Οι καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, σημειώσεις και αναγνωστικές καρτέλες για το iPad

Το iPad είναι γνωστό ως ένας πολύ καλός τρόπος για να διαβάσετε βιβλία, αλλά τι γίνεται με τη μουσική; Ο κομψός σχεδιασμός είναι ιδανικός για την τοποθέτηση σε μια βάση μουσικής και με τα χαρακτηριστικά απόδοσης ορισμένων από αυτές τις εφαρμογές μπορείτε να γυρίσετε τη σελίδα χωρίς να βγάζετε τα χέρια σας από το όργανο που είναι κάτι που θα έπαιρνε πολύ καλή δεξιότητα κατά τη χρήση του χαρτιού παρτιτούρες. Αυτοί οι αναγνώστες μουσικής υποστηρίζουν επίσης το tablature για την κιθάρα, το c-instrument notation και οι καλύτερες εφαρμογές κάνουν την είσοδό σας στη δική σας μουσική ένα αεράκι είτε μέσω εξειδικευμένων εκδοτών, σάρωσης πραγματικής μουσικής φύλλων ή και των δύο.

01 από 08

forScore

Εάν ενδιαφέρεστε πρωτίστως απλά να εμφανίσετε τη μουσική σας στο iPad σας και να την κρατήσετε όλα οργανωμένα, το forScore είναι η τέλεια λύση. Δεν έχει όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες ως μερικές από τις άλλες εφαρμογές, αλλά έχει αρκετές λειτουργίες για να αναλάβει τη μουσική βιβλιοθήκη σας. Και επειδή δεν έχει όλα αυτά τα κουδούνια και σφυρίχτρες, μπορεί να είναι πιο εύκολο να μάθει.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το forScore για να εμφανίσετε όλους τους τύπους γραπτής μουσικής από την παραδοσιακή μουσική σε πιάνο ή c-instrument σε απλά χορδές και στίχους. Η εφαρμογή έρχεται με ένα κομμάτι της κλασσικής μουσικής και μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον πακέτα μουσικής.

Αλλά η πραγματική δύναμη είναι να εισάγετε τη δική σας μουσική στο forScore, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να σαρώσετε την τρέχουσα συλλογή αρχείων μουσικής σας και να την εμφανίσετε στην οθόνη του iPad με οργανωμένο τρόπο. Και επειδή η εφαρμογή forScore έχει μετρονόμο που μπορεί να μετακινηθεί αυτόματα στη μουσική σας, η εφαρμογή μπορεί να κάνει ακόμα πιο εύκολη την αναπαραγωγή. Αυτό το καθιστά μία από τις καλύτερες εφαρμογές στο App Store για μουσικούς, είτε ερμηνεύουν είτε απλά επιδιώκουν να εκτελέσουν. Περισσότερο "

02 από 08

OnSong

Ενώ η OnSong είναι ένας από τους πιο ακριβούς αναγνώστες μουσικής στο iPad, μπορεί εύκολα να αξίζει κάθε δεκάρα για όσους εκτιμούν την απλοποιημένη μουσική σημειογραφία με μόνο στίχους και χορδές, ειδικά εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν τη βιβλιοθήκη φύλλων από την αρχή.

Η μεγαλύτερη δύναμη του OnSong είναι η γλώσσα επεξεργασίας και σήμανσης που μπορεί να κάνει αρκετά εύκολο το γράψιμο ενός τραγουδιού. Κάθε τραγούδι ξεκινά με μερικά "μεταδεδομένα", τα οποία είναι απλά γραμμές κειμένου που περιέχουν τον τίτλο του τραγουδιού και πληροφορίες για το τραγούδι. Το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου είναι αφιερωμένο στην ίδια τη μουσική, η οποία διατυπώνεται στο πρότυπο intro, στίχο, προ-χορωδίας, μορφή χορωδίας.

Μια δροσερή πτυχή του επεξεργαστή OnSong καταργεί την ανάγκη να επαναλάβουμε οτιδήποτε. Το OnSong περιλαμβάνει μια λειτουργία "Ροή" που σας επιτρέπει να κανονίσετε αυτές τις ενότητες χωρίς να επαναλάβετε το κείμενο.

Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό γνώρισμα της γλώσσας σήμανσης είναι το πώς ασχολείται με τις χορδές. Αντί να επισημάνετε τη χορδή πάνω από το λυρικό, σημειώνετε μέσα στους στίχους. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο εμφάνισης των χορδών. Το OnSong θα εμφανίσει ακόμη και επεξεργάσιμα chord charts για να σας βοηθήσει όταν παίζετε το τραγούδι.

