Ο μετατροπέας HDMI 4 Matrix44 4K Ultra HD HDMI

Ένας διακόπτης HDMI με μεγάλη ευελιξία τόσο για οικιακή όσο και για εμπορική χρήση

Βασιζόμενοι στα θεμέλια των δημοφιλών Switches HDMI Quick6 και Quick6R, το DVDO προσφέρει μια παραλλαγή, το Matrix44.

Η προσέγγιση του πλέγματος

Οι διακλαδωτές HDMI επεκτείνουν τον αριθμό των εισόδων στις οποίες έχετε πρόσβαση για την τηλεόρασή σας ή το δέκτη οικιακού κινηματογράφου. Ωστόσο, αυτό που κάνει το Matrix44 να ξεχωρίζει είναι ότι έχει τη δυνατότητα να εξάγει τέσσερις διαφορετικές πηγές HDMI στις τέσσερις εξόδους HDMI ανεξάρτητα. Αυτή η δυνατότητα προέρχεται από την ετικέτα "Matrix".

Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε τέσσερα διαφορετικά στοιχεία πηγής, όπως ένα Blu-ray Disc player, καλώδιο / δορυφορικό κουτί, κονσόλα παιχνιδιών και ταινία πολυμέσων συνδεδεμένη σε κάθε είσοδο HDMI, έχετε την επιλογή να στέλνετε κάθε πηγή σε τέσσερις τηλεοράσεις ή, εάν το επιθυμείτε, στέλνετε κάθε πηγή σε μία ή περισσότερες τηλεοράσεις με οποιονδήποτε συνδυασμό έως και τέσσερις. Ο συνδυασμός εισόδου και εξόδου εξαρτάται από εσάς.

Οι τέσσερις έξοδοι HDMI μπορούν να διανέμουν βίντεο (καθώς και ήχο) σε τέσσερις διαφορετικές οθόνες προβολής, τηλεοράσεις ή / και βιντεοπροβολείς ή δέκτες οικιακού κινηματογράφου. Κάθε μία από τις τέσσερις πηγές HDMI (ήχου και βίντεο) μπορεί να αποσταλεί ταυτόχρονα με τέσσερις διαφορετικές συσκευές προβολής βίντεο με πλήρη ανάλυση 4K Ultra HD. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε πηγές που πηγαίνουν σε μία έξοδο χωρίς να επηρεαστεί η πηγή που έχει ήδη οριστεί για οποιαδήποτε άλλη έξοδο.

Βασικές προδιαγραφές HDMI

Ακολουθούν οι προδιαγραφές σύνδεσης HDMI του Matrix44.

Υποστήριξη βίντεο

Υποστήριξη βίντεο παρέχεται για τις ακόλουθες αναλύσεις , ρυθμούς ανανέωσης και πρότυπα χρώματος.

Υποστήριξη ήχου

Η υποστήριξη ήχου παρέχεται για τους ακόλουθους κωδικοποιητές και μορφές ήχου.

Η κατώτατη γραμμή

Το DVDO Matrix44 παρέχει μεγάλη ευελιξία και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για επαγγελματικές και εμπορικές εφαρμογές. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι το Matrix44 είναι μόνο ένας διακόπτης, δεν εκτελεί καμία αναβάθμιση ή πρόσθετη επεξεργασία βίντεο ή ήχου - απλώς περνάει οποιαδήποτε συμβατή μορφή σήματος, ανάλυση ή αναβάθμιση που παρέχεται από τις συσκευές πηγής που συνδέονται με το.

Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι για την πλήρη δυνατότητα προβολής 4K, και οι τέσσερις τηλεοράσεις που είναι συνδεδεμένες με το Matrix44 πρέπει να έχουν δυνατότητα 4K. Εάν στέλνετε ένα σήμα πηγής σε δύο ή περισσότερες τηλεοράσεις με διαφορετικές αναλύσεις ταυτόχρονα, η ανάλυση εξόδου που πηγαίνει σε αυτές τις τηλεοράσεις θα προεπιλεγεί στην τηλεόραση με την ικανότητα εμφάνισης χαμηλότερης ανάλυσης. Με άλλα λόγια, εάν στείλετε μια πηγή 4K τόσο στην τηλεόραση 1080p όσο και στην τηλεόραση 4K Ultra HD, η ανάλυση εξόδου του σήματος Matrix44 που πηγαίνει σε αυτές τις τηλεοράσεις θα προεπιλεγεί σε 1080p.

Το Matrix44 παρέχει χειροκίνητο τηλεχειριστήριο, αλλά είναι επίσης συμβατό με ενσωματωμένο έλεγχο συμβατό με σειριακή θύρα RS232 ή σύνδεση Ethernet / LAN , αν χρειαστεί ή επιθυμείτε. Επίσης, περιλαμβάνεται μια θύρα USB για την εγκατάσταση των απαραίτητων ενημερώσεων υλικολογισμικού (Η θύρα USB δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή ψηφιακών μέσων).

Το DVDO Matrix44 είναι τοποθετημένο σε ικρίωμα, το οποίο προσθέτει φυσική ευελιξία εγκατάστασης.

Το Matrix44 είναι ιδανικό για ρυθμίσεις οικιακού κινηματογράφου που μπορούν να περιλαμβάνουν τόσο βιντεοπροβολέα όσο και τηλεόραση HD ή 4K Ultra HD στο ίδιο δωμάτιο ή για την αποστολή πηγών σε άλλα δωμάτια (συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών χώρων για όσους διαθέτουν εξωτερική τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα) πρέπει να μετακινήσετε συσκευές πηγής γύρω.

Για χρήση σε αίθουσες επιχειρήσεων ή τάξεων, το Matrix44 θα λειτουργεί με πολλαπλές οθόνες, όπου μία από τις πηγές πρέπει να αποστέλλεται σε περισσότερες από μία οθόνες ή μια διαφορετική πηγή πρέπει να εμφανίζεται σε διαφορετικές οθόνες σε διαφορετικούς χρόνους ή τοποθεσίες.

Το DVDO Matrix44 διατίθεται μέσω εξουσιοδοτημένων εμπόρων DVDO, εγκαταστάτες και συνεργάτες σε απευθείας σύνδεση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Επίσημη σελίδα προϊόντος.

Αν το DVDO Matrix44 είναι περισσότερο HDMI διακόπτη από ό, τι χρειάζεστε, δείτε τις επιπλέον προτάσεις μας .