Κάτω 10 χειρότερα παιχνίδια OG Xbox

Αυτά τα παιχνίδια είναι μερικά από τα χειρότερα από τα χειρότερα που θα βρείτε στο Xbox. Αυτά τα παιχνίδια είναι κακώς κατασκευασμένα και είναι απλά κακό. Υπάρχει μια άλλη πλευρά σε αυτή τη θλιβερή ιστορία, όμως. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι κακά, αλλά είναι τόσο κακά που είναι σχεδόν καλά. Λοιπόν, δεν είναι πραγματικά, αλλά επειδή είναι διάσημοι για να είναι τόσο κακά είναι επιθυμητά παιχνίδια που έχουν στη συλλογή σας. Τα περισσότερα από αυτά είναι εύκολο να βρεθούν για αρκετά φτηνά. Τώρα η συλλογή σας μπορεί να έχει τόσο το καλύτερο όσο και το χειρότερο που μπορεί να προσφέρει το Xbox.

01 από 10

Drake από τους 99 Δράκους

Ένα από τα χειρότερα αναθεωρημένα παιχνίδια ποτέ, Drake των 99 Dragons δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα αστείο σε αυτό το σημείο μεταξύ των οπαδών του Xbox. Όποτε υπάρχει πώληση εκκαθάρισης ή EB ή GameStop διαφημίζουν "μεγάλες προσφορές", Drake είναι σχεδόν πάντα μεταξύ των διαθέσιμων τίτλων. Ήταν panned για να έχουν uninspired cel-σκιασμένα γραφικά, φρικτή φωνή που ενεργούν, τρομερό ελέγχους, και μερικές από τις χειρότερες στόχευση που βρέθηκαν ποτέ σε ένα τρίτο πρόσωπο shooter.

02 από 10

Παιχνίδια με βαρύτητα Bike: Street Vert Dirt

Αφού η έκδοση του PS2 συναντήθηκε με κακές κριτικές, ο καθένας υπολόγισε ότι η έκδοση του Xbox ακυρώθηκε. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη. Κυκλοφόρησε χωρίς μάρκετινγκ, χωρίς fanfare, χωρίς buzz, ούτε καν από στόμα σε στόμα, το Gravity Games Bike γεμίστηκε στα ράφια των καταστημάτων, όπως το γυμνοσάλιαγκας είναι και εκεί καθόταν επειδή κανείς δεν θα το αγγίξει. Αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε βασικά ατελές και ως εκ τούτου είναι λίγο πολύ unplayable χάρη στους κακούς ελέγχους και τα γραφικά γραφικά.

03 από 10

Batman: Σκοτεινό αύριο

Με ένα αξιομνημόνευτο ιστορία και καλή φωνή, το Batman Dark Tomorrow προσελκύει αρκετούς οπαδούς του Batman μόνο για να τους απογοητεύσει με λασπώδη χειριστήρια, απογοητευτικό και κακή εκτέλεση παιχνιδιού, κακή κάμερα και θολή γραφικά. Με εκπληκτικό τρόπο, αυτό το παιχνίδι πέρασε από έναν απίστευτο αριθμό καθυστερήσεων. Θα σκεφτόσαστε ότι με όλο τον επιπλέον χρόνο που είχαν οι προγραμματιστές να έχουν το τελικό προϊόν θα ήταν καλύτερα.

04 από 10

Aquaman: Μάχη για την Ατλαντίδα

Ο μύθος, ο μύθος. Aquaman: Η μάχη για την Ατλαντίδα είναι ένας άλλος τίτλος που οι οπαδοί του Xbox αγαπούν να μισούν γιατί είναι πάντοτε πάντοτε στην πώληση να κλείνουν κάδους και να κάθονται μπροστά σε άλλους πιο επιθυμητούς τίτλους. Cookie-cutter σχεδιασμός παιχνιδιών στο χειρότερο, το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά να κάνει με Aquaman είναι το γεγονός ότι το όνομά του είναι στο κουτί.

