Τι Google Clips είναι και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε

Η εκπληκτικά απλή τεχνητή έξυπνη κάμερα είναι κάτι δροσερό

Η κάμερα Google Clips είναι μια τεχνητά έξυπνη κάμερα που φωτογραφίζει αυτόματα τις φωτογραφίες της ζωής σας από όπου και αν τοποθετείται.

Τι είναι τα Κλιπ Google

Παρόλο που ονομάζεται "ανατριχιαστικό" και "εισβάλει" από κάποιους, η κάμερα της Google δεν είναι τόσο διαφορετική από τα άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα που έχουν έρθει μπροστά της. Κάμερες δράσης και lifelogger, όπως το GoPro Hero και το Narrative Clip 2 , αντίστοιχα, και φορητές και συνήθως αποτυπώνουν εικόνες ενώ φοριούνται στο σώμα.

Οι έξυπνες κάμερες ασφαλείας στο σπίτι (τα κλιπ μοιράζονται μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την κάμερα ασφαλείας Blink) αποθηκεύουν τοπικές / σύντομες εγγραφές και επιτρέπουν την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο. Οι σύγχρονες κινητές συσκευές , οι εφαρμογές και οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές διαθέτουν έξυπνες λειτουργίες ανίχνευσης προσώπου / ματιών για βελτιωμένη φωτογραφία.

Έτσι πώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μια φωτογραφική μηχανή όπως Clips; Είναι χρήσιμο να καταλάβετε πρώτα - και να θέσετε για να ξεκουραστείτε τους φόβους - τι μπορεί και δεν μπορεί να κάνει η συσκευή.

Τι δεν είναι η κάμερα Google Clips

Το Google Clips δεν είναι τόσο εξωφρενικά διαφορετικό από τα άλλα προϊόντα φωτογραφικών μηχανών που έχουν έρθει μπροστά του. Google

Η κάμερα Google Clips προορίζεται να είναι ένα αξεσουάρ ανοιχτής ακρόασης που παίρνει ειλικρινείς φωτογραφίες χωρίς καμία παρέμβαση. Μπορεί να αντικαταστήσει την ανάγκη για αυτοκόλλητα και / ή έναν ειδικό φωτογράφο (σε κάποιο βαθμό).

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της φωτογραφικής μηχανής Clips είναι η απλότητα της, η οποία σημαίνει επίσης αρκετούς περιορισμούς κατάστασης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή Google Clips

Τα Google Clips είναι περισσότερο ένα εξάρτημα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να καταγράφουν ειλικρινείς στιγμές καθώς συμβαίνουν. Google

Η χρήση του Google Clips είναι απλή. Απλώς περιστρέψτε το φακό για να ενεργοποιήσετε την κάμερα, να την τοποθετήσετε / τοποθετήσετε κάπου με πρόσωπο / κατοικίδιο ζώο και στη συνέχεια να την αφήσετε να κάνει. Ο φακός των 12 megapixel (MP) έχει οπτικό πεδίο 130 μοιρών (FOV), οπότε υπάρχει ελάχιστη ανάγκη για ακριβή στοχοθέτηση. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα μια εγγραφή, πατήστε το κουμπί λήψης κάτω από το φακό.

Το Google Clips διαθέτει εσωτερική αποθήκευση 16 GB για αποθηκευμένο βίντεο και επαναφορτίζεται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB-C .

Όταν θέλετε να προβάλετε, να διαγράψετε, να επεξεργαστείτε ή να μοιραστείτε βίντεο / φωτογραφίες (τα πλαίσια βίντεο μπορούν να εξαχθούν ως αυτόματες βελτιωμένες φωτογραφίες) από την κάμερα Clips, απλά συνδέστε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή (Android / iOS). Το περιεχόμενο μπορεί να μεταφορτωθεί στο smartphone ή / και να μεταφορτωθεί στο Google Photos για φύλαξη.

Λαμβάνοντας υπόψη το εξειδικευμένο υλικό - η μονάδα επεξεργασίας οράματος Modivius Myriad 2 (VPU) της Intel - μαζί με τον αλγόριθμο μάθησης μηχανών Moment IQ της Google, θα πρέπει να περιμένουμε τα Clips να καταγράφουν περισσότερο ποιοτικό περιεχόμενο από ό, τι όχι.

Ποιος χρειάζεται τα κλιπ Google;

Google

Η κάμερα Google Clips δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τη φωτογραφική μηχανή ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής DSLR ή φωτογραφικής μηχανής χωρίς κάμερα χωρίς κάτοπτρα . Αντ 'αυτού, είναι περισσότερο ένα εξάρτημα για να βοηθήσει τους ανθρώπους να συλλαμβάνουν στιγμές που δεν θα μπορούσαν διαφορετικά. Με το τσέπη-φορητό μέγεθος, είναι εύκολο να μεταφέρετε και να τοποθετήσετε τα Κλιπάκια Google τα περισσότερα οπουδήποτε.

Για παράδειγμα, φανταστείτε ότι θέλετε οι φωτογραφίες της οικογένειας να διασκεδάζουν μαζί στη νύχτα του παιχνιδιού. Ως φωτογράφος με smartphone ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, είναι πιθανό να αποκλειστεί αν δεν ορίσετε χρονοδιακόπτη ή χρησιμοποιήσετε απομακρυσμένο κλείστρο - ίσως χρειαστείτε επίσης τρίποδο.

Η προηγούμενη επιλογή διαταράσσει το συνεχές παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα αρνείται όλο το "ειλικρινές" στοιχείο. Το τελευταίο εξαρτάται από το να θυμάστε να πατάτε το τηλεχειριστήριο καθώς και την καθαρή τύχη να τραβήξετε χρήσιμες εικόνες.

Τα Google Clips είναι ένα προϊόν ευκολίας. Εξαλείφει τις δύσκολες καταστάσεις (π.χ. τα προαναφερθέντα διλήμματα φωτογραφίας), ενώ παράλληλα καταγράφει τις μνήμες μέσα στη στιγμή. Οι περιπτώσεις που η κάμερα Clips μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη είναι:

Τεχνητή νοημοσύνη για τη φωτογραφία χωρίς χέρια

Το Google Clips έχει σχεδιαστεί για να αποφασίζει αυτόματα ποιες στιγμές να καταγράψετε και να μάθετε με το πέρασμα του χρόνου. Google

Η συνολική επιτυχία των Google Clips εξαρτάται από την τεχνητή νοημοσύνη (AI) . Η κάμερα έχει σχεδιαστεί για να αποφασίζει αυτόματα ποιες στιγμές πρέπει να καταγράψει (ουσιαστικά περιποίηση) ενώ μαθαίνει να αναγνωρίζει γνωστά πρόσωπα με την πάροδο του χρόνου. Προσφέρει:

Όπου τα Κλιπ Google σπρώχνουν το όριο της αξιοποίησης της τεχνητής νοημοσύνης είναι μέσω της ικανότητάς της να αναγνωρίζει πρόσωπα χωρίς να χρειάζεται πρόσβαση στο διαδίκτυο για οδηγίες ή βοήθεια. Όλα επεξεργάζονται στην ίδια τη συσκευή, εντελώς εκτός σύνδεσης (δηλαδή ασφαλή για όσους ανησυχούν για την προστασία της ιδιωτικής ζωής). Καθώς η κάμερα Clips βλέπει περισσότερα από τα ίδια πρόσωπα, μαθαίνει να τα αναγνωρίζει ως αυτά που πρέπει να καταγράφονται πιο συχνά.