Αναθεώρηση: Υπηρεσία συναγερμού συναγερμού Home Alarm.com

Πριν από χρόνια, είχα ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι. Θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε ποτέ. Ήταν φτηνό, άσχημο, και δυνατά με ένα πληκτρολόγιο που ποτέ δεν φαινόταν να λειτουργεί σωστά. Υπενθυμίζω επίσης ότι πληρώσαμε περίπου 50 δολάρια το μήνα για το προνόμιο κάποιας παρακολούθησης και μας μπήκαμε και σε τριετή σύμβαση. Το χρησιμοποιήσαμε για λίγο, αλλά σύντομα κουραζόμασταν από τους ψευδείς συναγερμούς και την ταλαιπωρία του οπλισμού και της αφοπλισμού του συστήματος. Τελικά, το σταμάσαμε να το χρησιμοποιούμε και όταν τελείωσε η σύμβαση, δεν την ανανέουμε.

Μετακόμισα στη συνέχεια σε μια νέα κατοικία που δεν διέθετε σύστημα συναγερμού. Λόγω ορισμένων πρόσφατων εισβολών στην περιοχή αποφασίσαμε ότι ίσως χρειαστεί να έχουμε ένα σύστημα για το νέο μας σπίτι. Έψαξα το Διαδίκτυο για να προσπαθήσω να βρω ένα σύστημα Do-it-yourself φιλικό για να αποφύγω το κόστος εγκατάστασης και να μην κλείσω σε πολυετή σύμβαση.

Καταλήξαμε να αγοράζουμε ένα 2GiG Technologies Go! Control σύστημα συναγερμού στο σπίτι. Μου κοστίζει περίπου 500 δολάρια, αλλά είναι υπερσύγχρονη και έχει πληθώρα χαρακτηριστικών που κυμαίνονται από ένα ενσωματωμένο ραδιόφωνο κυττάρων, ασύρματο αισθητήρα, ένα κλειδί fob για οπλισμό και αφοπλισμό (όπως χρησιμοποιείτε με το αυτοκίνητό σας) και τη δυνατότητα ελέγχου ασύρματο κλείδωμα και θερμοστάτες κύματος Ζ και φώτα. Έχει επίσης μια λαμπρή διασύνδεση αφής που ήταν πολύ διαισθητική.

Εγκαταστήσαμε το σύστημα και βεβαιώθηκα ότι όλα λειτουργούσαν καλά. Τώρα χρειαζόμουν έναν παροχέα υπηρεσιών συναγερμού για να το παρακολουθήσουν. Το σύστημα 2GiG έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με την υπηρεσία από το Alarm.com. Το Alarm.com δεν πωλεί απευθείας υπηρεσίες, θα πρέπει να το αγοράσετε από έναν παροχέα υπηρεσιών παρακολούθησης συναγερμού που μεταπωλεί την υπηρεσία του Alarm.com. Έχω εγγραφεί με την υπηρεσία παρακολούθησης που προσφέρεται από homesecuritystore.com που είναι το ίδιο μέρος που αγόρασα το κιτ συναγερμού μου από.

Το Alarm.com προσφέρει διάφορες σειρές υπηρεσιών, από βασική παρακολούθηση μέχρι σχέδια αλληλεπιδραστικών υπηρεσιών που σας επιτρέπουν να ελέγχετε από απόσταση και να παρακολουθείτε το σύστημά σας από ένα iPhone, το Blackberry, το Android ή το web browser . Επέλεξα τη διαδραστική υπηρεσία επειδή ήθελα να χρησιμοποιήσω τις προηγμένες λειτουργίες τηλεχειριστηρίου που βρέθηκαν στην εφαρμογή iPhone.

Ο πάροχος υπηρεσιών που επέλεξα ήταν ένας τύπος πληρωμής εκ των προτέρων. Έπρεπε να πληρώσω για ολόκληρο το έτος μπροστά, αλλά ήμουν εντάξει με αυτό επειδή θα έπρεπε μόνο να πληρώσω μία φορά το χρόνο και δεν υπήρχε τριετής σύμβαση όπως ο προηγούμενος πάροχος μου είχε κλειδώσει.

Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος παρακολούθησης Alarm.com μου:

Μια κυψελωτή σύνδεση με τον παροχέα παρακολούθησης συναγερμού

Η τιμή του σχεδίου μου περιλαμβάνει το κόστος της υπηρεσίας κυττάρων που απαιτείται για τις διαδραστικές υπηρεσίες. Η ίδια η υπηρεσία κυψέλης εξαρτάται από το είδος του ραδιοκυττάρου που επιλέξατε όταν αγοράσατε το σύστημα συναγερμού. Επέλεξα το μοντέλο T-Mobile αφού γνωρίζω ότι παρέχουν εξαιρετική κάλυψη στην περιοχή γύρω από το σπίτι μου. Και πάλι, δεν παίρνετε ποτέ ένα νομοσχέδιο T-Mobile γι 'αυτό, όλα τα χειρίζεται ο πάροχος υπηρεσιών συναγερμού και δεν συνδέεται με το υπάρχον σχέδιο παροχής κινητών σας.

Συναγερμού.com Advanced Interactive Services

Το προχωρημένο πρόγραμμα διαδραστικών υπηρεσιών Alarm.com που επέλεξα, μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω την ελεύθερη εφαρμογή iPhone του iPhone για να συνδεθώ με το σύστημά μου και να επανεξετάσω την κατάσταση όλων των αισθητήρων πόρτας και παραθύρων μου. Μπορώ επίσης να οπλίσετε και να αφοπλίσετε το σύστημά μου απευθείας από την εφαρμογή καθώς και να δείτε ένα ημερολόγιο όλων των συμβάντων του συστήματος συναγερμού, όπως όταν μια πόρτα είναι ανοιχτή ή κλειστή ή όταν το σύστημα είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο.

Ειδοποιήσεις συναγερμού Alarm.com

Το σχέδιό μου περιλαμβάνει επίσης ειδοποιήσεις κειμένου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ώθησης (για το iPhone), έτσι ώστε να γνωρίζω αμέσως εάν έχει ενεργοποιηθεί ένας αισθητήρας ή εάν συμβεί κάποιο συναγερμό. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ειδοποιήσεις χωρίς συναγερμό. Για παράδειγμα, λέω ότι θέλω να μάθω αν κάποιος ανοίγει την πύλη της αυλής μου κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας μου. Μπορώ να το ρυθμίσω στον ιστότοπο του Alarm.com και να γνωρίζω αμέσως αν κάποιος παραβιάζει τη δουλειά μου. Ο συναγερμός δεν σβήνει (αν και θα μπορούσα να το ξεχάσω για αυτό το είδος εκδήλωσης αν θέλησα), αλλά τουλάχιστον θα ξέρω ότι ίσως ο σκύλος του γείτονα αποφάσισε να έρθει επίσκεψη.

Είχα την υπηρεσία εδώ και πάνω από 8 μήνες τώρα και πρέπει να πω ότι ήταν μεγάλη γνωρίζοντας ότι έχω την ικανότητα να οπλίζω και να αφοπλίζω το σύστημα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκομαι στον κόσμο. Η ειδοποίηση κειμένου είναι επίσης ωραίο για τη γνώση του τι συμβαίνει στο σπίτι.

Το Alarm.com προσφέρει επίσης μερικές προηγμένες λειτουργίες που δεν είχα επιλέξει ακόμα, όπως η δυνατότητα αλληλεπίδρασης και εγγραφής βίντεο χρησιμοποιώντας κάμερες ασφαλείας IP . Η υπηρεσία θα σας επιτρέψει να λαμβάνετε βίντεο ή φωτογραφίες όταν συμβαίνει ένα συμβάν συναγερμού ή ειδοποίηση, καθώς και να σας επιτρέψει να ελέγξετε τη ροή ζωντανής κάμερας.

Ανάλογα με τον τύπο του συστήματος συναγερμού που διαθέτετε, μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη προαιρετική υπηρεσία συναγερμού alarm.com, η οποία θα σας επιτρέψει να ελέγχετε τις συσκευές που λειτουργούν με κύματα Ζ, όπως οι θερμοστάτες, οι διακόπτες φωτός και οι ασύρματες μανδάλες . Δεν έχω αγοράσει αυτές τις επιλογές ακόμα, αλλά είναι ωραίο γνωρίζοντας ότι μπορώ να αναβαθμίσω ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή iPhone προσαρμόζεται στις υπηρεσίες που έχετε. Δεν βλέπω μια επιλογή φωτογραφικής μηχανής στην εφαρμογή, επειδή δεν έχω πληρώσει για αυτήν την υπηρεσία, αλλά αν το έκανα, θα το έβλεπα να προστέθηκε στην εφαρμογή στο iPhone μου, αφού εγγραφόμουν σε αυτήν.

Η υπηρεσία Alarm.com διατίθεται από παρόχους υπηρεσιών συναγερμού σε εθνικό επίπεδο.