Το OnSong περιλαμβάνει επίσης εργαλεία απόδοσης όπως μετρονόμος, υποστήριξη για την αναπαραγωγή κομματιών, δυνατότητα χρήσης ενός ποδιού για να μετακινηθείτε στη μουσική, μεταξύ άλλων ωραίων προσθηκών. Περισσότερο "

03 του 08

Εννοια

Η ιδέα εμπίπτει στην κατηγορία της μουσικής σύνθεσης moreso απλώς απλά να είναι μια βιβλιοθήκη για τη μουσική σας. Αυτό το ισχυρό λογισμικό μουσικής σημειογραφίας σας επιτρέπει να συνθέσετε στο iPad σας, συμπεριλαμβανομένης μιας βιβλιοθήκης δειγμάτων που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα οργάνων και την ικανότητα να επισημάνετε τις αρθρώσεις για διάφορα όργανα, όπως σημειώνοντας μια στροφή ή μια διαφάνεια στην κιθάρα.

Παρόλο που δεν είναι τόσο φιλικό προς το στάδιο όσο το forScore ή το OnSong, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν σοβαρά τη μουσική. Η ιδέα μπορεί να χειριστεί εργασίες όπως μεταφορά σε διαφορετικό κλειδί, εισαγωγή αρχείων MIDI, αναγνώριση χειρόγραφου για σύνθεση με γραφίδα και υποστήριξη για χορδή, καρτέλα και πλήρη μουσική σημειογραφία.

Ξέρετε ότι: Μπορείτε να συνδέσετε έναν ελεγκτή MIDI στο iPad και με το GarageBand, μπορείτε να μετατρέψετε το iPad σε διάφορα διαφορετικά όργανα. Περισσότερο "

04 του 08

Αοιδός

Ο Songster παίρνει το tablature στο επόμενο επίπεδο, ανεβαίνοντας πάνω από τις ιστοσελίδες όπως η Ultimate Guitar, χωρίζοντας κάθε όργανο σε ένα τραγούδι στην δική του καρτέλα. Περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία αναπαραγωγής που διευκολύνει την εκμάθηση του μέρους με την έγκαιρη αναπαραγωγή του. Αυτό θα σας κρατήσει από το άλμα μπροστά και πίσω μεταξύ της καρτέλας και να ακούσετε τη μουσική για να πάρετε την αίσθηση της σωστής.

Η κατανομή του τραγουδιού στα διαφορετικά του μέρη μπορεί μερικές φορές να κάνει τη δουλειά του μουσικού λίγο πιο σκληρή. Συχνά, το tablature συνδυάζει μερικά από αυτά που η κιθάρα ρυθμού με το μολύβι υπογραφής γλείφει για να σας δώσει μια ενιαία ερμηνεία του τραγουδιού. Αλλά με τα ξεχωριστά κομμάτια που έχουν απομονωθεί στην καρτέλα τους, μπορείτε να σπάσετε το τραγούδι και να αποφασίσετε πώς να τα συνδυάσετε.

Το Songster είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή, αλλά ο ιστότοπος παρέχει την καλύτερη αξία για όσους δεν ενδιαφέρονται να καταβάλλουν μηνιαία συνδρομή. Θα μπορείτε να προβάλετε την καρτέλα και να ακούσετε την αναπαραγωγή χωρίς συνδρομή, αν και αν βρεθείτε χρησιμοποιώντας το Songster ως τον κύριο τρόπο για να μάθετε τραγούδια, ίσως θελήσετε να μεταβείτε στην εφαρμογή και να πληρώσετε το μηνιαίο τέλος για επιπλέον χαρακτηριστικά, ταχύτητα λειτουργίας, λειτουργία βρόχου, λειτουργία χωρίς σύνδεση και δυνατότητα χρήσης εφαρμογών όπως το Amplitube για ένα κινητό στούντιο πρακτικής ενώ μαθαίνετε το τραγούδι. Περισσότερο "

05 του 08

GuitarTab

Το interface χρήστη για το GuitarTab μπορεί να λείπει, αλλά κάνει εύκολα αυτή τη λίστα για δύο ισχυρούς λόγους: (1) είναι δωρεάν και (2) έχει έναν τόνο περιεχομένου στο ελεύθερο τμήμα του.

Η βιβλιοθήκη δεν είναι τόσο εκτεταμένη όσο αυτή που βρίσκεται στο Songster και δεν θα πάρετε όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες, αλλά αν ψάχνετε απλά έναν τρόπο να ξεκινήσετε να μαθαίνετε αυτό το τραγούδι, το GuitarTab στο iPad είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση σε εφαρμογές όπως Tabs and Chords ή Tab Pro που σας αναγκάζουν σε μια δαπανηρή υπηρεσία συνδρομής.

