Το Walking Dead S1 και το S2 Xbox One Impressions

Η καλύτερη δουλειά του Telltale είναι πιο φωτεινή στο Xbox One

Καλώς ήρθατε στο The Walking Dead στο Xbox One

Τα παιχνίδια Walking Dead του Telltale βρίσκονται ήδη σε πολύ μεγάλο βαθμό σε κάθε τυχερό παιχνίδι (και μάλιστα όχι σε συγκεκριμένη περίπτωση) που μπορεί να φανταστεί κανείς, οπότε ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν κυκλοφορήσουν στο Xbox One. Μοιραζόμαστε τις εντυπώσεις μας τόσο της εποχής 1 όσο και της εποχής 2 στο Xbox One εδώ.

Σε αντίθεση με τις κυκλοφορίες σε άλλες πλατφόρμες, τα Walking Dead S1 και S2 στο Xbox One δεν είναι διαθέσιμα επεισοδιακά. Μπορείτε είτε να αγοράσετε το δίσκο στο λιανικό εμπόριο, είτε το ψηφιακό download, και περιλαμβάνει όλα τα επεισόδια σε ένα πακέτο. Σε μια πολύ ωραία χειρονομία, οι ψηφιακές εκδόσεις είναι στην πραγματικότητα 25 δολάρια το καθένα, ενώ οι δίσκοι λιανικής πώλησης είναι $ 30. Για να είμαστε ξεκάθαροι, πρέπει να αγοράσετε την εποχή 1 και την περίοδο 2 χωριστά. Η εποχή 1 περιλαμβάνει και τα 5 επεισόδια συν το 400 ημέρες DLC που λειτουργεί ως γέφυρα στην εποχή 2 η οποία έχει 5 επεισόδια δικά της. Κάθε σεζόν διαρκεί 5+ ώρες για να παίξει.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να μεταφέρετε τα αποθηκευμένα σας από το Xbox 360 (ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα) στο Xbox One, οπότε θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή. Είναι ένα είδος πόνου, αλλά τα παιχνίδια είναι αρκετά σύντομα, και παίζοντας μέσα από αυτά πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα μετά την πρώτη φορά ούτως ή άλλως ούτως ή άλλως.

Τι είναι το Telltale Το Περίπατος Νεκρός Σειρά;

Εάν με κάποιο τρόπο δεν το έχετε ήδη παίξει, είστε πραγματικά για μια απόλαυση με Telltale του The Walking Dead παιχνίδια. Δεν συνδέονται πραγματικά με την τηλεοπτική εκπομπή εκτός από εκείνες που λαμβάνουν χώρα στον ίδιο κόσμο, οπότε η εμπειρία με την επίδειξη ή το κόμικ δεν είναι απαραίτητη για να απολαύσετε τα παιχνίδια. Τα παιχνίδια προσφέρουν πολύ απλό gameplay, όπως τα παιχνίδια περιπέτειας oldschool, όπου έχετε περιορισμένη κίνηση και πρέπει να κοιτάξετε γύρω από διαδραστικά στοιχεία ή να έχετε συνομιλίες για να ερευνήσετε κάθε δωμάτιο / σκηνή πριν μπορέσετε να προχωρήσετε. Μπορείτε να μετακινήσετε τον χαρακτήρα σας με το αριστερό ραβδί, τον κέρσορα (για να αλληλεπιδράσετε με τα πράγματα) με το δεξί ραβδί και να μιλήσετε στους χαρακτήρες, να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα και να αλληλεπιδράσετε με τα στοιχεία με τα κουμπιά προσώπου. Ως επί το πλείστον, το gameplay ρυθμίζεται αργά. Αυτό δεν είναι ένα βαρύ μαχητικό, πυροβολεί ένα εκατομμύριο ζόμπι τύπου παιχνιδιού (υπάρχει ένα Walking Dead παιχνίδι σαν αυτό ... αλλά δεν θέλετε πραγματικά να το παίξετε ). Περιστασιακά, θα πρέπει να πραγματοποιείτε εκδηλώσεις ταχείας ώρας που εμφανίζονται στην οθόνη, αλλά συνήθως σας δίνουν αρκετό χρόνο.

Με όλα αυτά είπε, δεν είμαι πραγματικά ένας τεράστιος ανεμιστήρας του παιχνιδιού. Είναι αμήχανη και αδέξια, για να το θέσω αμβλύ. Δεν χρειάζεται πραγματικά να είναι κάτι παραπάνω από αυτό, όμως, επειδή είναι πραγματικά μόνο ένα όχημα για να παραδώσει την ιστορία. Η ιστορία υποτίθεται ότι είναι το πραγματικό αξιοθέατο εδώ και σε αντίθεση με τα τρομακτικά και κακώς γραπτά σκουπίδια του David Cage ( Beyond: Two Souls and Heavy Rain στο PS3, μόνο για αναφορά) με φοβερές ιστορίες που χρησιμοποιούν το gameplay με παρόμοιο τρόπο, η ιστορία και οι χαρακτήρες και η γραφή συνολικά στο The Walking Dead είναι στην πραγματικότητα καλές.

Ιστορία

Το Walking Dead Season 1 χαρακτηρίζει τον Lee Everett ο οποίος είναι στο δρόμο του στη φυλακή τη μέρα που οι νεκροί άρχισαν να περπατούν. Όταν το αστυνομικό αυτοκίνητο οδηγεί σε συντριβές, και αφού αγωνίζεται με κάποια ζόμπι, παίρνει καταφύγιο σε ένα κοντινό σπίτι όπου συναντά ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Clementine. Μαζί ξεκίνησαν να βρουν τους γονείς του Clem και κατά μήκος του τρόπου συναντούν άλλους ανθρώπους και απλώς προσπαθούν να επιβιώσουν. Όπως ο Lee, σας ζητείται να λάβετε αποφάσεις που επηρεάζουν άμεσα ποιος θα ζήσει / πεθάνει και τι θα συμβεί στη συνέχεια στην ιστορία.

Το Walking Dead Season 2 παίζετε ως Clementine 16+ μήνες μετά το τέλος της Εποχής 1. Συναντιέται με ένα νέο cast επιζώντων, ο στόχος του οποίου τώρα είναι να προσπαθήσει να φτάσει σε μια πόλη στο βορρά που υποτίθεται ότι είναι ασφαλής από το περιπατητές. Οι αποφάσεις που κάνατε κατά την πρώτη σεζόν μεταφέρονται στη δεύτερη σεζόν και, πάλι, πρέπει να λάβετε νέες αποφάσεις που επηρεάζουν την ιστορία.

Δεν θέλω να χαλάσω τίποτα περισσότερο από την ιστορία από αυτό, αλλά θα το πω αυτό: Kenny χάλια. Επίσης, ο Lee και η Clementine είναι εντελώς καταπληκτικοί. Είναι τόσο απίστευτα γραπτά ρεαλιστικά, και έτσι πραγματικά ευχάριστα, που κάνουν τους κύριους χαρακτήρες σχεδόν κάθε άλλης ιστορίας ζόμπι να φαίνεται άνευ αξίας σε σύγκριση. Οι άλλοι χαρακτήρες στο The Walking Dead δεν είναι εξίσου αγαπητοί, αλλά ο Lee και ο Clem είναι απολύτως απίστευτοι. Σας ενδιαφέρει και θέλεις να προστατεύσεις την Κλεμεντίνη με κάθε κόστος.

Αποφάσεις

Με αυτό είπα, πρέπει να θίξω τον τρόπο με τον οποίο οι αποφάσεις σας επηρεάζουν πραγματικά την ιστορία. Αυτό δεν είναι πραγματικά να επιλέξετε την περιπέτεια σας, δεδομένου ότι η ιστορία παίζει με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα από το τι. Είστε απλώς μαζί για τη βόλτα. Αντ 'αυτού, επιλέγετε περισσότερο πώς και πότε οι άνθρωποι γύρω σας πεθαίνουν, περισσότερο από ό, τι πραγματικά παίρνει αποφάσεις για την επιβίωσή σας. Επίσης, ενώ έχει νόημα ότι ο Lee έχει κληθεί να κάνει επιλογές για την ομάδα στην εποχή 1 (είναι ένας γεμάτος άντρας και όλοι), έχοντας Clementine ως υπεύθυνος λήψης αποφάσεων στην εποχή 2 είναι κάπως ανόητο.

