Τι είναι οι Microsoft Points;

Οι πόντοι Microsoft Διακόπηκαν το 2013

Οι Microsoft Points καταργήθηκαν σταδιακά στα μέσα του 2013 και όλες οι συναλλαγές στο Xbox Live για το Xbox 360 και το Xbox One διεξάγονται τώρα σε κανονικές τιμές νομισμάτων. Εάν εξακολουθείτε να έχετε κάρτες Microsoft Point, μετατρέπουν αυτόματα τη σωστή αξία δολαρίου στον λογαριασμό σας όταν τις χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να αγοράσετε κάρτες δώρων Xbox στους εμπόρους λιανικής πώλησης αντί για κάρτες MS Point και μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικές κάρτες δώρων Xbox online.

Τι ήταν οι Microsoft Points;

Ορισμένες από τις λήψεις στο Xbox Live Marketplace είναι δωρεάν, αλλά πολλά προνομιακά περιεχόμενα απαιτούν πληρωμή. Μέχρι το 2013, οι Microsoft Points αντιπροσωπεύουν μια ψηφιακή πίστωση που αγοράστηκε είτε με πιστωτική κάρτα στο Xbox 360 είτε σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Η αξία ήταν 80 Microsoft Points ισούται με $ 1. Έτσι, για παράδειγμα, ένα παιχνίδι arcade των 400 βαθμίδων σας δίνει πίσω $ 5 σε πραγματικά χρήματα. Θα μπορούσατε να αγοράσετε πόντους σε βήματα των 400.

Δεν ήταν η μεγαλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία, αλλά έκανε συναλλαγές στο Xbox Live Marketplace εύκολη και ανώδυνη.

Το πρόβλημα με τους Microsoft Points

Η μεγαλύτερη κριτική των Microsoft Points ήταν ότι οι χρήστες συχνά έπρεπε να αγοράζουν περισσότερη πίστωση από ό, τι χρειάζονταν. Αρχικά, οι Πόντοι μπορούσαν να αγοραστούν μόνο στα ποσά των 1600 βαθμών ($ 20) και 4000 βαθμών ($ 50). Ακόμη και όταν η εταιρεία άλλαξε την ελάχιστη αγορά στα $ 5, πολλές αγορές ήταν ακόμα μόνο 79 μονάδες ή το αντίστοιχο των 99 σεντ.

Επίσης, πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι ολόκληρη η μετατροπή από σημείο σε δολάριο προκαλεί σύγχυση. Και οι δύο κριτικές έφυγαν με την εισαγωγή των Xbox Digital Gift Cards.

Τα MS Points είναι τώρα κάρτες δώρων Xbox

Παρά το γεγονός ότι τα MS Points έχουν φύγει τώρα, αγοράζοντας τις κάρτες δώρου Xbox στους λιανοπωλητές ή τις ψηφιακές κάρτες δώρων Xbox online και χρησιμοποιώντας τις για να κάνετε αγορές, συνιστάται να τοποθετήσετε έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας στο Xbox 360 ή το Xbox One . Μπορείτε να αγοράσετε τις ψηφιακές δωροκάρτες Xbox online σε ονομαστικές αξίες μόλις $ 1 και σε $ 1 προσαυξήσεις μέχρι $ 100, γεγονός που τους κάνει καλές ιδέες για δώρα. Οι κάρτες λιανικής αρχίζουν από $ 5. Χρησιμοποιώντας τις κάρτες δώρων και όχι μια πιστωτική κάρτα προστατεύει την ασφάλεια και τις οικονομικές σας πληροφορίες.

Οι κάρτες δώρων Xbox μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Xbox One, στο Xbox 360 ή στα Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες για να αγοράσετε παιχνίδια, πακέτα χαρτών, μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Επειδή ο λογαριασμός σας Xbox Live είναι ο ίδιος τόσο στο Xbox 360 όσο και στο Xbox One, οποιαδήποτε πίστωση στον λογαριασμό σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σύστημα.