Μερικοί μεγάλοι λόγοι δεν θα πρέπει να αγοράσετε Hoverboards

Τα παιδιά σας σας παρακαλούν για ένα hoverboard; Όχι μόνο είναι ακριβό, διότι οι περισσότερες κοστίζουν οπουδήποτε μεταξύ $ 400 - $ 1000, αλλά υπάρχουν πραγματικά αρκετοί μεγάλοι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να αγοράσετε αναβατήρες.

Τι είναι το Hoverboard;

Hoverboards είναι ηλεκτρικά, hands-free, self-balancing σκούτερ που οι άνθρωποι σταματούν και να οδηγούν. Είναι σαν ένα μίνι-segway χωρίς λαβή. Είναι το πρώτο παιχνίδι που έχουμε δει στη σύγχρονη ζωή που μοιάζει περισσότερο με το skateboard της Marty McFly από το Back to the Future ή κάτι που θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε στους Jetsons και ονειρευόταν ότι θα έμενε κάποια μέρα.

Ενώ το όνομα Hoverboard δίνει την αντίληψη της πτήσης, οι αναβάτες στέκονται σε ένα σκάφος με 2 τροχούς, ισορροπούν πάνω τους και μεταφέρουν το βάρος τους ελαφρά για να προχωρήσουν προς τα εμπρός, να αντιστραφούν ή να περιστραφούν σε κύκλους. Η ταχύτητα ενός hoverboard κυμαίνεται ανάλογα με το εμπορικό σήμα. Οι περισσότεροι κινούνται σε ταχύτητες από 6 mph σε 15 mph.

Αυτοί οι φορητοί μετακινούμενοι άνθρωποι όχι μόνο σας μεταφέρουν από έναν προορισμό σε άλλο, σε μια ταχύτητα σίγουρα ταχύτερη από το περπάτημα, αλλά οι Hoverboards έχουν έναν κύριο δροσερό παράγοντα που θα έχουν παιδιά να ικελώσουν για δικά τους.

Μπορώ να ακούσω τις απαιτήσεις τώρα. "Αλλά μαμά, μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα για να το οδηγήσω στο σχολείο έτσι δεν θα πρέπει να με οδηγήσεις". ή "Τα μαθήματα κολέγιο μου είναι τόσο μακριά, θα είμαι σε θέση να φτάσει εκεί πιο γρήγορα και εγκαίρως αν είμαι σε ένα Hoverboard." ή "OMG στο ταξίδι ταξίδι μας στην Ισπανία αυτό το εξάμηνο, αυτό θα είναι καταπληκτικό."

Υπάρχουν πολλές σκέψεις για να σκεφτείτε πριν αγοράσετε ένα, ειδικά αν σκέφτεστε ένα ως επιλογή για ένα παιδί.

Πολλοί αναβατήρες επιβιώνουν στη φωτιά

Σύμφωνα με την CPSC.gov, την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων, ερευνούν τα πινάκια του hover. Έχουν στοιχεία που δείχνουν ότι περισσότεροι από 40 πίνακες αιωρούνται έχουν πιάσει φωτιά και / ή εξερράγη σε περισσότερες από 19 πολιτείες.

Αυτά τα περιστατικά είναι τόσο σοβαρά που Amazon.com έχει επίσης εκδώσει μια δήλωση ότι οποιαδήποτε Hoverboards που έχουν αγοραστεί από την περιοχή τους, ακόμα και αν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση μπορούν να επιστραφούν, δωρεάν.

Δεν είναι σαφές εάν οι κάρτες κυκλωμάτων ή οι μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι η αιτία των πυρκαγιών, αλλά σε κάθε περίπτωση, αν έχετε ένα Hoverboard, προτείνεται να φορτίσετε τον μεταφορέα με επίβλεψη, σε ανοικτό χώρο μακριά από εύφλεκτα υλικά , και κρατήστε έναν πυροσβεστήρα κοντά. Υπάρχει ακόμη και ο κίνδυνος ότι θα μπορούσε να ανατινάξει ενώ εσείς εποπτεύετε τη φόρτιση. Αυτός ο λόγος μόνο με φοβίζει.

