Οι 7 καλύτεροι δρομολογητές ASUS να αγοράσουν το 2018

Μια αξιόπιστη μάρκα δικτύωσης με κορυφαίες ταχύτητες Wi-Fi

Στον σημερινό κόσμο που βασίζεται στην τεχνολογία, λίγα πράγματα είναι αναμφισβήτητα πιο κρίσιμα για την καθημερινότητά μας από ότι η συνδεσιμότητα Wi-Fi. Ευτυχώς, μάρκες όπως η ASUS συνεχίζουν να πρωτοστατούν με μερικούς από τους πιο ισχυρούς δρομολογητές στην αγορά, ανεξάρτητα από την προτίμηση των τιμών, το μέγεθος του σπιτιού σας ή την επιθυμία ταχύτητας. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το buffer, προσπαθώντας να παρακολουθήσετε την πιο πρόσφατη κίνηση στα 4K, οπότε ελέγξτε τις επιλογές μας για τους καλύτερους δρομολογητές ASUS και πείτε γεια στο γρήγορο Internet.

Με μια σειρά από δυνατότητες, εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες 5Ghz μπάντας και συνδεσιμότητα 802.11ac, το ASUS RT AC87U παίρνει το καλύτερο συνολικό σημείο. Η συνδυασμένη ταχύτητα διπλής ζώνης 2334 Mbps καθιστά την AC87U ιδανική επιλογή για ροή βίντεο 4K και UHD, με γρήγορη κοινή χρήση μεγάλων αρχείων, καθώς και για online gaming χωρίς περιεχόμενο. Ο σχεδιασμός κεραίας 4x4 MU-MIMO προσθέτει τη μορφή δέσμης AiRadar για την κατεύθυνση ενός ισχυρού σήματος στις συσκευές σας, καθώς και την αύξηση της εμβέλειας Wi-Fi, ακόμη και στις πιο σκοτεινές γωνίες του σπιτιού ή του γραφείου σας. Η συμπερίληψη του AiProtection από την Trend Micro προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, προσθέτοντας παράλληλα επιλογές γονικού ελέγχου για τους γονείς και την προστασία της ιδιωτικής ζωής για όλους στο δίκτυο. Η εγκατάσταση είναι εύκολη, χάρη στη φιλική προς το χρήστη διεπαφή ASUSWRT η οποία έχει συνδεδεμένο και συνδεδεμένο στον δρομολογητή σε τρία στάδια.

Για πιο γρήγορες ταχύτητες, μην ξεχνάτε τίποτα περισσότερο από το ASUS RT-AC3200, που συνδυάζει 2600 Mbps στις διπλές ζώνες των 5Ghz, και έως 600 Mbps ταχύτητας στη ζώνη 2.4GHz για 3200 Mbps. Αυτές οι ταχύτητες μπορούν εύκολα να χειριστούν 4K, streaming HD και online gaming. Ο σχεδιασμός κεραιών 3T3R (τρεις μεταδόσεις, τρεις λήψεις) συμβάλλει στην αύξηση τόσο της εμβέλειας Wi-Fi όσο και της ποιότητας του σήματος ώστε να φτάσει σχεδόν οπουδήποτε σε ένα σπίτι μεσαίου μεγέθους. Η προσθήκη της τεχνολογίας Smart Connect της ASUS προσθέτει ακόμα περισσότερους εγκεφάλους στο δρομολογητή, επιτρέποντάς της να διαχειρίζεται όλη την κυκλοφορία του Διαδικτύου στη ζώνη των 2,4 και 5GHz. Τα πρόσθετα όπως το AiProtection από την Trend Micro και το ASUS AiCloud προσφέρουν αυξημένα επίπεδα ασφάλειας καθώς και συγχρονισμό σύννεφων για όλα τα αρχεία σας σε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Internet, συμπεριλαμβανομένων των smartphones Android και iOS.

Οι παίκτες που αναζητούν μερικές από τις ισχυρότερες επιλογές συνδεσιμότητας και τις ταχύτερες ταχύτητες θα πρέπει να δουν το ASUS AC3100 με ειδικά χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για online gaming. Οι παίκτες θα αγαπήσουν τον επιταχυντή παιχνιδιών WTFast, ο οποίος λειτουργεί για να προσφέρει χαμηλό pinging και χαμηλή καθυστέρηση για μια ομαλή εμπειρία online gaming. Με τεχνολογία 1024-QAM, οι ταχύτητες στην ταχύτητα 5GHz είναι σχεδόν 80% ταχύτερες από τους προηγούμενους δρομολογητές γενιάς (έως 2100 Mbps), ενώ οι χρήστες της ζώνης 2.4GHz θα δουν ταχύτητες μέχρι 1000 Mbps.

Οδήγηση του σήματος γύρω από ένα σπίτι είναι η 4T4R (τέσσερις εκπομπή, τέσσερις λήψεις) σχεδιασμού κεραίας που προσθέτει εκτεταμένη κάλυψη μέχρι 5.000 τετραγωνικά πόδια. Επιπλέον πρόσθετα περιλαμβάνουν τεχνολογία MU-MIMO 802.11ac για την κατεύθυνση ενός σήματος δεξιά σε μια συσκευή, Trend Micro προστασία και ASUS AiMesh για τη χρήση ενός δευτερεύοντος δρομολογητή ASUS για την αύξηση του σήματος αλλού σε ένα σπίτι.

