Nerf N-Strike Elite Το TerraScout RC Drone ανακοινώθηκε

Βελάκια + βίντεο + τηλεχειριστήριο = φοβερό!

Στα τέλη του 2014, ο Hasbro κυκλοφόρησε το Nerf Combat Creatures Terradrone. Σε τιμή 79,99 δολαρίων για το ουσιαστικά ελαφρώς ανανεωμένο Combat Creatures Attacknid (το οποίο πωλήθηκε σημαντικά λιγότερο), η υποδοχή στο Terradrone μεταξύ των οπαδών της Nerf ήταν χλιαρή. Ακόμα, η ιδέα της μακρινής πυροδότησης Nerf βελάκια σε έναν αντίπαλο δεν ήταν χωρίς αξία. Στην πραγματικότητα, οι DIY-τύποι έχουν κάνει όμοια πράγματα με τα όπλα Nerf για χρόνια, καθιστώντας όλα τα απομακρυσμένα πυργίσκους και αυτοπροωθούμενες δεξαμενές. Φυσικά, αυτές οι μηχανορραφίες είναι εν πολλοίς εφάπαξ σχέδια που δεν είναι ούτε εύκολα διαθέσιμα ούτε άμεσα διαθέσιμα στον μέσο καταναλωτή. Ούτε είναι απαραίτητα εύκολο να λειτουργήσουν ή να διορθωθούν όταν κάτι πάει στραβά. Και τότε υπάρχει η τιμή ... ενώ θα μπορούσε θεωρητικά να είναι πιο αποδοτικό να χτυπάτε κάτι μαζί από ανταλλακτικά από το γκαράζ σας, το κόστος κατασκευής ενός απομακρυσμένου πυροκροτητή Nerf από μέρη που θα έπρεπε πραγματικά να αγοράσετε, δεν είναι φτηνό - μιλάμε για μπαταρίες, σερβομηχανές, καλωδιώσεις, ένα τηλεχειριστήριο κάποιου τύπου, ένα πλαίσιο, και πιθανώς κάποιο είδος αυτοπροβολής.

Τότε υπάρχει η ικανότητα και ο απαιτούμενος χρόνος για να ξεχωρίσεις όλα και να τα βάλεις μαζί. Πριν το ξέρετε, είστε σε εκατοντάδες δολάρια σε μέρη μόνο, για να μην αναφέρουμε το κόστος του χρόνου σας (και πιθανή απογοήτευση).

Αλλά γνωρίζουμε για μερικούς λαούς, η συγκίνηση του σχεδιασμού και της κατασκευής του δικού τους, απομακρυσμένου-λειτουργούντος Nerf κανόνι είναι το μισό της διασκέδασης. Και για αυτές τις έξυπνες ψυχές, αυτή θα είναι πάντα μια επιλογή. Για τους υπόλοιπους από εμάς - όσοι από εμάς θέλουν κάτι απλό, αξιόπιστο, ασφαλές, διασκεδαστικό και ελπίζω ότι δεν είναι υπερβολικά ακριβό - χρειαζόμαστε κάτι λίγο πιο δοκιμασμένο και λίγο περισσότερο μαζικής παραγωγής. Ευτυχώς, ο Hasbro δεν παραιτήθηκε από την ιδέα να φέρουμε στις μάζες απομακρυσμένη ελεγχόμενη ανατίναξη Nerf. Και προς μεγάλη μας έκπληξη, έχουν μόλις ανακοινώσει την επόμενη επανάληψη του "Terra" -εμπλοκουμένου, τηλεχειριζόμενου blaster Nerf με ζωντανή ροή βίντεο: Το Nerf N-Strike Elite TerraScout RC Drone! Εδώ είναι η επίσημη περιγραφή, κατευθείαν από το Hasbro:

NERF N-STRIKE ΕΛΙΤΕ TERRASCOUT RC DRONE Blaster

(Ηλικίας 8 ετών και άνω / Περίπου Λιανική Τιμή: 199,99 δολάρια / Διαθέσιμο: Φθινόπωρο 2016)

