Τι να κάνετε: Σφάλμα 3194

iPads, iPhones και άλλα προϊόντα της Apple μπορούν να επηρεαστούν από αυτό το σφάλμα

Κανονικά, η αναβάθμιση του iPhone ή άλλης συσκευής iOS σε μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος ή η επαναφορά του από αντίγραφα ασφαλείας είναι μια αρκετά ομαλή διαδικασία. Ακολουθήστε μερικά βήματα και μετά από ένα λεπτό ή τρία, η συσκευή σας λειτουργεί ξανά. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το σφάλμα 3194 στο iTunes ή στις συσκευές σας. Αν το κάνετε, δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να επαναφέρετε το iPhone ή το iPad σας . Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 3194 δεν είναι προφανές, αλλά αυτό το άρθρο παρέχει βήμα προς βήμα οδηγίες.

Τι προκαλεί σφάλμα 3194

Η Apple αναφέρει ότι το σφάλμα 3194 εμφανίζεται όταν το iTunes δεν μπορεί να συνδεθεί με τους διακομιστές ενημέρωσης λογισμικού της Apple που χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση του iOS κατά την επαναφορά ή την αναβάθμιση. Οι διακομιστές ενεργοποίησης διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο, οπότε η μη επικοινωνία με αυτούς θα σημαίνει ότι το iPhone σας δεν μπορεί να επαναφέρει ή να αναβαθμίσει. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει συχνότερα όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το iOS στη συσκευή - είτε το iOS έχει τροποποιηθεί με jailbreaking ή η έκδοση του iOS έχει λήξει, δεν υποστηρίζεται πλέον ή είναι εκτός έδρας.

Αντιμετώπιση σφάλματος 3194: Ενημέρωση του iTunes

Εάν βλέπετε το Σφάλμα 3194 στο iTunes, το πρώτο σας βήμα για να το διορθώσετε είναι απλό: ενημερώστε το iTunes στην πιο πρόσφατη έκδοση . Ενώ αυτό δεν είναι ο πιο πιθανός ένοχος και πιθανότατα δεν θα λύσει το πρόβλημα, είναι απλό και γρήγορο και αξίζει να το δοκιμάσετε. Είναι πιθανό κάτι από μια παλιά έκδοση του iTunes να εμποδίζει τη σύνδεση που χρειάζεστε.

Επίλυση σφάλματος 3194: Αλλαγή αρχείων Hosts σας

Εάν η ενημέρωση του iTunes δεν λειτούργησε, δοκιμάστε να επεξεργαστείτε το αρχείο hosts σας. Αυτό είναι αρκετά περίπλοκο, οπότε αν δεν είστε τεχνολογικά καταλαβαίνω, βρείτε κάποιον που θα σας βοηθήσει.

Σφάλμα 3194 συμβαίνει όταν δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τους διακομιστές της Apple. Το αρχείο hosts στον υπολογιστή σας σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο ο υπολογιστής σας έχει πρόσβαση στο Internet. Είναι πιθανό ότι μια εσφαλμένη ρύθμιση στο αρχείο θα μπορούσε να προκαλέσει το πρόβλημα και η επεξεργασία του αρχείου θα μπορούσε να το διορθώσει. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  1. Κλείστε το iTunes.
  2. Ανοίξτε το αρχείο hosts σας.
    1. Σε Mac, ξεκινήστε το πρόγραμμα Terminal, πληκτρολογήστε sudo nano / private / etc / hosts και κάντε κλικ στο Return .
    2. Στα Windows, περιηγηθείτε στο system32 \ drivers \ etc και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο hosts. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επεξεργασία του αρχείου κεντρικών υπολογιστών στα Windows, ανατρέξτε στο θέμα Τρόπος επεξεργασίας του αρχείου HOSTS στα Windows .
  3. Αν σας ζητηθεί ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείτε κατά τη σύνδεση στον υπολογιστή σας, πληκτρολογήστε τον.
  4. Βρείτε την καταχώρηση αρχείου κεντρικού υπολογιστή για το gs.apple.com .
    1. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν δεν βλέπετε το gs.apple.com , το αρχείο hosts δεν είναι το πρόβλημα και μπορείτε να μεταβείτε στην επόμενη ενότητα.
  5. Προσθέστε # και μετά ένα κενό στην αρχή της γραμμής gs.apple.com .
  6. Αποθηκεύστε το αρχείο ( Control + O σε Mac).
  7. Κλείστε το αρχείο ή το πρόγραμμα τερματικού.
  8. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.
  9. Δοκιμάστε να ενημερώσετε ή να επαναφέρετε τη συσκευή σας iOS ξανά.

Επίλυση σφάλματος 3194: Ελέγξτε τη σύνδεση δικτύου & amp; Λογισμικό ασφαλείας

Δεδομένου ότι το Σφάλμα 3194 είναι συχνά πρόβλημα δικτύου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάτι στο δίκτυό σας ή στις ρυθμίσεις παραμέτρων που το προκαλούν. Για να το κάνετε αυτό, δοκιμάστε τα εξής:

Επίλυση σφάλματος 3194: Δοκιμάστε έναν άλλο υπολογιστή

Εάν κανένα από αυτά τα πράγματα δεν λύνει το πρόβλημα, δοκιμάστε να επαναφέρετε ή να ενημερώσετε τη συσκευή iOS χρησιμοποιώντας έναν διαφορετικό υπολογιστή από αυτόν που δοκιμάσατε νωρίτερα. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει, αλλά ακόμα και αν δεν το κάνει, βοηθά στον αποκλεισμό του υπολογιστή ως πηγή του προβλήματος. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, είστε πολύ πιο κοντά στην εξεύρεση της αιτίας του σφάλματος.

Επίλυση σφάλματος 3194: Λήψη βοήθειας από την Apple

Εάν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα 3194, ήρθε η ώρα να φέρετε τους εμπειρογνώμονες. Πρέπει να λάβετε τεχνολογική υποστήριξη από την Apple.

Ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνετε είναι να κλείσετε ραντεβού στο Genius Bar στο πλησιέστερο κατάστημα της Apple . Εάν δεν έχετε κοντά το Apple Store, χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο της εταιρείας για να δείτε ποιες επιλογές έχετε για πρόσθετη τεχνική υποστήριξη.