Ζωντανή Ημέρα των Ευχαριστιών του Macy

Επιλογές για να το παρακολουθήσετε

Ξέρατε ότι θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε την Παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy χρησιμοποιώντας live streaming αντί να πληρώνετε για καλώδιο; Δείτε πώς να το κάνετε.

Ημέρα των Ευχαριστιών του Macy Parade Live Stream με τις υπηρεσίες συνδρομητικής αμοιβής

Ανάλογα με το συμβάν ή το πρόγραμμα, οι επιλογές ζωντανής ροής ενδέχεται να είναι δωρεάν ή μπορεί να απαιτούν μια συνδρομητική και συνδρομητική συσκευή, όπως ένα Roku , Chromecast , Apple TV , Fire TV , κονσόλα παιχνιδιών, smartphone ή υπολογιστή.

Η διαθεσιμότητα ζωντανών ροών από μεγάλα δίκτυα μέσω των συνδρομητικών υπηρεσιών συνδρομής ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή, οπότε επικοινωνήστε με την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει πριν εγγραφείτε. Επίσης, πολλές υπηρεσίες συνδρομών εκτελούν προσφορές για να τις δοκιμάσετε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Παρακολουθήστε την παραμονή της ημέρας των ευχαριστιών του Macy Free Online

Εάν μια συνδρομητική υπηρεσία δεν είναι κατάλληλη για εσάς ή δεν προσφέρει ζωντανή ροή ακόμα στην αγορά σας, υπάρχουν τρόποι να παρακολουθήσετε την παρέλαση του Macy online δωρεάν.

Δείτε την παρέλαση της ημέρας των ευχαριστιών του Macy με τις εφαρμογές δικτύου

Μια άλλη επιλογή προβολής είναι μέσω των εφαρμογών δικτύου για το NBC και το CBS (το γεγονός που προβλήθηκε επίσης στο CBS το 2016). Εάν είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας, αυτές οι εφαρμογές απαιτούν συχνά σύνδεση μέσω καλωδιακής ή τηλεοπτικής υπηρεσίας για την παρακολούθηση ζωντανών εκδηλώσεων. Ωστόσο, αν είστε μακριά από το σπίτι για τις διακοπές σας και έχετε μια σύνδεση παροχέα τηλεόρασης, οι εφαρμογές σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε την παρέλαση από το σπίτι της θείας Sally χωρίς να αναλάβει την τηλεόρασή της.

Macy's Schedule και Parade History

Η Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy εκπέμπει κάθε χρόνο την Ημέρα των Ευχαριστιών που ξεκινά στις 9:00 π.μ. ανατολική ώρα. Εάν παρακολουθείτε ζωντανά την παρέλαση, θα παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο όπως συμβαίνει, επομένως προγραμματίζετε να δείτε με βάση την ανατολική ακτή. Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε στο Ντένβερ, CO, η ζωντανή ροή θα ξεκινήσει στις 7:00 π.μ. ώρα βουνών.

Για όσους παρακολουθούν την παραδοσιακή τηλεοπτική εκπομπή χρησιμοποιώντας μια κεραία ή άλλη τοπική επιλογή λήψης εκπομπής, η εκδήλωση αρχίζει να εκπέμπει στις 9:00 π.μ. σε κάθε ζώνη ώρας (χρονική καθυστέρηση σε μη-ET ζώνες ώρας) μέσω τοπικών συνδεδεμένων σταθμών.

Η παρέλαση πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη, όπου κατά μέσο όρο 3 εκατομμύρια άνθρωποι συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στη διαδρομή παρέλασης και από 40 έως 50 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν από το σπίτι τους σε ολόκληρη τη χώρα. Η πρώτη παρέλαση ήταν το 1924 και υπήρξε ετήσια παράδοση, εξαιρουμένων των χρόνων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η NBC μεταδίδει την παρέλαση των Macy's Thanksgiving από το 1948.

Τελικές εκτιμήσεις

Οι επιλογές ζωντανής ροής που έχουμε καταχωρίσει ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις αγορές, καθώς η κάλυψη ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή εκπομπής. Επίσης, ειδικές ρυθμίσεις για δωρεάν προβολή ανακοινώνονται συνήθως μία ή δύο εβδομάδες πριν από την εκδήλωση, οπότε προσέξτε για πρόσθετες επιλογές στις ημέρες που οδηγούν στην παρέλαση της ημέρας των ευχαριστιών του Macy.