Τα 7 καλύτερα Smart πλυντήρια πιάτων που θα αγοράσουν το 2018

Όχι άλλο φοβερό καθαρισμό μετά το δείπνο

Εάν υπάρχει μια σύγχρονη συσκευή που αξίζει τον έπαινο μας, είναι το ταπεινό πλυντήριο πιάτων. Μέχρι να σπάσει το πλυντήριο πιάτων σας, ίσως να μην εκτιμήσετε πόσο χρόνο και σκασία σάς σώζει. Χωρίς ένα, μπορεί να χρειαστούν ώρες για να καθαρίσετε τα πιάτα μιας οικογένειας, με τα κουρασμένα πόδια και τα δάχτυλα των δαμάσκηνων να δείχνουν για όλη τη σκληρή δουλειά σας. Εάν είστε στην αγορά για ένα νέο πλυντήριο πιάτων, γιατί να μην εξετάσει το ενδεχόμενο αγοράς ενός νέου έξυπνου μοντέλου; Αυτά τα πλυντήρια πιάτων όχι μόνο κάνουν όλη τη βρώμικη δουλειά για σας όπως τα παλαιότερα μοντέλα - διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά όπως απομακρυσμένη εκκίνηση και παρακολούθηση, ψηφιακή ανίχνευση διαρροών και αντιμετώπιση προβλημάτων για να σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό πιο αποτελεσματικό (και ίσως ακόμη και λίγο διασκεδαστικό). Δείτε τη λίστα με μερικά από τα καλύτερα έξυπνα πλυντήρια πιάτων που διατίθενται παρακάτω.

Ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο για να κάνετε πιάτα με την πρωτοποριακή σειρά πιάτων της Waterfall της Samsung. Αυτό το μοντέλο διαθέτει μια ολισθαίνουσα ράβδο ψεκασμού που δημιουργεί ένα ισχυρό "τοίχο νερού" για να προσφέρει φανταστικά αποτελέσματα καθαρισμού. Διαθέτει επίσης την τεχνολογία Zone Booster της Samsung, η οποία σας επιτρέπει να στοχεύετε συγκεκριμένα τμήματα του πλυντηρίου πιάτων με προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ίδια ποτήρια και γλάστρες κρασιού με το ίδιο φορτίο και να τα καθαρίζετε και τα δύο.

Αυτό το ροδέλα κρατάει μέχρι 15 θέσεις θέσεων αξίας πιάτων, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε περισσότερα πιάτα σε μια στιγμή. Όταν τελειώσει ο κύκλος, η πόρτα AutoRelease ανοίγει μόνη της για να επιτρέψει την κυκλοφορία αέρα, πράγμα που σημαίνει ότι τα πιάτα σας είναι στεγνά γρηγορότερα. Για λάτρεις έξυπνων συσκευών, μπορείτε να παρακολουθείτε από απόσταση και να ελέγχετε αυτό το πλυντήριο πιάτων από το smartphone σας με Wi-Fi συνδεσιμότητα. Έχει επίσης έναν έξυπνο ψηφιακό αισθητήρα διαρροής που μπορεί να ανιχνεύσει διαρροές τόσο μικρές όσο μια ουγκιά - το πλυντήριο πιάτων θα κλείσει ακόμη και το ίδιο, προτού να διαφύγει άλλο νερό. Αναφέραμε ότι είναι και πολύ σιωπηλός; Αυτό το πλυντήριο πιάτων είναι τόσο ήσυχο όσο και μόνο 38 dBA.

Αυτή η αγορά προϋπολογισμού εξοικονομεί χρόνο με πέντε κύκλους πλύσης και μια επιλογή καθυστέρησης έναρξης έως και 19 ωρών, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο πιάτων όταν λειτουργεί για εσάς αντί για το αντίστροφο. Περιλαμβάνει τη λειτουργία Ετικέτα-Ενεργοποιημένη επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC), ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone με δυνατότητα NFC για να κατεβάσετε ειδικούς κύκλους ή να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το πλυντήριο απλά αγγίζοντας το τηλέφωνό σας στην κορυφή της πόρτας του πλυντηρίου πιάτων. Ο γενναιόδωρος εσωτερικός χώρος, ένα ρυθμιζόμενο άνω καλάθι και οι κάτοχοι σκελετών σημαίνουν ότι μπορείτε να εκτελέσετε έως και 15 θέσεις θέσεων αξίας πιάτων σε ένα μόνο φορτίο. Το σύστημα QuadWash της LG παρέχει ισχυρούς βραχίονες ψεκασμού που περιστρέφονται ενώ περιστρέφονται και εμπλέκονται σε πίδακες νερού υψηλής πίεσης, ώστε τα πιάτα σας να καθαρίζονται από κάθε γωνία. Αυτό το ήσυχο πλυντήριο πιάτων είναι επίσης πιστοποιημένο από την Energy Star, έτσι μπορείτε να μειώσετε τους δαπανηρούς λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και να απολαύσετε ακόμα καθαρά πιάτα.

