Κορυφαία βιβλία ασφαλείας υπολογιστών και δικτύων

Είτε θέλετε να μάθετε πώς οι εργολάβοι σκέφτονται και εργάζονται ώστε να μπορείτε να υπερασπιστείτε καλύτερα τους, είτε να δημιουργήσετε ένα στερεό σχέδιο αποκατάστασης καταστροφών ή απλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το δίκτυό σας είναι ασφαλές - αυτά τα βιβλία μπορούν να σας δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Ενώ το Διαδίκτυο είναι ένας πολύτιμος πόρος, μερικές φορές βοηθά να έχετε ένα βιβλίο ακριβώς εκεί στο γραφείο σας που μπορείτε να ανατρέξετε όταν το χρειάζεστε.

01 από 10

Hacking Exposed - 5η έκδοση

Το Hacking Exposed έχει καθιερώσει σχεδόν όλο αυτό το είδος των βιβλίων. Τώρα στην πέμπτη έκδοση και έχοντας πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, το βιβλίο είναι το νούμερο ένα, το καλύτερο πωλείται βιβλίο ασφάλειας υπολογιστών και είναι ακόμα εξίσου χρήσιμο και πολύτιμο όσο ήταν ποτέ. Περισσότερο "

02 από 10

Πρακτική ασφάλεια Unix & Διαδικτύου

Αυτό το βιβλίο ήταν ένα must-read για οποιονδήποτε έχει επιφορτιστεί με την ασφάλεια του δικτύου από την αρχική του δημοσίευση. Αυτή η τρίτη έκδοση αναθεωρείται εκτεταμένα για να φέρει την ταχύτητα με τις τρέχουσες συμβουλές και τεχνικές. Ihighly προτείνω αυτό το βιβλίο ως βασικό για όσους ενδιαφέρονται ή έχουν επιφορτιστεί με την εκτέλεση της ασφάλειας των πληροφοριών. Περισσότερο "

03 από 10

Malware: Καταπολέμηση του κακόβουλου κώδικα

Ο Ed Skoudis έχει γράψει ένα ολοκληρωμένο και οριστικό έργο σχετικά με τον κακόβουλο κώδικα. Αυτό το βιβλίο παρέχει λεπτομερή κάλυψη κακόβουλου κώδικα - τι είναι, πώς λειτουργεί και πώς μπορείτε να τον υπερασπιστείτε. Το βιβλίο παρέχει μεγάλες πληροφορίες για τους αρχάριους ώστε να κατανοήσουν καλύτερα και παρέχει σε βάθος πληροφορίες για τους πιο προχωρημένους χρήστες. Ο κακόβουλος κώδικας είναι αρκετά διαδεδομένος και ένα βιβλίο σαν αυτό είναι μια εξαιρετική πηγή για να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό και τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε να γίνετε θύμα. Περισσότερο "

04 από 10

Αντιμετώπιση περιστατικών

Η αντίδραση του Ντάγκλας Σβέιτσερ είναι μια εξαιρετική πηγή πληροφοριών με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να προετοιμαστείτε και να απαντήσετε σε ένα συμβάν ασφάλειας υπολογιστών. Περισσότερο "

05 από 10

Κλέψτε αυτό το βιβλίο υπολογιστών 3

Κλέψτε Αυτό το βιβλίο υπολογιστών 3 από Wallace Wang προσφέρει μια ολοκληρωμένη, χιουμοριστική και διορατική ματιά στην ασφάλεια του προσωπικού υπολογιστή και μερικά από τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι χάκερ. Ο καθένας πρέπει να διαβάσει αυτό το βιβλίο. Περισσότερο "

06 από 10

Η πρόκληση του χάκερ 3

Πάντα σκέφτηκα την ασφάλεια του υπολογιστή ως ένα απαραίτητο αλλά βαρετό θέμα, αλλά οι συντάκτες αυτού του βιβλίου κατάφεραν να το κάνουν τόσο ενημερωτικό όσο και διασκεδαστικό. Αν είστε ειδικός ασφαλείας που θέλει να πάρει την πρόκληση του hacker και να δοκιμάσει πόσα γνωρίζετε ή αν είστε απλώς κάποιος που θέλει να μάθει περισσότερα για κάποιες από τις πιο πρόσφατες απειλές ασφάλειας, τότε αυτό το βιβλίο θα σας προσφέρει πολλές ώρες ενδιαφέρουσας ανάγνωσης και διερευνώντας. Περισσότερο "

07 από 10

Rootkits: Υποβιβασμός του πυρήνα των Windows

Τα rootkits δεν είναι καινούργια, αλλά έχουν αναδειχθεί πρόσφατα ως μία από τις νέες επιθέσεις, ιδιαίτερα σε υπολογιστές που λειτουργούν με ένα από τα λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows. Οι Hoglund και Butler έχουν γράψει ένα κάπως σημαντικό βιβλίο για το θέμα και σίγουρα μια αξιόπιστη αναφορά όταν πρόκειται για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν τα rootkits και τι μπορείτε να κάνετε για να τα ανιχνεύσετε ή να τα αποτρέψετε στα συστήματά σας.

08 από 10

Δημιουργία ασφαλών ασύρματων δικτύων με 802.11

Ο Jahanzeb Khan και ο Anis Khwaja παρέχουν μια πληθώρα γνώσεων για να βοηθήσουν οποιονδήποτε οικιακό χρήστη ή διαχειριστή συστήματος να εφαρμόσει και να ασφαλίσει ένα ασύρματο δίκτυο . Περισσότερο "

09 από 10

Σιωπή στο σύρμα

Υπάρχουν πολλές αυτονόητες και άμεσες απειλές για την ασφάλεια υπολογιστών και δικτύων. Η ανίχνευση εισβολών , το λογισμικό προστασίας από ιούς και οι εφαρμογές τείχους προστασίας είναι εξαιρετικά χρήσιμες για την παρακολούθηση και τον αποκλεισμό γνωστών ή άμεσων επιθέσεων. Αλλά, παραμονεύουν στις σκιές είναι μια ποικιλία από ύπουλες επιθέσεις που μπορεί να περάσουν απαρατήρητες. Ο Zalewski παρέχει μια σε βάθος ματιά στις παθητικές αναγνωρίσεις και τις έμμεσες επιθέσεις και στον τρόπο προστασίας των συστημάτων σας. Περισσότερο "

10 από 10

Windows Forensics και ανάκτηση περιστατικών

Ο Harlan Carvey είναι εκπαιδευτής ασφαλείας των Windows, ο οποίος δημιούργησε τη δική του διήμερη, πρακτική πορεία στον τομέα της αντιμετώπισης περιστατικών των Windows και των εγκληματολογικών ερευνών. Αυτό το βιβλίο μοιράζεται μερικές από τις εκτεταμένες γνώσεις και την τεχνογνωσία του Carvey για την αναγνώριση και την ανταπόκριση σε επιθέσεις σε συστήματα Windows σε σχετικά απλή αγγλική γλώσσα που απευθύνονται σε διαχειριστές συστημάτων Windows. Περιλαμβάνεται επίσης ένα CD το οποίο περιέχει μια ποικιλία εργαλείων που περιλαμβάνουν τα σενάρια PERL που περιγράφονται σε όλο το βιβλίο. Περισσότερο "