Δέκτες Home Cinema της σειράς Harman Kardon 10S

Η Harman Kardon έχει ανακοινώσει τρεις νέες εγγραφές στην σειρά δέκτη Home Theater, AVR 1510S, AVR 1610S και AVR 1710S.

Και τα τρία δέκτες παρέχουν αποκωδικοποίηση επί του σκάφους για τις περισσότερες μορφές ήχου Dolby και DTS, συμπεριλαμβανομένων των Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio .

Επίσης, αυτή η σειρά παρέχει 3D και 4K pass-through, καθώς και συνδέσεις HDMI 2.0 που έχουν ενεργοποιηθεί με Audio Return Channel

Και οι τρεις δέκτες παρέχουν πρόσβαση στο Internet Radio (vTuner και Spotify Connect ), καθώς και τη δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία πολυμέσων που είναι αποθηκευμένα σε υπολογιστές και διακομιστές πολυμέσων μέσω Ethernet Network Connection . Για να απλοποιήσετε τη διαδικασία σύνδεσης ηχείων, όλοι οι δέκτες διαθέτουν ακροδέκτες ηχείων με έγχρωμη κωδικοποίηση.

Εκτός από το τηλεχειριστήριο που παρέχεται, τα AVR 1510S, 1610S και 1710S μπορούν επίσης να ελέγχονται μέσω iOS ή Android smartphones και tablet μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής που μπορεί να μεταφορτωθεί.

AVR-1510S

Το AVR 1510S είναι ο βασικός δέκτης της ομάδας και προσφέρει τα ακόλουθα

Διαμόρφωση 5.1 καναλιών με 75 wpc (μετρημένο με 2 κανάλια που κινούνται στα 6/8 ohms με δοκιμαστικό τόνο 1kHz με .1% THD ).

Οι επιλογές συνδεσιμότητας AV περιλαμβάνουν 4 εισόδους HDMI και 1 έξοδο, 1 ψηφιακή οπτική , 1 ψηφιακή ομοαξονική , δύο σετ αναλογικών στερεοφωνικών εισόδων RCA , 1 έξοδο προενίσχυσης subwoofer , 2 σύνθετες εισόδους βίντεο και μία σύνθετη έξοδο βίντεο.

Επιπλέον συνδέσεις περιλαμβάνουν θύρα USB για πρόσβαση στο περιεχόμενο σε μονάδες flash ή iPhone, iPod, iPad, καθώς και σε 1 IR και 1 σκανδάλη 12 volt για πρόσθετη λειτουργία ελέγχου.

AVR-1610S

Το AVR 1610S επεκτείνεται σε αυτό που προσφέρει το AVR 1510S, με υψηλότερη έξοδο 85 wpc, τεχνολογία Harman TrueStream (βελτιώνει την ποιότητα ήχου από πηγές Bluetooth) και ευκολότερη ρύθμιση ηχείων μέσω αυτόματης βαθμονόμησης EzSet / EQ III.

Δύο επιπλέον μπόνους στο AVR 1610S είναι μια πέμπτη είσοδος HDMI που παρέχει συνδεσιμότητα MHL (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αποδοχής του ροκ Stick ) και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth , η οποία επιτρέπει τη ροή περιεχομένου ήχου από συμβατές φορητές συσκευές Bluetooth.

AVR-1710S

Το ενισχυτικό AVR 1710S περιλαμβάνει τις λειτουργίες του AVR 1610S, αλλά παρέχει διαμόρφωση 7.2 καναλιών (100 wpc), συνολικά έξι εισόδους HDMI και δύο έξοδοι, ενώ παράλληλα προσθέτει την πλήρη δυνατότητα Apple Airplay .

Επίσης, προστίθεται μια δεύτερη ψηφιακή οπτική είσοδος καθώς και μια δεύτερη έξοδος subwoofer καθώς και έξοδος προενίσχυσης της ζώνης 2. Επίσης, εάν περιορίσετε το κύριο σας σύστημα στα 5.1 κανάλια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 6ο και το 7ο κανάλι για να τροφοδοτήσετε ένα 2η ζώνη χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο εξωτερικό ενισχυτή.

Τι δεν έχουν αυτοί οι δέκτες

Αν και οι δέκτες σειράς Harman Kardon 10S έχουν ελκυστικό πακέτο χαρακτηριστικών, είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε τι δεν έχουν αυτοί οι δέκτες.

Κανένας από τους δέκτες της σειράς 10S δεν διαθέτει ενσωματωμένο Wifi ή ενσωματώνει μια ειδική είσοδο φωνογραφίας, είσοδο αναλογικού ήχου 5.1 ή 7.1 καναλιών, έξοδο προενίσχυσης 5.1 / 7.1 καναλιών, εισόδους S-Video ή Component Video .

Επίσης, παρόλο που όλοι οι δέκτες παρέχουν διαχωρισμό βίντεο μέχρι 4K, δεν διευκολύνουν την αναβάθμιση βίντεο. Επιπλέον, οι σύνθετες πηγές βίντεο δεν μπορούν να εξάγονται μέσω των εξόδων HDMI. Αν έχετε μια σύνθετη πηγή βίντεο, για να την δείτε στην τηλεόρασή σας ή στον βιντεοπροβολέα σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την προτεινόμενη έξοδο σύνθετου βίντεο. Από την άλλη πλευρά, τα μενού της οθόνης λειτουργούν μόνο μέσω εξόδου HDMI.

Επιπλέον, είναι ενδιαφέρον ότι το AVR-1710S δεν παρέχει Dolby Atmos Audio Decoding .

Περισσότερες πληροφορίες

AVR 1510S - Επίσημη σελίδα προϊόντος - Αγορά από την Amazon

AVR 1610S - Επίσημη σελίδα προϊόντος - Αγορά από την Amazon

AVR 1710S - Επίσημη σελίδα προϊόντος - Αγορά από την Amazon