Πώς να Mimic Υπογραμμίζοντας σε ένα απλό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δεν είναι τόσο όμορφο όσο το HTML, αλλά είναι εύκολο

Η πλειοψηφία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται βασίζονται σε HTML. Με το HTML , οι ιστοσελίδες κωδικοποιούνται για να χειρίζονται βελτιώσεις όπως έντονα, πλάγια και έγχρωμα κείμενα. Περιλαμβάνει τρόπους για τον καθορισμό της μορφοποίησης, των χρωμάτων, της τοποθέτησης και της διάταξης.

Το απλό κείμενο μοιάζει με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γράφτηκε σε μια γραφομηχανή, χωρίς μορφοποίηση, χωρίς εικόνες, χωρίς ωραίες γραμματοσειρές και χωρίς υπερσύνδεσμους. Εμφανίζεται συχνά χρησιμοποιώντας γραμματοσειρά με μονοκόμματο χαρακτήρα, στην οποία κάθε χαρακτήρας καταλαμβάνει το ίδιο διάστημα στη γραμμή.

Γιατί να χρησιμοποιείτε απλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Ενώ δεν είναι τόσο ελκυστικά όσο τα ηλεκτρονικά μηνύματα με βάση το HTML, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία απλού κειμένου παίζουν σημαντικό ρόλο σε μια καλά στρογγυλεμένη στρατηγική μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απλού κειμένου έχει υψηλότερο ρυθμό ανοικτού και κλικ από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο HTML.

Ενώ το απλό κείμενο μπορεί να είναι απλό, είναι πιο πιθανό να είναι αναγνώσιμο σε συσκευές όπως το Apple Watch.

HTML, Απλό κείμενο και MIME

Τα περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλονται μέσω SMTP σε μορφή MIME - Επέκταση αλληλογραφίας πολλαπλών χρήσεων - που σημαίνει ότι μια έκδοση απλού κειμένου του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρέχεται μαζί με την έκδοση HTML του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν δεν στέλνετε ένα email απλού κειμένου, το MIME πολλαπλών κομματιών θα πρέπει να αποτελεί μέρος κάθε καμπάνιας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, όπως η εύρεση εναλλακτικού κειμένου, και κάποιοι το προτιμούν.

Πώς να Mimic Underlining σε απλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν χρησιμοποιείτε τη μορφοποίηση HTML, μπορείτε να υπογραμμίσουμε όσο θέλετε, κάτι που δεν θα πρέπει να είναι πολύ, αν σας αρέσουν τα μηνύματά σας.

Αν γράφετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε απλό κείμενο, μπορείτε να μιμηθείτε την υπογράμμιση και όλα θα παραμείνουν τέλεια ευανάγνωστα.

Για να μιμηθεί την υπογράμμιση σε απλό κείμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε χαρακτήρες υπογράμμισης στην αρχή και στο τέλος του _underlined passage_.

Μπορείτε επίσης να μιμηθείτε την έντονη γραφή για να τονίσετε σε απλά κείμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να μιμούνται πλάγια γράμματα .