Έχετε τελειώσει ποτέ να τρέχετε ένα φορτίο πιάτων μόνο για να ανοίξετε την πόρτα για να ανακαλύψετε ότι ... καλά, τα πιάτα δεν ήταν ακριβώς καθαρά; Μερικές φορές είναι ένα πρόβλημα με το πώς φορτώσατε το πλυντήριο, μερικές φορές η αποχέτευση είναι φραγμένη, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι χάσιμο χρόνου, ενέργειας και ρίχνει ένα κλειδί στο πρόγραμμα καθαρισμού σας. Κάντε αυτές τις ενοχλήσεις ένα πράγμα του παρελθόντος με αυτό το έξυπνο πλυντήριο πιάτων GE Profile. Η νέα εφαρμογή GE Appliance θα σας ειδοποιήσει αν συμβαίνει κάτι με το πλυντήριο πιάτων σας και αυτό θα οδηγούσε σε λιγότερο από αστέρια αποτελέσματα. Μπορεί ακόμη και να σας ενημερώσει όταν ολοκληρωθεί το φορτίο, να παρακολουθήσετε τη συνολική απόδοση και - σημαντικότερα - να σηματοδοτήσετε τυχόν διαρροές.

Η εφαρμογή Appliances Kitchen Appliance της GE μπορεί να παρακολουθεί ακόμα και πόσες λοβές πιάτων που χρησιμοποιείτε και να επικοινωνείτε αυτόματα με το Amazon για να σας στείλουμε ένα νέο κουτί με λοβούς όταν τα χρειάζεστε. Πώς είναι αυτό για έξυπνο; Επιπλέον, αυτό το πλυντήριο λειτουργεί σε ένα πολύ ήσυχο 40 dBA και έχει έναν αναστρεφόμενο βραχίονα quad-blade και πίδακες υψηλής πίεσης μπουκαλιών για να φτάσουν ακόμη και μέσα σε ψηλά ή αδέξια αντικείμενα. Επτά κύκλοι και τρία επίπεδα νερού σημαίνουν ότι μπορείτε να καθαρίσετε τα πάντα από αυτό το πιάτο κατσαρόλας γεμάτο ψητή λαζάνια στα πιο λεπτή ποτήρια κρασιού χωρίς ανησυχία.

Εάν ενδιαφέρεστε να βρείτε πλυντήριο πιάτων με μέγιστη καθαριστική ισχύ, συνεχίστε να διαβάζετε. Αυτό το ενσωματωμένο πλυντήριο πιάτων GE Profile με κρυφό χειριστήριο διαθέτει εντυπωσιακά 140 πίδακες καθαρισμού, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πλυντήριο πιάτων της βιομηχανίας αυτή τη στιγμή. Παρά τη δύναμή της, αυτό το πλυντήριο πιάτων Πιστοποιημένο από το Energy Star ζει μόνο 40 dBA, ώστε να μπορείτε να τρέξετε τα πιάτα χωρίς να καταστρέψετε την ήσυχη βραδιά της οικογένειάς σας στο σπίτι. Μετακινήστε το επάνω ράφι προς τα επάνω ή προς τα κάτω έως και δύο ίντσες, ώστε να μπορείτε να πλύνετε ακόμη και μεγάλα ποτήρια ή άλλα είδη γυαλιού ψηλά.

Χρησιμοποιήστε το νέο σας έξυπνο πλυντήριο πιάτων με την εφαρμογή Appliances Kitchen Appliances της GE, για να έχετε ακόμα πιο μεγάλες δυνατότητες. Με την εφαρμογή κουζίνας GE Appliances μπορείτε να παρακολουθείτε το χρόνο και την κατάσταση του πλυντηρίου πιάτων σας, να ειδοποιείτε για τυχόν προβλήματα με τον κύκλο ή πιθανές διαρροές νερού, κλειδώματος και ξεκλειδώματος (ιδιαίτερα χρήσιμα για οικογένειες με μικρά παιδιά που μπορεί να είναι περίεργα για την πίεση κομβίων) . Θα σας ενημερώσει ακόμη και αν ο παράγοντας ξεβγάλματος είναι χαμηλός, έτσι τα πιάτα σας γίνονται πεντακάθαρα κάθε φορά.

