Βάρος Παρακολουθήτες Κινητό iPhone App Αναθεώρηση

Το καλό

Το κακό

Λήψη / Αγορά στο iTunes

Το Weight Watchers είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια απώλειας βάρους, με το εύκολο στη χρήση σύστημα εντοπισμού σημείων αντί για καταμέτρηση θερμίδων. Η εφαρμογή Mobile Weight Watchers Mobile (Free) έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την παρακολούθηση των σημείων σας, αλλά με ποιο τρόπο η εφαρμογή για την απώλεια βάρους είναι πραγματική;

Διαβάστε περισσότερα: Top 5 εφαρμογές συνταγών για dieters Καλύτερες εφαρμογές iPhone που τρέχουν

Εξαιρετικό για τους συνδρομητές ... όχι τόσο για όλους

Η δίαιτα Weight Watchers έχει σχεδιαστεί γύρω από την έννοια των σημείων παρακολούθησης - σε κάθε φαγητό ή γεύμα αποδίδεται μια συγκεκριμένη αξία των σημείων και ο στόχος είναι να παραμείνετε στην ποσόστωση των σημείων για την ημέρα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εφαρμογή Weight Watchers, θα χρειαστείτε μια συνδρομή στο Weight Watchers Online. Αυτό κοστίζει US $ 17,95 το μήνα (συν ένα $ 29,95 start-up fee), οπότε δεν είναι ακριβώς φθηνό. Δεν μπορείτε να εγγραφείτε για ένα νέο λογαριασμό από την εφαρμογή, οπότε θα πρέπει να το κάνετε πρώτα στο WeightWatchers.com.

Μόλις έχετε συνδρομή, ωστόσο, θα έχετε πρόσβαση στις πολλές λειτουργίες της εφαρμογής. Μπορείτε να αναζητήσετε στη βάση δεδομένων περισσότερες από 30.000 τροφές για να παρακολουθήσετε και να υπολογίσετε τα καθημερινά σας σημεία ή να προσθέσετε τις δικές σας συνταγές και γεύματα για να υπολογίσετε την αξία των πόντων τους. Ένα αρχείο καταγραφής βάρους με ένα διαδραστικό διάγραμμα θα σας βοηθήσει να δείτε πώς αλλάζει το βάρος σας με την πάροδο του χρόνου. Μου αρέσει επίσης ότι η εφαρμογή εμφανίζει εμφανώς πόσους πόντους έχετε παραμείνει για την ημέρα, γεγονός που καθιστά εύκολο τον προϋπολογισμό της πρόσληψης τροφής.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Weight Watchers Online, δεν θα έχετε πρόσβαση στα εργαλεία απώλειας βάρους, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στις καθημερινές συνταγές, να βλέπετε ιστορίες επιτυχίας και να εντοπίζετε κοντά σας μια συνάντηση Weight Watchers. Αυτό είναι ωραίο, αλλά υπάρχει λίγη αξία στην εφαρμογή Weight Watchers Mobile, εκτός αν είστε πρόθυμοι να αγοράσετε μια συνδρομή.

Εξαπατήστε τα φύλλα και τις συνταγές

Ωστόσο, οι συνταγές φαίνονται εξαιρετικές και οι τιμές των σημείων έχουν ήδη υπολογιστεί για κάθε μία. Η μόνη μου καταγγελία - κάτι που θα βρείτε σε πολλές εφαρμογές συνταγών - είναι ότι τα συστατικά και οι οδηγίες αναφέρονται σε ξεχωριστές σελίδες, οπότε θα πρέπει να πάτε πίσω και πίσω όταν ακολουθείτε τη συνταγή.

Η εφαρμογή Weight Watchers Mobile περιλαμβάνει επίσης μια λίστα αγορών , την οποία μπορείτε να στείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό σας για εκτύπωση αργότερα. Τα "Εξωτικά φύλλα" είναι αρκετά τακτοποιημένα, συμπεριλαμβανομένου ενός γραφικού που υπολογίζει την αξία των πόντων μιας πίτσας με βάση τις επικαλύψεις που προσθέτετε. Συνολικά, η διασύνδεση γίνεται πολύ καλά και η εφαρμογή Weight Watchers είναι εύκολη στη χρήση και πλοήγηση.

Η κατώτατη γραμμή

Αν έχετε ήδη συνδρομή στο Weight Watchers Online, η δωρεάν εφαρμογή είναι μια μη-brainer. Θα σας δώσει πρόσβαση στο κινητό σας στο λογαριασμό σας και θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε σημεία εν κινήσει. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν είναι πολύ χρήσιμη από την άποψη απώλειας βάρους για όσους δεν έχουν ήδη εγγραφεί, και δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να ξοδέψουν σχεδόν 18 δολάρια το μήνα σε αυτήν την οικονομία. Συνολική βαθμολογία: 3,5 αστέρια από τα 5.

Τι χρειάζεστε

Η εφαρμογή Weight Watchers Mobile είναι συμβατή με το iPhone και το iPod touch . Απαιτεί iPhone OS 3.0 ή νεότερη έκδοση.

Λήψη / Αγορά στο iTunes