Μάθετε να συνδέετε ένα ψηφιακό κιβώτιο καλωδίων, ένα βίντεο και ένα DVD player σε μια τηλεόραση

Πώς να το κάνετε όταν η τηλεόρασή σας δεν διαθέτει εισόδους AV για το DVD

Η σύνδεση ενός κουτιού ψηφιακού καλωδίου, ενός βίντεο και ενός DVD player σε μια τηλεόραση που δεν διαθέτει εισόδους AV για τη συσκευή αναπαραγωγής DVD είναι ένα πρόβλημα για άτομα που έχουν τηλεοράσεις μόνο με ομοαξονικά κανάλια. Επειδή οι συσκευές αναπαραγωγής DVD δεν έχουν ομοαξονικές (RF) εξόδους, δεν μπορούν να συνδεθούν απευθείας σε μια τηλεόραση με μόνο ομοαξονική (RF) είσοδο. Η λύση είναι να αγοράσετε ένα RF διαμορφωτή , που είναι μια μικρή συσκευή που μετατρέπει την έξοδο AV από τη συσκευή αναπαραγωγής DVD σε ομοαξονική (RF).

Δημιουργία των συνδέσεων

Αν υποθέσουμε ότι το DVD player δεν είναι μια σύνθετη μονάδα με το VCR και ότι θέλετε να μπορείτε να εγγράψετε τηλεόραση στο VCR σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Συνδέστε το ομοαξονικό καλώδιο που προέρχεται από τον τοίχο στο κιβώτιο ψηφιακού καλωδίου χρησιμοποιώντας τη θύρα Video In . Μπορεί να χαρακτηριστεί ως Antenna In ή Cable In .
  2. Από το κιβώτιο καλωδίου, συνδέστε ένα καλώδιο ήχου ομοαξονικού ή σύνθετου (κίτρινο καλώδιο βίντεο) και στερεοφωνικού (κόκκινο και λευκό) RCA στον ακροδέκτη Video In στο VCR σας.
  3. Συνδέστε το βίντεο στο διαμορφωτή RF χρησιμοποιώντας ένα ομοαξονικό καλώδιο από τη θύρα εξόδου βίντεο στο βίντεο σε μία από τις θύρες In του διαμορφωτή RF.
  4. Συνδέστε τη συσκευή αναπαραγωγής DVD στο διαμορφωτή RF χρησιμοποιώντας τα σύνθετα καλώδια RCA κίτρινου, κόκκινου και λευκού από τη θύρα εξόδου βίντεο της συσκευής αναπαραγωγής DVD σε άλλη θύρα του διαμορφωτή RF.
  5. Συνδέστε το διαμορφωτή ραδιοσυχνοτήτων στην τηλεόρασή σας με ομοαξονικό καλώδιο. Εκτελέστε το από τη θύρα εξόδου βίντεο στο διαμορφωτή ραδιοσυχνοτήτων στη θύρα εισόδου βίντεο ή καλωδιακής εισόδου ή κεραίας στην τηλεόραση.

Έχετε κάνει ό, τι χρειάζεστε για να αρχίσετε να παρακολουθείτε την ψηφιακή σας τηλεόραση. Με απλά λόγια, εδώ είναι οι συνδέσεις που κάνατε:

  1. Ομοαξονικό από το τοίχωμα στο καλώδιο
  2. Κουτί καλωδιώσεων στο VCR
  3. VCR σε ρυθμιστή RF
  4. DVD player σε διαμορφωτή RF
  5. Ρυθμιστής RF στην τηλεόραση

Θα μπορέσετε να καταγράψετε μόνο τα περιεχόμενα του καναλιού που χρησιμοποιείται από το κιβώτιο ψηφιακού καλωδίου. Για παράδειγμα, το κουτί καλωδιώσεων μπορεί να σας ζητήσει να ρυθμίσετε την τηλεόραση στο κανάλι 3. Όσο το κιβώτιο καλωδίου είναι συνδεδεμένο στην τηλεόραση και η τηλεόραση βρίσκεται στο κανάλι 3, θα μπορείτε να βλέπετε το σήμα βίντεο .