Είναι ακριβά

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του διοικητικού συμβουλίου και της μάρκας, οι τιμές των Hoverboard μπορούν να διαφέρουν. Μπορείτε να αγοράσετε Hoverboards που κυμαίνονται από $ 400 έως $ 1000. Δεν είναι φθηνή και αρκετά επένδυση.

Είναι σημαντικό να αγνοήσετε αυτές τις μεγάλες προσφορές από υπερπόντια, μοντέλα knock-off. Αυτά είναι τα εμπορικά σήματα που ερευνούνται για ελαττωματικά εξαρτήματα.

Εξετάστε την προσωπική ευθύνη εάν υπάρχει ατύχημα

Όχι μόνο υπάρχουν πυρκαγιές που σχετίζονται με Hoverboards, μπορεί να υπάρχει και άλλη προσωπική ευθύνη που πρέπει να σκεφτείτε.

Ίσως το παιδί σας να προσκαλέσει έναν φίλο γειτονιάς στο σπίτι σας. Ο φίλος θέλει να κάνει μια βόλτα στο Hoverboard. Ο φίλος λυπάται χωρίς να φοράει κράνος ή προστατευτικά μαξιλάρια και πτώσεις, σπάζοντας ένα κόκκαλο και υποφέροντας από μια διάσειση ή ακόμα χειρότερα, έναν τραυματικό εγκεφαλικό τραυματισμό που αλλάζει τη ζωή.

Τα παιδιά είναι παιδιά, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι θα μπορούσατε να είστε υπεύθυνοι προσωπικά και να εναχθείτε για ένα ατύχημα στην ιδιοκτησία σας, υπό την επίβλεψή σας.

Το ίδιο ισχύει και αν οδηγείτε σε όχημα στο δρόμο και ένα παιδί είναι σε ποδήλατο ή σε ένα Hoverboard, θα μπορούσαν να κινδυνεύουν να χτυπήσουν ενώ οδηγούν σε δρόμους ή σε πεζοδρόμια.

Οι περισσότεροι κατάλογο των συνιστώμενων ηλικιών 13+

Τα περισσότερα Hoverboards δεν συνιστώνται για χρήση σε παιδιά κάτω των 13 ετών. Ωστόσο, έχω δει πολλούς γονείς που δεν έχουν ακολουθήσει αυτήν την προειδοποίηση. Τα παιδιά είναι μικρά και αυθόρμητα. Οι ικανότητες κρίσης και λήψης αποφάσεων δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως. Μην τους εμπιστεύεστε να έχουν τον έλεγχο ενός σκάφους που μπορεί να οδηγήσει με ταχύτητα έως και 15 μίλι / ώρα.

Το παιδί σας θα μπορούσε να τραυματιστεί σοβαρά

Υπάρχουν ήδη σοβαρές αναφορές τραυματισμών του Hoverboard που περιλαμβάνουν πτώσεις, κατάγματα, τραυματισμούς στον εγκέφαλο και σπασμένα οστά από τους αναβάτες όχι μόνο που πέφτουν από το Hoverboard, επειδή δεν φορούσαν προστατευτικά κράνη ή μαξιλάρια.

Είδα ένα παιδί την άλλη μέρα κοντά στο δημοτικό σχολείο του γιου μου που οδήγησε ένα χωρίς το κράνος του να είναι στραμμένο κάτω από το πηγούνι του. Σε ζεστά καιρικά κλίματα, μπορεί να υπάρξει μια ώθηση για να προχωρήσετε χωρίς παπούτσια, ή όταν φοράτε σαγιονάρες.

Αν αποφασίσετε ότι θα επιτρέψετε τη χρήση ενός Hoverboard στο σπίτι σας ή ότι το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα, τα προστατευτικά εργαλεία και τα καλά υποδήματα υποστήριξης πρέπει να είναι πάντα απαραίτητα.

Είναι καλύτερες σε ομαλές επίπεδες επιφάνειες

Οι αναβατήρες δεν έχουν ελαστικά γεμισμένα με αέρα όπως τα ποδήλατα. Ακριβώς όπως τα παραδοσιακά σκούτερ δεν είναι ασφαλή για να πηδούν τα κράσπεδα ή το εγκάρσιο ανομοιόμορφο έδαφος, ούτε είναι hoverboards. Χρησιμοποιούνται καλύτερα σε ομαλές επίπεδες επιφάνειες.