Βρίσκεστε πάντα σε καταστάσεις ζωής ή θανάτου και μια παρέα ενηλίκων στρέφεται συνεχώς σε 11χρονο κορίτσι για συμβουλές. Και αυτό που είναι πραγματικά απογοητευτικό στην εποχή 2 είναι ότι πρέπει να λάβετε αποφάσεις, αλλά τότε οι άλλοι χαρακτήρες πάνε τα πράγματα τους ούτως ή άλλως (και συνήθως πεθαίνουν εξαιτίας αυτού). Έχει νόημα, υποθέτω, ότι δεν θα έπαιρναν σοβαρά τη συμβουλή της Clementine από τότε που είναι κοριτσάκι, αλλά κουραστεί να βλέπει ότι όλοι γύρω της κάνουν συνεχώς τρομερές αποφάσεις όταν θα ήταν καλύτερα να την ακούσουν. Υποθέτω ότι αυτή είναι η ιδιοφυΐα της αφήγησης στην Εποχή 2, όμως, ότι και εσύ, τόσο ως παίκτης όσο και ως Clementine, όλο και περισσότερο απογοητεύεστε από την κατάσταση.

Επιδόσεις και οπτικά

Όλο το περιεχόμενο στο The Walking Dead είναι πάντα το ίδιο ανεξάρτητα από την πλατφόρμα, μέχρι τα φοβερά προβλήματα, τα προβλήματα και άλλα προβλήματα επιδόσεων. Τουλάχιστον, μέχρι τώρα. Η έκδοση Xbox One της The Walking Dead Season 1 είναι ίσως η πιο ομαλή ακόμα. Δεν ψεκάζει και πνίγει όλο τον εαυτό της συνεχώς όπως κάθε άλλη έκδοση. Περιστασιακά τα γραφικά θα τρεμοπαίζουν ή κάτι τέτοιο (το πρόσωπο του μπάτσου στη βόλτα με το αυτοκίνητο ήταν στην αρχή αρκετά ενοχλητικό για μένα), αλλά το framerate κρατά πολύ καλά. Ήταν πραγματικά εντυπωσιασμένος.

Η εποχή 2 δεν είναι αρκετά ομαλή, δυστυχώς, αλλά έχει καλύτερη συνολική απόδοση από την έκδοση 360. Έχει ακόμα μεγάλους χρόνους φόρτωσης που πιπιλίζουν το δράμα από τις τεταμένες καταστάσεις (σοβαρά, το παιχνίδι πρέπει πάντα να φορτωθεί σωστά όταν κάτι θαυμάσιο πρόκειται να συμβεί), αλλά το συνηθίζετε.

Και οι δύο εποχές τρέχουν στα 1080p και φαίνονται πολύ καλά. Δεν μπορώ να σας δώσω αριθμό στο καρέ, αλλά το καρέ δεν είναι πραγματικά τόσο σημαντικό εδώ. Είναι κυρίως ομαλή. Εκτός από το αν όχι. Τέλος πάντων, τα γραφικά είναι πραγματικά αιχμηρά και ωραία αυτή τη φορά και εύκολα ξεπερνούν τα γραφικά στις 360 εκδόσεις. Μπορείτε να δείτε πραγματικά πολλές λεπτομέρειες τώρα.

Επιτεύγματα

Μια διαφορά μεταξύ της έκδοσης Xbox One και άλλων εκδόσεων των παιχνιδιών είναι ότι η εποχή 1 και η εποχή 2 έχουν 1000 gamerscore το καθένα στο Xbox One σε σύγκριση με 500 GS το καθένα στο Xbox 360. Τα επιτεύγματα είναι εύκολο να πάρουν - απλά παίζουν μέσω του παιχνιδιού για να πάρουν το εμπορικό κέντρο.

Συμπέρασμα

Αν δεν έχετε παίξει ήδη, το The Walking Dead Season 1 και 2 αξίζει μια ματιά ανεξάρτητα από την πλατφόρμα, αλλά θα έχετε μια μεγάλη εμπειρία στο Xbox One, η οποία είναι η έκδοση που πρέπει να προτείνω από εδώ και πέρα για τους οπαδούς του Xbox. Ενώ μπορείτε να παίξετε την εποχή 2 από μόνη της, είναι εξαιρετικά, συνιστάται να ξεκινήσετε με την 1η Εποχή. Οι αποφάσεις σας μεταφέρουν από την 1η Εποχή στην Εποχή 2 και οι χαρακτήρες αποκαλύπτουν και σχεδιάζουν λεπτομέρειες στην Εποχή 2 θα κάνουν πολύ πιο νόημα (και θα φροντίσετε πολύ περισσότερο) με εμπειρία S1 κάτω από τη ζώνη σας. Συνολικά, οι The Walking Dead Seasons 1 και 2 αξίζει να παίξετε.

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.