Μας αρέσει να χρησιμοποιείτε το Google Assistant για να ελέγξετε όλες τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας; Προσθέστε αυτό το ενσωματωμένο πλυντήριο πιάτων LG Top Control στη λίστα. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία SmartThinkQ της LG, μπορείτε να λάβετε μια ειδοποίηση που αποστέλλεται απευθείας στο smartphone σας όταν ολοκληρωθεί ένας κύκλος. Ελέγξτε έναν κύκλο και λάβετε ενημερώσεις απόδοσης χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές με το Google Assistant ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε κοντά στην κουζίνα. Αυτό το πλυντήριο πιάτων διαθέτει την τεχνολογία TrueSteam της LG και διαθέτει επτά κύκλους καθαρισμού, αυτόματη διήθηση και χώρο για να πλύνετε μέχρι και 14 θέσεις για πιάτα με ένα μόνο φορτίο. Μια καθυστέρηση έναρξης 19 ωρών σας επιτρέπει να φέρετε το πλυντήριο πιάτων σε λειτουργία ενώ βρίσκεστε μακριά ή κοιμηθείτε - αν και με την ήρεμη απόδοση 42 dBA ίσως δεν σας πειράζει να το κάνετε ακόμα κι αν βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο.

Ο χειρισμός μεγάλων φορτίων είναι εύκολος με αυτό το πλυντήριο πιάτων LG που πιστοποιεί Energy Star. Ο γενναιόδωρος εσωτερικός του χώρος μπορεί να χωρέσει μέχρι και 15 θέσεις για πιάτα. λιγότερα φορτία σημαίνει λιγότερος χρόνος κολλημένος στην κουζίνα για εσάς. Θέλετε να καθαρίσετε τα πιάτα σας; Αυτό το πλυντήριο πιάτων LG λειτουργεί σε υψηλότερη θερμοκρασία από άλλες στην τάξη του, για να μειώσει τα βακτήρια και να βελτιώσει τα αποτελέσματα της ξήρανσης. Διαθέτει βραχίονες ψεκασμού "Multi-Motion" της LG που περιστρέφονται και περιστρέφονται, ενώ οι πίδακες υψηλής πίεσης στοχεύουν στα βρώμικα πιάτα σας από κάθε γωνία για να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τα πιάτα σας πιο γρήγορα. Όπως και το άλλο πλυντήριο πιάτων LG στη λίστα μας, αυτό το πλυντήριο πιάτων έρχεται με την ενσωματωμένη τεχνολογία SmartThinkQ της LG, καθιστώντας εύκολη τη χρήση του smartphone ή του οικιακού βοηθού σας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση, την απόδοση και την ολοκλήρωση του πλυντηρίου, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Το πλυντήριο πιάτων Samsung Waterfall είναι ένα ανώτατο δοχείο ελέγχου υψηλής αντοχής που διαθέτει άφθονη καθαριστική δύναμη με τη μοναδική τεχνολογία ολίσθησης, η οποία διατηρεί τη μέγιστη πίεση από τη γωνία στην γωνία. Αυτό το πλυντήριο πιάτων έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομήσει χρόνο. μπορείτε να επιταχύνετε ολόκληρο τον κύκλο με το Express 60, μια ρύθμιση για να καθαρίσετε τα ελαφρύτερα φορτία πιο γρήγορα ή να επιλέξετε τις ρυθμίσεις Dry + για να προσθέσετε επιπλέον χρόνο και θερμότητα στον κύκλο ξήρανσης, εξασφαλίζοντας ότι τα πιάτα σας είναι ξηρά και έτοιμα για χρήση ο κύκλος είναι πλήρης. Στο τέλος ενός κύκλου, η πόρτα αυτού του πλυντηρίου πιάτων θα ανοίξει επίσης από μόνο του για να κυκλοφορήσει ο αέρας και να πάρει τα πιάτα στεγνώνει γρηγορότερα.

Αυτό το πλυντήριο έρχεται επίσης με ενσωματωμένη σύνδεση Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να απομακρύνατε και να ελέγχετε το πλυντήριο πιάτων, ανεξάρτητα από το πού είστε απευθείας από το smartphone σας. Ο εύχρηστος αισθητήρας ψηφιακής διαρροής θα αναγνωρίσει επίσης διαρροές τόσο μικρές όσο μία ουγκιά και θα κλείσει πριν από τη διαφυγή του νερού και τη φθορά των δαπέδων.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .