Πώς να κάνετε Force-Quit ή να κλείσετε μια εφαρμογή iPad

Ξέρετε ότι το χτύπημα του Button Home δεν κλείνει πραγματικά μια εφαρμογή; Μπορεί να μοιάζει σαν να κλείνει γιατί εμφανίζεται ξανά η Αρχική οθόνη, αλλά οι περισσότερες εφαρμογές θα παραμείνουν ανοικτές στο παρασκήνιο. Ορισμένες εφαρμογές θα συνεχίσουν να εκτελούνται, κάτι που είναι σημαντικό για εφαρμογές όπως το Ράντο Ραδιόφωνο για να συνεχίσει τη ροή μουσικής. Αλλά εάν πρέπει να τερματίσετε μια εφαρμογή, επειδή συμπεριφέρεται εσφαλμένα ή υποψιάζεστε ότι προκαλεί άλλα προβλήματα, όπως η επιβράδυνση του iPad σας , απλά κάνοντας κλικ στο κουμπί Home δεν θα κάνει τη δουλειά.

Πώς να ξεκλειδώσετε μια εφαρμογή

Για να κλείσετε μια εφαρμογή iPad, πρέπει πρώτα να πάρετε την οθόνη πολλαπλών εντολών και τον πίνακα ελέγχου. Αυτή είναι η οθόνη που δείχνει τις πιο πρόσφατες εφαρμογές που έχουν ανοίξει στο iPad. Είναι ιδανικό για εναλλαγή μεταξύ δύο εφαρμογών και απαραίτητο για το κλείσιμο εφαρμογών.

Ανοίξτε την οθόνη πολλαπλών εντολών και ελέγχου, κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί Αρχική σελίδα στο κάτω μέρος του iPad σας. Αυτό είναι το φυσικό κουμπί ακριβώς κάτω από την οθόνη του iPad. Χρησιμοποιείται επίσης και για το αναγνωριστικό αφής .

Η οθόνη πολλαπλών εντολών θα εμφανιστεί με τις πιο πρόσφατες εφαρμογές iPad που εμφανίζονται ως παράθυρα σε όλη την οθόνη. Κάθε παράθυρο έχει το εικονίδιο πάνω από αυτό μαζί με το όνομα, επομένως είναι εύκολο να εντοπίσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να σύρετε το δάκτυλό σας από αριστερά προς τα δεξιά και να μετακινηθείτε σε πρόσθετες εφαρμογές, οπότε αν η εν λόγω εφαρμογή δεν είναι η πιο πρόσφατα χρησιμοποιημένη, μπορείτε ακόμα να την αποκτήσετε.

Η Apple έχει κάνει πολύ εύκολο να "κλείσει" μια εφαρμογή. Απλά κρατήστε το δάχτυλό σας στο παράθυρο της εφαρμογής που θέλετε να κλείσετε και στη συνέχεια σύρετε το δάχτυλό σας στο πάνω μέρος της οθόνης χωρίς να σηκώσετε ποτέ το δάχτυλό σας από την οθόνη του iPad. Αυτό θα προκαλέσει την άμεση διακοπή της εφαρμογής. Σκεφτείτε το ως "τίναγμα" το παράθυρο μακριά από το iPad.

Θυμηθείτε, για να τερματίσετε την εφαρμογή, πρέπει να σύρετε το μικρογραφικό παράθυρο και όχι το εικονίδιο της εφαρμογής. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί για να κρατήσετε το δάκτυλό σας στην οθόνη καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Δοκιμάστε να "τραβήξετε" την εφαρμογή αγγίζοντας το μέσο του παραθύρου και, στη συνέχεια, σύροντας προς τα πάνω προς τα πάνω της οθόνης.

Τι θα συμβεί εάν το κλείσιμο της εφαρμογής δεν επιλύσει το πρόβλημα;

Το επόμενο βήμα μετά την αναγκαστική διακοπή μιας εφαρμογής είναι η επανεκκίνηση του iPad. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Sleep / Wake στο επάνω μέρος της συσκευής, το iPad απλώς κοιμάται. Για να επανεκκινήσετε σωστά το iPad, κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να δείτε τις οδηγίες για να «σπρώξετε για να απενεργοποιήσετε» το iPad. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και περιμένετε έως ότου η οθόνη του iPad σβήσει τελείως πριν κάνετε κλικ στο κουμπί ύπνου / αφύπνισης για να το ενεργοποιήσετε ξανά. Αποκτήστε περισσότερη βοήθεια για την επανεκκίνηση του iPad .

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με μια συγκεκριμένη εφαρμογή και η επανεκκίνηση δεν την επιλύει, θα πρέπει να προσπαθήσετε να διαγράψετε την εφαρμογή και στη συνέχεια να την πραγματοποιήσετε ξανά από το App Store. Μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ξανά την εφαρμογή. Ωστόσο, θα χάσετε οτιδήποτε έχετε αποθηκεύσει στην εφαρμογή, εκτός εάν η εφαρμογή αποθηκεύσει το στοιχείο στο 'cloud', όπως το Evernote που αποθηκεύει τις σημειώσεις σας στους διακομιστές Evernote.

Χρειάζομαι Εφαρμογές Πάντα Αναγκάζω-Κλείσιμο;

Όχι. Το iOS είναι αρκετά έξυπνο ώστε να γνωρίζει πότε χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή ή χρειάζεστε μια εφαρμογή για να εκτελείται στο παρασκήνιο. Όταν αλλάζετε εφαρμογές, το iOS λέει στην εφαρμογή ότι έχει μερικά δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει το τι κάνει. Ομοίως, η εφαρμογή μπορεί να ζητήσει από το iOS "Hey, χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να το κάνω αυτό" ή, στην περίπτωση του ήχου, "Ο χρήστης θα είναι κάθε είδους bummed εάν σταματήσω να παίζω μουσική, , εντάξει?" και η iOS θα παραχωρήσει στις εν λόγω εφαρμογές τη δύναμη επεξεργασίας που χρειάζονται.

Για όλες τις άλλες εφαρμογές, όταν αποφασίζετε να μεταβείτε σε άλλη εφαρμογή, το iOS αναστέλλει την εφαρμογή στην οποία βρίσκεστε και η εφαρμογή σταματά να πάρει πόρους όπως ο επεξεργαστής, η οθόνη, ο ομιλητής κλπ. Μην αφήνετε κανέναν να σας πει διαφορετικά: μια εφαρμογή δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε σε τακτική βάση .

Ποια είναι αυτά τα άλλα κουμπιά στην οθόνη;

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι υπήρχαν περισσότερα από απλά παράθυρα εφαρμογών στην οθόνη αφού έχετε κάνει διπλό κλικ στο πλήκτρο Home. Η Apple συνένωσε την οθόνη πολλαπλών εντολών με τον πίνακα ελέγχου. Αυτά τα άλλα πλήκτρα θα σας επιτρέψουν να ελέγξετε τη μουσική σας, να ρυθμίσετε την ένταση ήχου, να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε λειτουργίες όπως bluetooth ή Wi-Fi, να κλειδώσετε την περιστροφή της οθόνης κλπ. Εάν είστε περίεργοι, διαβάστε όλες τις λειτουργίες του πίνακα ελέγχου .