγνωριστικού της Apple

  1. Αφού αγγίξετε το εικονίδιο Εγκατάσταση εφαρμογής, θα εμφανιστεί ένα μενού στην οθόνη. Επιλέξτε την επιλογή: Δημιουργία νέου αναγνωριστικού της Apple .
  2. Τώρα επιλέξτε το όνομα της χώρας ή της περιοχής σας, πατώντας στην κατάλληλη επιλογή. Αυτό θα πρέπει να έχει ήδη επιλεγεί αυτόματα, αλλά αν δεν πατήσετε στην επιλογή Store για να το αλλάξετε, ακολουθούμενο από Next όταν τελειώσετε.
  3. Για να ολοκληρώσετε το υπόλοιπο της διαδικασίας εγγραφής θα χρειαστεί να συμφωνήσετε με τους όρους της Apple. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις / Πολιτική απορρήτου της Apple και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Συμφωνώ και στη συνέχεια Συμφωνώ ξανά για να επιβεβαιώσετε την αποδοχή σας.
  4. Στην οθόνη Apple ID και Password, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να συσχετίσετε με το νέο αναγνωριστικό της Apple επιλέγοντας το πλαίσιο κειμένου Email και εισάγοντας τις πληροφορίες. Πατήστε Επόμενο για να συνεχίσετε. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό που ακολουθεί το Next . Εισαγάγετε ξανά τον ίδιο κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο επαλήθευσης και έπειτα πιέστε Τέλος για να ολοκληρώσετε.
  5. Χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη μέχρι να δείτε την ενότητα Πληροφορίες ασφαλείας. Συμπληρώστε κάθε ερώτηση με τη σειρά του πατώντας στο πλαίσιο κειμένου Ερώτηση και Απάντηση και πληκτρολογώντας τις απαντήσεις.
  1. Σε περίπτωση που χρειαστεί να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας, είναι καλή ιδέα να προσθέσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διάσωσης. Πληκτρολογήστε μια εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πλαίσιο κειμένου Optional Rescue Email για να δώσετε αυτές τις πληροφορίες.
  2. Καταχωρίστε την ημερομηνία γέννησής σας χρησιμοποιώντας τα πλαίσια κειμένου Μήνας, Ημέρα και Έτος . Εάν δημιουργείτε το λογαριασμό iTunes για το παιδί σας, βεβαιωθείτε ότι είναι τουλάχιστον 13 ετών (η ελάχιστη ηλικία της Apple απαίτηση). Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο όταν ολοκληρώσετε.
  3. Θα παρατηρήσετε στην οθόνη Πληροφορίες τιμολόγησης ότι υπάρχει πλέον η επιλογή 'καμία'. Πατήστε αυτό για να την επιλέξετε ως επιλογή πληρωμής και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας για να συμπληρώσετε τα άλλα απαιτούμενα στοιχεία (διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου κλπ.). Πατήστε Επόμενο για να συνεχίσετε.

Επαλήθευση του νέου σας λογαριασμού iTunes (χωρίς πιστωτική κάρτα)

  1. Πατήστε το κουμπί Τέλος στο iPod σας όταν έχετε διαβάσει το μήνυμα.
  2. Για να ενεργοποιήσετε το νέο αναγνωριστικό της Apple, ελέγξτε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή και αναζητήστε ένα μήνυμα από το iTunes Store. Κάντε κλικ στο μήνυμα και βρείτε τον σύνδεσμο Επαλήθευση τώρα . Κάντε κλικ σε αυτό για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Apple ID.
  3. Θα εμφανιστεί τώρα μια οθόνη που σας ζητάει να συνδεθείτε. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Επαλήθευση διεύθυνσης για να ολοκληρώσετε τη δημιουργία του λογαριασμού iTunes.
Πληροφορίες Πληρωμής

, αλλά μπορείτε να προσθέσετε αυτές τις πληροφορίες σε μεταγενέστερη ημερομηνία, εάν είναι απαραίτητο.