Πάρτε την πτώση στους φίλους σας με το N-STRIKE ELITE TERRASCOUT RC DRONE! Αυτός ο τηλεχειριζόμενος πυροσβεστήρας Blaster διαθέτει ταχύτητες, όλες τις διαδρομές εδάφους (όχι για χρήση σε υγρές συνθήκες) για γρήγορες απεργίες και ένα κλιπ 18 dart για απομακρυσμένο βομβαρδισμό. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη ζωντανή ροή βίντεο που εμφανίζεται στην οθόνη LCD του ελεγκτή για να αναζητήσουν το πεδίο της μάχης, να εντοπίσουν στόχους και να σχεδιάσουν την επίθεσή τους. Μαντείστε τη γωνία του blaster του αυτοκινητόδρομου μακρινά και πυροβολήστε ένα βέλος πιέζοντας και απελευθερώνοντας τη σκανδάλη ή κρατήστε πατημένο για ακραίες εκρήξεις ταχείας πυρκαγιάς στη μάχη. Καταγράψτε ήχο και βίντεο 720p HD σε μια κάρτα SD (δεν περιλαμβάνεται) και μοιραστείτε επικές μάχες και εκστρατείες με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ο ελεγκτής θα γλιστρήσει επάνω στο πίσω μέρος του πυροκροτητή και θα ασφαλίσει στη θέση του για αποθήκευση. Αυτό το προϊόν προορίζεται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Το φτερό περιλαμβάνει επίσης τακτικές ράγες, συμβατές με τα εξαρτήματα N-STRIKE ELITE, το καθένα πωλείται ξεχωριστά. Ο ελεγκτής απαιτεί 4 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται). Περιλαμβάνει βλάστη, κάμερα, τηλεχειριστήριο με οθόνη LCD, επαναφορτιζόμενη μπαταρία NiMh, φορτιστή και 18 N-STRIKE ELITE βελάκια. Διατίθεται στους περισσότερους σημαντικούς λιανοπωλητές σε εθνικό επίπεδο και στο HasbroToyShop.com.

Όλα αυτά είναι καλά και καλά, αλλά πρέπει να απευθυνθούμε στον ελέφαντα του δωματίου: ότι η τιμή των 200 δολαρίων. Το Nerf N-Strike Elite TerraScout είναι διπλάσιο από το πιο ακριβό blaster Nerf, το Nerf N-Strike Elite Rhino-Fire (το οποίο έκανε το ντεμπούτο του σε 99,99 δολάρια και τώρα μπορεί να διατεθεί για 79,99 δολάρια) και μόνο 50 δολάρια λιγότερο από το πιο ακριβό προϊόν Nerf όλων των εποχών, το ποδηλατικό παιχνίδι Nerf Battle Racer. Αυτό είναι ένα δύσκολο μέρος για να είναι, θεωρώντας ότι τα περισσότερα από τα ακριβά προϊόντα Nerf μέχρι σήμερα ήταν κάπως απογοητευτικά ή, τουλάχιστον, δεν θεωρούνταν ιδιαίτερα καλή τιμή. Έτσι, ένα σημείο τιμής 200 δολαρίων για κάτι που φέρει το όνομα Nerf μπορεί να θεωρηθεί ως αμφισβητήσιμη αγορά. Αλλά είναι χρήσιμο να σκεφτείτε το TerraScout ως κάτι άλλο από ένα blaster Nerf. Εξετάστε, για παράδειγμα, την έκδοση "starer" του DJI Phantom 3 Aerial Drone με ενσωματωμένη κάμερα 720p και ζωντανή ροή βίντεο. Αυτό το "παιχνίδι" κοστίζει πάνω από $ 500 - ή πάνω από 250% το κόστος του TerraScout. Το Φάντασμα μπορεί να πετάξει, σίγουρα, και είναι αναμφίβολα καλύτερα φτιαγμένο.

Αλλά δεν μπορεί να πυροβολήσει Nerf βελάκια, και καλή τύχη γλιστρήσει επάνω σε κανέναν με αυτό. Στον τρόπο σκέψης μας (και χωρίς να έχει κανείς να το δοκιμάσει ακόμα), το TerraScout επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ του "παιχνιδιού" και του "hobby-grade".

Φυσικά, η τιμή δεν είναι η μόνη ιστορία. Εδώ είναι μερικές άλλες σκέψεις που έχουμε σχετικά με το Nerf N-Strike Elite TerraScout RC Drone:

Ειλικρινά, το TerraScout RC Drone μας έχει πολύ ενθουσιασμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ακριβό. Αλλά η τεχνολογία και η δυνατότητα προσφοράς καθιστούν την τιμή λογική, αν όχι ακριβώς μια ώθηση αγοράς. Και ειλικρινά, χρειαζόμαστε τη Hasbro να συνεχίσει να σπρώχνει το φάκελο με τη μάρκα Nerf. Όχι κάθε προϊόν που φέρει το όνομα Nerf πρέπει να είναι ένα ημι-αυτόματο, με σφόνδυλο ή πλάγια όψη ή ένα squishy ποδοσφαίρου πίσω αυλή. Είναι αλήθεια ότι επικρίναμε τα προϊόντα τρίτων μερών Nerf που δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες μας για το τι θα έπρεπε να είναι ένα προϊόν Nerf, αλλά το TerraScout δεν αισθάνεται σαν ένα από αυτά τα προϊόντα που αναπτύχθηκαν χωρίς την εισήγηση του Ομάδα σχεδιαστών Nerf. Μοιάζει ακριβώς με το τι θα πρέπει να μοιάζει ένας δρομέας Nerf που πυροβολεί το RC και αναμένουμε ότι θα εκτελέσει ακριβώς το ίδιο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να πάρουμε τα χέρια μας σε ένα και να μάθουμε για τον εαυτό μας!