05 από 10

Kabuki Warriors

Ίσως το πιο διάσημο από τα κακά παιχνίδια, Kabuki Warriors είναι σίγουρα ένα χαμηλό σημείο της σειράς Xbox. Παλιές μάχες, άσχημοι χαρακτήρες, χαλαρή μετάφραση και γενικό σχεδιασμό παιχνιδιών. Δεν υπάρχει τίποτα καλό να πω για τους Καμπούκι Πολεμιστές. Πρόκειται για 2D όπλα με βάση την καταπολέμηση της απόλυτα χειρότερη.

06 από 10

Bruce Lee: Η αναζήτηση του δράκου

Αυτό το παιχνίδι πήρε αρκετή προσοχή όταν ανακοινώθηκε επειδή η προοπτική ενός παιχνιδιού μάχης με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πολεμικό τεχνικό δάσκαλο ακούστηκε σαν μια καλή ιδέα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο αγωνιστικός κινητήρας είναι απολύτως φρικτός και δεν μοιάζει πολύ με τίποτα που δίδαξε ο Μπρους Λι γιατί δεν ήταν ποτέ αυτό το κακό. Τα κακά γραφικά και ο ήχος και οι γελοίοι χρόνοι φόρτωσης ήταν ο θάνατος σε αυτό τον τίτλο.

07 από 10

Κλάμπ μάχης

Fight Club είναι μια φοβερή ταινία, αλλά κάνει για ένα φρικτό παιχνίδι. Κάνοντας ένα παιχνίδι μάχης που βασίζεται μακριά από αυτό ακούγεται σαν μια καλή ιδέα, αυτό είναι φυσικά αν ποτέ δεν έχετε δει πραγματικά την ταινία. Σίγουρα οι μάχες είναι ακατέργαστες και βίαιες, αλλά δεν ήταν πραγματικά ό, τι ήταν το Fight Club. Κακά γραφικά, δυστυχώς εύκολο gameplay, κουτσός προσπαθεί να συνδεθεί με την ταινία - αυτό το παιχνίδι είναι ένα βρώμικο.

08 από 10

MTV's Celebrity Deathmatch

Το Celebrity Deathmatch έχασε τη λάμψη του μετά τις δύο πρώτες στιγμές που το παρακολουθούσατε, οπότε κάνοντας ένα παιχνίδι βασισμένο σε αυτό, φάνηκε σκανδιναβές στην καλύτερη περίπτωση. Το κύριο πρόβλημα με το videogame Celebrity Deathmatch (εκτός από το γεγονός ότι έχει τρομερό gameplay και άσχημο γραφικό) είναι ότι κυκλοφόρησε αρκετά χρόνια αργά για να αξιοποιήσει πραγματικά την επιτυχία της επίδειξης.

09 από 10

Shrek Σούπερ Κόμμα

Προσπαθώντας απεγνωσμένα να επωφεληθεί από το φαινόμενο του Κόμματος Mario του Nintendo, το Shrek Super Party σας έβαλε τους ρόλους του cast Shrek και παίζετε για πολλούς λόγους ένα παιχνίδι minigames. Οι κακοί έλεγχοι, οι κακές ιδέες παιχνιδιού για τα minigames, τα θολή γραφικά και η αποφασισμένη έλλειψη δυσκολίας ή πρόκληση για ακόμη και μικρά παιδιά κάνουν αυτό ένα κακό παιχνίδι.

10 από 10

Bad Boys: Μαϊάμι Takedown

Έχω πάντα την άποψη ότι εάν προσπαθείτε να κάνετε ένα κινηματογραφικό παιχνίδι χωρίς τους αρχικούς ηθοποιούς ή τουλάχιστον τους ανθρώπους που ακούγονται πραγματικά κοντά τους, μην κόβετε το παιχνίδι. Το Miami Takedown υποφέρει από φρικτή φωνητική συμπεριφορά και απόλυτη αδιαφορία για όλα όσα έκαναν τις ταινίες Bad Boys διασκεδαστικές.