Μεγάλωσα στις ομαλές επίπεδες επιφάνειες της Βόρειας Ανατολής και δεν υπήρχαν πεζοδρόμια. Ορισμένες πόλεις έχουν εκθέσει ρίζες στα πεζοδρόμια, τις πλακόστρωτες περιοχές και τους απόκρημνους λόφους.

Κοιτάξτε τη γειτονιά σας. Σκεφτείτε για την περιοχή στην οποία ζείτε και όπου το παιδί σας ή ακόμα και ο έφηβος μπορεί να θέλετε να οδηγήσετε, είναι πιθανό ότι απλά δεν είναι ένας μεγάλος αγώνας.

Απαγορεύονται από όλους τους αερολιμένες, αποσκευές σε αεροπορικές εταιρείες και πολλά κολέγια και σχολεία

Οι πίνακες αιωρούνται απαγορεύονται από τα αεροδρόμια. Λόγω των μπαταριών ιόντων λιθίου τους, δεν μπορούν καν να ελεγχθούν σε αποσκευές.

Πολλά κολέγια και σχολεία έχουν απαγορεύσει το Hoverboard από τις πανεπιστημιουπόλεις τους. Μόλις πρόσφατα πήραμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το δημοτικό σχολείο του γιου μου, το οποίο απαγόρευε σε όλα τα Hoverboard από το σχολείο.

Μην αφήνετε τους μανιώδεις, έξυπνους και καλοδιατηρημένους λόγους ενός παιδιού να σας επηρεάζουν στην αγορά ενός. Για καλούς λόγους και για την ασφάλεια των άλλων δεν είναι ευρέως αποδεκτοί σε δημόσιους χώρους.

Δεν θα οδηγούν για πάντα

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο χρόνο οδήγησης ενός hoverboard μόλις φορτιστεί πλήρως. Ορισμένα περιλαμβάνουν συνεχή λεπτά χρόνου εκτέλεσης περίπου 115 λεπτά, άλλα μπορεί να έχουν έως και 6 ώρες.

Οι αναβάτες θα πρέπει να σχεδιάσουν μπροστά και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον προορισμό τους για να βεβαιωθούν ότι δεν έχουν μόνο άφθονη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά αν θα κάνουν ιππασία τη νύχτα ή την ημέρα.

Ορισμένοι έχουν φώτα, μερικοί δεν το κάνουν

Μερικοί πίνακες περιλαμβάνουν φώτα, άλλοι όχι. Εάν ένας μοτοσικλετιστής βγει έξω το σούρουπο ή στο σκοτάδι, δεν πρέπει να βασίζονται σε αυτά τα φώτα και πάντα να βεβαιώνουν ότι έχουν ρούχα που τους επιτρέπουν να αναγνωρίζονται από κοντινούς οδηγούς.

Παίρνουν κάποια ικανότητα, αλλά δεν απαιτούν οποιαδήποτε σωματική άσκηση στην εξουσία

Μην σκεφτείτε ένα Hoverboard ως αντικαταστάτη για ένα ποδήλατο. Θα βγούν έξω από τα παιδιά, αλλά δεν απαιτούν τη δύναμη και το συντονισμό που θα χρησιμοποιήσει ένα παιδί εάν ποδηλατούν, έτσι ώστε να μην αντικαθιστούν την άσκηση ή την οικογενειακή ικανότητα.

Κατά τη γνώμη μου, αποθηκεύστε τα χρήματά σας. Οι κίνδυνοι και το κόστος που σχετίζονται με την αγορά ενός Hoverboard, ειδικά για ένα μικρό παιδί, ξεπερνούν κάθε πιθανή ανταμοιβή.

Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει υποστεί τραυματισμό από το πλοίο, αναφέρετε την στην Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων εδώ στο SaferProducts.gov.

Υπάρχουν περισσότερες συμβουλές για τη χρήση του hoverboard από την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων.