Χρησιμοποιήστε τα σημεία Bullet για αναγνωσιμότητα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η χρήση κουκκίδων μπορεί να κάνει τα μηνύματά σας πιο εύκολο να διαβαστούν και να διασφαλίσουν ότι τα σημεία κλειδιά θα παρατηρηθούν. Μάθετε πώς μπορείτε να τα ενσωματώσετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Τι κάνει το κείμενο εύκολο να διαβαστεί;

"Αποκρυπτογράφηση, αναγνώριση προτύπων, ταχύτητα ανάγνωσης, διατήρηση, εξοικείωση, οπτική ομαδοποίηση, αισθητική ανταπόκριση": δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα ή δύο ή ... 5. Όλα αυτά καθιστούν δύσκολο να καταλάβετε γιατί το κείμενο που έχει οριστεί σε μία γραμματοσειρά είναι καλύτερη ανάγνωση από το κείμενο που συντίθεται με τη χρήση άλλου.

Αυτός ήταν τουλάχιστον το συμπέρασμα του George E. Mack σε άρθρο του "Communication Arts" του 1979. Μελετώντας 101 χρόνια έρευνας ευανάγνωσης το 1999, ο Ole Lund κατέληξε στο ακόλουθο συμπέρασμα όταν εξέτασε αν οι γραμματοσειρές sans-serif ή εκείνες με το μικρό Ρωμαϊκά εγκεφαλικά επεισόδια (φυσικά!) Ήταν πιο εύκολα αναγνώσιμα: ποιος ξέρει;

Το κείμενο είναι ευκολότερο να διαβάζεται όταν είναι γραμμένο καλά, πιθανώς ακόμα και αν τα γράμματα του έχουν λίγες μπούκλες πολύ λίγες ή πάρα πολλές.

Τι κάνει το κείμενο εύκολο να μην διαβαστεί;

Εάν κάποιος γράφει για τους ανθρώπους που διαβάζουν σε μια οθόνη καθόλου, μας λένε, κάποιος θα έπρεπε να σέβεται την τάση των ανθρώπων να κοιτάζουν απλά το κείμενο και να παραλείπουν μεγάλες μερίδες και να γράφουν γι 'αυτό.

Δώστε αυτά τα μάτια να σκοντάψουν, και ίσως να σκοντάψουν λίγα λόγια ή χαρακτήρες μετά από αυτό το εμπόδιο. Τα μπλοκ του (μικρού) κειμένου που διαχωρίζονται με (μικρά) μπλοκ μπροστά δουλεύουν τέλεια για αυτό.

Bullet Points: Οφέλη αναγνωσιμότητας για τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και τους αναγνώστες σας

Έτσι, τα σημεία των κουκκίδων και οι ενδεχομένως αριθμημένες λίστες διευκολύνουν τους αναγνώστες

Δεν μπορείτε να μετατρέψετε τα πάντα σε μια λίστα με κουκκίδες, φυσικά, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να τα χρησιμοποιήσετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όποτε έχει νόημα.

Χρησιμοποιήστε τα σημεία Bullet για αναγνωσιμότητα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τα σημεία των κουκκίδων και οι αριθμημένες λίστες όχι μόνο διευκολύνουν την ανάγνωση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δημιουργώντας

μπορούν επίσης

Απαντήσεις και σχόλια μπορούν να δοθούν σε μεμονωμένα σημεία συγκεκριμένα, και αν το αρχικό μήνυμα ήταν σωστά δομημένο, η απάντηση απαιτεί λιγότερο μορφοποίηση με το χέρι.

Πώς να εισαγάγετε σημεία σφαιρών σε μηνύματα HTML

Για να δημιουργήσετε μια λίστα με κουκκίδες εάν το πρόγραμμα ή η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα μορφοποιημένα με HTML , συνήθως:

  1. Βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα που συνθέσατε έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί μορφοποίηση.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή λίστας με κουκκίδες στη γραμμή εργαλείων σύνθεσης.
  3. Για να προσθέσετε ένα νέο σημείο με κουκίδες:
    1. Πατήστε το Enter .
  4. Για να τερματίσετε τη λίστα:
    1. Πατήστε δύο φορές την επιλογή Enter .
  5. Για να δημιουργήσετε μια υπο-λίστα:
    1. Πατήστε το Enter .
    2. Καρτέλα Hit.

Πώς να εισαγάγετε σημεία σφαιρών σε απλό κείμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να δημιουργήσετε μια λίστα με κουκκίδες χρησιμοποιώντας απλό κείμενο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Ξεκινήστε τη λίστα σε μια ξεχωριστή παράγραφο, η οποία διαχωρίζεται από την προηγούμενη παράγραφο με μια κενή γραμμή.
  2. Χρησιμοποιήστε το "*" (ένα χαρακτήρα αστεριού με έναν χαρακτήρα κενής γραμμής πριν και μετά από αυτό) για να δηλώσετε ένα νέο σημείο.
    • Ξεκινήστε κάθε σημείο σε μια δική του γραμμή.
    • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρακτήρες όπως ✓✷✴☞ • ◦; μην ξεχνάτε ότι ο υπολογιστής του παραλήπτη ίσως να μην εμφανίσει αυτά σωστά.
    • Αν θέλετε, μπορείτε να περιορίσετε το πλάτος κάθε σημείου και επόμενων γραμμών. Βεβαιωθείτε ότι το πλάτος δεν υπερβαίνει τους 80 χαρακτήρες αν το κάνετε.

Παράδειγμα πετυχημένου λίστας απλού κειμένου

* Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο.
* Το δεύτερο στοιχείο είναι μεγαλύτερο. Αν το κάνετε
επιλέγετε να σπάσετε τις γραμμές χειροκίνητα, βεβαιωθείτε ότι κάθε μία από αυτές
γραμμή δεν υπερβαίνει τους 80 χαρακτήρες.
* Μπορείτε, αλλά δεν χρειάζεται να παύσετε.