Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPad σας ως δεύτερη οθόνη

Χρειάζεστε μια δεύτερη οθόνη; Δοκιμάστε το iPad σας

Ψάχνετε να είστε πιο παραγωγικοί; Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε την παραγωγικότητα στο γραφείο ή στο σπίτι είναι να πάτε με μια διπλή οθόνη για τον υπολογιστή σας ή το Mac. Αλλά δίκαιη προειδοποίηση: Είναι addicting. Αφού δουλέψω με δύο οθόνες εδώ και αρκετά χρόνια, δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη χρήση ενός, σαν να προσπαθώ να δουλέψω μέσα σε ένα κιβώτιο. Δεν έχετε δύο οθόνες; Κανένα πρόβλημα. Αν έχετε iPad , μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως δεύτερη οθόνη.

Είναι το iPad τόσο καλή οθόνη ως πραγματική οθόνη; Όχι. Η οθόνη 9,7 ιντσών του iPad πλήρους μεγέθους σίγουρα δεν θα σας δώσει τόσο ακίνητη περιουσία όσο μια οθόνη 22 ιντσών. Αλλά οι καλύτερες εφαρμογές για τη μετατροπή του iPad σας σε μια δεύτερη οθόνη κάνουν επίσης χρήση της επιφάνειας αφής του iPad, που μπορεί να είναι ένα πραγματικό επίδομα.

Σημείωση: Αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν σε συνδυασμό με λογισμικό εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Το λογισμικό για τον υπολογιστή ή το Mac σας είναι δωρεάν.

01 από 03

Οθόνη Duet

Ενώ πολλές εφαρμογές έχουν προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το iPad ως δεύτερη οθόνη μέσω Wi-Fi, η εμφάνιση Duet χρησιμοποιεί το ίδιο καλώδιο Lightning ή 30 ακίδων που χρησιμοποιείτε για τη φόρτιση του iPad. Αυτό κάνει τη σύνδεση γρήγορη, επιτρέποντάς σας να κάνετε τα πάντα, από το βίντεο παρακολούθησης, το οποίο θα είναι καθυστερημένο μέσω Wi-Fi ή ακόμα και να παίξετε παιχνίδια.

Και το Duet Display λειτουργεί εξαιρετικά με το iPad Pro . Η οθόνη 12,9 ιντσών του iPad Pro το καθιστά ιδανικό για την προσθήκη μιας δεύτερης οθόνης στο MacBook, iMac ή ακόμα και στον υπολογιστή σας, αν έχετε ένα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο επίδειξης του Duet Display σε δράση στο Youtube

Τιμή: $ 9.99 Περισσότερα »

02 του 03

Οθόνη αέρα

Μέχρι την εμφάνιση Duet, η Air Display ήταν ο βασικός πρωταθλητής της μετατροπής του iPad σε οθόνη. Και ενώ το Duet Display δεν έχει καταγράψει ένα TKO, ο champ έχει σίγουρα υποστηριχθεί σε μια γωνία.

Το λογισμικό Avatron κυκλοφόρησε πρόσφατα με την Air Display 3, η οποία επίσης χρησιμοποιεί το καλώδιο του iPad αντί Wi-Fi για να ρυθμίσει το iPad ως δεύτερη οθόνη. Δυστυχώς, η Air Display 3 λειτουργεί μόνο με Mac. Εάν χρησιμοποιείτε Windows, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την Air Display 2.

Μην κατεβάσετε την Air Display 2 από την ιστοσελίδα του Avatron

Το Avatron διαθέτει ένα πακέτο αναβάθμισης του Air Display 3 που διατίθεται στο κατάστημα εφαρμογών. Δυστυχώς, ο ιστότοπός τους δεν συνδέεται με αυτό. Ενώ η δέσμη αναβάθμισης είναι $ 5 περισσότερο από την Air Display 2, ταιριάζει με την τιμή του Air Display 3 και σας δίνει πρόσβαση σε δύο εφαρμογές, έτσι όταν η έκδοση των Windows είναι έτοιμη, θα είστε έτοιμοι.

Τιμή δέσμης: 9.99 €

Έχετε ένα Mac; Κατεβάστε την Air Display 3 αντ 'αυτού. Περισσότερο "

03 του 03

iDisplay, Splashtop, DisplayPad κ.λπ.

Η εμφάνιση Duet και η οθόνη Air δεν είναι μόνα στην παροχή της δυνατότητας χρήσης του iPad ως οθόνης για τον υπολογιστή σας. Αλλά είναι μακράν η καλύτερη λύση. Εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε την ετικέτα τιμών του iDisplay για $ 9.99, μπορείτε επίσης να πάτε με τις καλύτερες επιλογές. Και η Splashtop έρχεται επίσης στην ίδια τιμή με την οθόνη Duet ή την Air Display.

Θέλετε περισσότερες συμβουλές σαν αυτό; Ελέγξτε τα κρυμμένα μυστικά μας που θα σας μετατρέψουν σε μια ιδιοφυΐα iPad .