Το GuitarTab προσφέρει επίσης επεκτάσεις εντός εφαρμογής, οι οποίες σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις, να εκτυπώσετε τη μουσική, να μεταφέρετε σε ένα άλλο κλειδί μεταξύ άλλων, αλλά τα διαφημιστικά μηνύματα δεν είναι τόσο ενοχλητικά όσο οι περισσότερες ιστοσελίδες προσανατολισμένες στην κιθάρα και τα βασικά της ανεύρεσης και η καρτέλα αναπαραγωγής δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα. Περισσότερο "

06 του 08

ΝΟΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Τι γίνεται με την αγορά μουσικής φύλλων; Οι περισσότερες από τις εφαρμογές αυτής της λίστας είναι για τη δημιουργία μιας μουσικής βιβλιοθήκης τραγούδι-ανά-τραγούδι, την οργάνωση της βιβλιοθήκης φύλλων μουσικής και για την απόδοση. Αλλά τι γίνεται απλά να αγοράσετε έναν τόνο μουσικής και να μάθετε να το παίξετε;

Τα MusicNotes είναι τα iBooks της παρτιτούρας. Όχι μόνο αποθηκεύει τη μουσική σας, αλλά θα σας βοηθήσει να το μάθετε. Μπορείτε να αναπαράγετε τη μουσική πίσω και ακόμη και να επιβραδύνετε τους ρυθμούς ανά λεπτό για να διευκολύνετε τη μάθηση.

Το MusicNotes υποστηρίζει παραδοσιακή μουσική, c-όργανο ή στίχους / χορδές μουσική σημειογραφία και tablature. Η εφαρμογή έρχεται με παραδείγματα δώδεκα τραγουδιών, αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε τη βιβλιοθήκη σας, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα MusicNotes.

Γιατί πρέπει να πάτε στον ιστότοπο για να αγοράσετε τη μουσική φύλλων; Παρόμοια με ό, τι κάνει η Amazon με τον αναγνώστη του Kindle Amazon, η αγορά από τον ιστότοπο αποφεύγει να πληρώσει την περικοπή 30% της Apple, πράγμα που σημαίνει τελικά ότι μπορεί να σας πουλήσει τη μουσική φθηνότερα κόβοντας τον μεσάζοντα. Περισσότερο "

07 του 08

Σημειωματάριο

Το Noteflight είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος στη δημιουργία μιας κοινής μουσικής. Προσφέρει επιλογές αναπαραγωγής με πολλαπλά όργανα, δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής αρχείων MusicXML και MIDI και σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε μέχρι και δέκα τραγούδια υπό την ελεύθερη ιδιότητα μέλους.

Καλύτερα, προσφέρει έναν τόνο μουσικής στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση χωρίς καν να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να συνδεθείτε στον ιστότοπο Noteflight. Μια πολύ πιανοκεντρική ιστοσελίδα, αυτή η δυνατότητα πρόσβασης στην ελεύθερη μουσική φύλλων μπορεί να είναι ανεκτίμητη για όσους μάθουν μόνα τους που έχουν κουραστεί από τα βίντεο του YouTube που περιγράφουν οδυνηρά απλές χορδές για κάθε ένα τραγούδι, το οποίο μπορεί σίγουρα να θέσει ένα dimmer στον ενθουσιασμό της μάθησης κάτι νέο.

Για συνθέτες, το Noteflight προσφέρει μια premium συνδρομή που επιτρέπει απεριόριστα τραγούδια, τη δυνατότητα εγγραφής ζωντανού ήχου για αναπαραγωγή, αυτόματης μεταγραφής από αρχεία MIDI και τη δυνατότητα να μοιράζεστε τη μουσική σας με τον κόσμο ή με μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων. Περισσότερο "

08 από 08

Τραγούδια τραγουδιών Genius

Αν και το Genius Song Lyrics δεν είναι πραγματικά σχεδιασμένο για τραγουδιστές, και η διασύνδεση μπορεί να είναι λίγο αποσπούν την προσοχή, αποδίδει το ένα πράγμα πιο σημαντικό για τους τραγουδιστές που θέλουν να κλείσουν σχεδόν οποιοδήποτε τραγούδι με σχεδόν καμία ειδοποίηση: στίχοι.

Και ενώ μια εφαρμογή όπως η OnSong μπορεί να είναι καλύτερη για τον gigging μουσικό, το Genius Song Lyrics θα κάνει για οικιακή χρήση. Κάνει επίσης μια μεγάλη επιλογή για να πάρει τα αιτήματα ότι ο τραγουδιστής μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος να τραγουδήσει. Περισσότερο "