Ενώ μπορεί να μην μοιάζει με παραδοσιακό δρομολογητή, το ASUS Blue Cave AC2600 επιτρέπει την ενσωμάτωση του Amazon Alexa και Echo, ώστε να μπορείτε εύκολα να ελέγχετε ολόκληρο το σπίτι σας με φωνητικές εντολές. Η διασφάλιση της έξυπνης οικιακής σας σύνδεσης αντιμετωπίζεται από το σύστημα AiProtection της ASUS που υποστηρίζεται από το λογισμικό Trend Micro, το οποίο εμποδίζει εξωτερικές απειλές που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο το ιδιωτικό σας απόρρητο.

Πέρα από την ασφάλεια είναι μια απλοποιημένη ρύθμιση με την εφαρμογή smartphone ASUS με δυνατότητα λήψης (χρειάζονται μόνο μερικά βήματα για σύνδεση στο διαδίκτυο). Το Blue Cave επιτρέπει τεχνολογία διπλής ζώνης 802.11ac και έχει ταχύτητες μέχρι 2600 Mbps σε όλες τις ζώνες 2,4 και 5 GHz, καθώς και υποστήριξη για 128 συσκευές ταυτόχρονα. Επιπλέον, οι γονείς μπορούν να ενεργοποιήσουν προηγμένους ελέγχους απευθείας από την εφαρμογή smartphone για να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τους κινδύνους Internet.

Ενώ οι περισσότεροι αγοραστές εξετάζουν την απόδοση όταν εξετάζουν την αγορά ενός δρομολογητή, η ASUS θέλει να αλλάξει τα παλιά στίγματα και να αποδείξει την καλή εμφάνιση και η απόδοση μπορεί να είναι η ίδια. Πηγαίνουν τις ημέρες που ξεχωρίζουν τις κεραίες με την απελευθέρωση του συμπαγούς ASUS OnHub. Με όλες τις κεραίες και το υλικό κρυμμένο μέσα στο φουτουριστικό σχεδιασμό κυλίνδρων, το OnHub χρησιμοποιεί έξυπνο λογισμικό για να κατευθύνει ένα σήμα Wi-Fi κατευθείαν προς τις συσκευές σας.

Η συμπερίληψη των 4GB αποθήκευσης καθιστά εύκολη την αποθήκευση και την εγκατάσταση των αυτόματων ενημερώσεων λογισμικού (και εξακολουθεί να υπάρχει αρκετός χώρος για πρόσθετα χαρακτηριστικά κάτω από το δρόμο). Οι εφαρμογές Android και iOS με δυνατότητα λήψης βοηθούν στην εγκατάσταση και τις αυτόματες ενημερώσεις απευθείας από το smartphone σας. Ίσως το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η συμπερίληψη του Wave Control, το οποίο επιτρέπει σε έναν ιδιοκτήτη να αυξήσει την ταχύτητα Wi-Fi για οποιαδήποτε συγκεκριμένη συσκευή, απλώς μεταφέροντάς την κατευθείαν πάνω ή απέναντι από την κορυφή του OnHub.

Προσφέροντας κατά 120% περισσότερη κάλυψη από τους δρομολογητές της προηγούμενης γενιάς, το ASUS AC2900 είναι μια απόλαυση του υλικού του εραστή με κάποιες από τις καλύτερες συνολικές επιδόσεις της ASUS. Η premium τιμή δικαιολογείται με την απόδοση των τριών ζωνών, συμπεριλαμβανομένων διπλών ζωνών 5Ghz και ενιαίας ζώνης 2.4GHz που προσθέτει ταχύτητα επεξεργασίας 5.334 Mbps, ώστε να καλύπτει εύκολα ένα σπίτι μέχρι 5.000 τετραγωνικά πόδια.

Βοηθώντας να διατηρηθεί αυτή η ταχύτητα και εύρος είναι η τεχνολογία MU-MIMO που κατευθύνει το εύρος ζώνης ειδικά στις συσκευές που χρησιμοποιούν το δίκτυο για βελτιωμένη απόδοση. Πρόσθετα όπως το ιδιωτικό δίκτυο WTFast gamers προσθέτει χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση για τα τυχερά παιχνίδια και η AiProtection από την Trend Micro εισάγει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας. Η διαχείριση εγκατάστασης και δρομολογητή διευθετείται εύκολα από την εφαρμογή ASUS με δυνατότητα λήψης, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της κυκλοφορίας δικτύου και των γονικών ελέγχων σε πραγματικό χρόνο.

Το ASUS AC1900 είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός απόδοσης και τιμής. Με την τεχνολογία 802.11ac 3x3, η συνδυασμένη απόδοση 2,4 και 5Ghz προστίθεται σε συνδυασμένες συνολικές ταχύτητες 1900 Mbps. Η τοποθέτησή του έξω από το κουτί είναι ένα αεράκι με την εφαρμογή smartphone της ASUS ή τη διεπαφή Web ASUSWRT που έχει νέους αγοραστές συνδεδεμένους στο οικιακό τους δίκτυο σε λίγα μόνο βήματα. Η τεχνολογία TurboQAM της ASUS είναι ενσωματωμένη και συμβάλλει στην αύξηση της ισχύος του σήματος για να αυξήσει τις συνολικές ταχύτητες Wi-Fi.

Επιπλέον, ο επεξεργαστής διπλού πυρήνα 1GHz στο εσωτερικό του AC1900 παρέχει περισσότερη ισχύ από ό, τι χρειάζεται για να απολαμβάνει ροή βίντεο 4K, κλήσεις VoIP και εξασφαλίζει ότι το online gaming είναι μια εμπειρία χωρίς καθυστέρηση. Η τεχνολογία Beamforming ολοκληρώνει το σύνολο των χαρακτηριστικών προσθέτοντας ένα ακόμη πιο σταθερό σήμα για βελτιωμένη κάλυψη μέσα σε ένα σπίτι.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .