Το TNEF's Enough 2.2 - Αποκωδικοποιητής Winmail.dat

Το TNEF's Enough διευκολύνει την αντιμετώπιση των συνημμένων του winmail.dat, εξάγοντας όλα τα αρχεία που βρίσκονται σε αυτά όταν τα αφήνετε απλά στο εικονίδιο Dock. Η ενσωμάτωση με τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ίσως μέσω του AppleScript, μπορεί να είναι ωραία.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της TNEF 's Enough

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Περιγραφή της TNEF 's Enough

Εξερεύνηση εμπειρογνωμόνων του TNEF Αρκετά 2,2 - Winmail.dat Decoder

Αυτά τα συνημμένα winmail.dat είναι τόσο μυστήριο όσο και ενοχλητικό. Μπορείτε συχνά να τις αγνοήσετε (εμφανίζονται επίσης ως συνημμένα τύπου "application / ms-tnef") επειδή περιέχουν συνήθως περιττά δεδομένα μορφοποίησης - αλλά μερικές φορές αποκρύπτουν ζωτικά συνημμένα. Δεδομένου ότι τα συνημμένα ms-tnef μπορούν να αποφευχθούν, μπορείτε να προσπαθήσετε να εκπαιδεύσετε τον αποστολέα, φυσικά.

Η χρήση του TNEF είναι αρκετά εύκολη

Πόσο πιο κομψό, εύκολο και ικανοποιητικό είναι, ωστόσο, να αφήσετε το συνημμένο winmail.dat σε ένα εικονίδιο Dock και να δείτε τα περιεχόμενα αρχεία που εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας σας! Με το TNEF 's Enough, η μετατροπή του ennui σε κυριαρχία είναι τόσο εύκολη. Εκτός από την αυτόματη λειτουργία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Enough του TNEF με το χέρι και να εξάγετε αρχεία ένα προς ένα. Σε αυτή τη λειτουργία, έχετε επίσης μερικές επιπλέον πληροφορίες στις οποίες θα έπρεπε καλύτερα να μην δώσετε μεγάλη προσοχή.

Όπως είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε το TNEF's Enough, η ενσωμάτωση με τα μεγάλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ίσως μέσω του AppleScript, ίσως μέσω επεκτάσεων και δεσμών) μπορεί να είναι ωραία. Επίσης, είναι λυπηρό το γεγονός ότι το TNEF Enough αποθηκεύει αρχεία χρησιμοποιώντας ονόματα αρχείων που έχουν περικοπεί σε μόλις 8 χαρακτήρες.

(Ενημερώθηκε Δεκέμβριος 2015)