Τα 7 καλύτερα Smart Home Security Systems του 2018

Κρατήστε το σπίτι σας ασφαλές με αυτά τα συστήματα ασφαλείας

Όλοι θέλουν ένα ασφαλές σπίτι, αλλά όλοι δεν καταλαβαίνουν πώς να πάνε για να κάνουν το σπίτι τους ασφαλές και ασφαλές. Υπάρχουν απλά πάρα πολλά προϊόντα στην αγορά και με την εμφάνιση έξυπνων τεχνολογιών όπως το Samsung SmartThings και το Google Nest, οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες. Τι είναι ο ιδιοκτήτης σπιτιού;

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να υπολογίσετε ακριβώς τι χρειάζεται το σπίτι σας - προτού κάνετε οποιαδήποτε έρευνα. Από εκεί, μπορείτε να αρχίσετε να περιορίσετε το είδος του συστήματος οικιακής ασφάλειας που είναι κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας. Για να σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή του σωστού για το σπίτι σας, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα διαθέσιμα έξυπνα συστήματα ασφαλείας.

Παλαιότερα ονομάζεται "Dropcam", το Nest Cam είναι ένα πολύ μικρό gadget που αποσκοπεί να αποτρέψει τυχόν εισβολείς από το να κάνουν όλα τα κακά πράγματα που κάνουν οι εισβολείς. Διαθέτει 24ωρη ζωντανή ροή βίντεο (HD) στο τηλέφωνο ή το tablet σας, ειδοποιήσεις κίνησης και ήχου, νυχτερινή όραση, ψηφιακό ζουμ, αμφίδρομο ήχο και εύκολη ρύθμιση. Διαθέτει επίσης ένα από τα ισχυρότερα σχέδια που έχουμε δει από μια κάμερα ασφαλείας, με μια μαγνητική βάση, περιστρεφόμενη βάση και μια κομψή εμφάνιση που είναι απλά δροσερή.

Ενώ το Nest Cam πακετάρει αρκετή λειτουργικότητα στο βασικό προϊόν, ίσως μπείτε στον πειρασμό να ανακαλύψετε ένα από τα πακέτα συνδρομών της Nest. Οι περισσότερες έξυπνες λύσεις οικιακής ασφάλειας παρακάμπτουν τα τέλη (επειδή, ειλικρινά, κανείς δεν θέλει να πληρώσει τέλη), αλλά η Nest Aware σίγουρα έχει τα σημεία πώλησής της. Για $ 10 / month ή $ 100 / έτος, θα έχετε αποθηκευμένη στο σύννεφο τις ροές βίντεο για έως και 10 ημέρες. Αυτό το χρονικό όριο αυξάνεται σε 30 ημέρες με τα πακέτα των $ 30 / μήνα, $ 300 / έτος. Το Nest Aware σας δίνει επίσης περιλήψεις συναγερμού, κλιπ που μπορείτε να κατεβάσετε και λειτουργίες χρονικής καθυστέρησης, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

Αλλά ίσως το μεγαλύτερο σημείο πώλησης για το Nest Cam είναι η συμβατότητά του με τα άλλα έξυπνα οικιακά προϊόντα της Nest: το Learning Thermostat και το συναγερμό προστασίας από τον καπνό και τον ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα. Ως οικογένεια, αυτά τα προϊόντα προσφέρουν μια εντυπωσιακή ποικιλία δυνατοτήτων.

Αυτό το σύστημα Arlo Pro έρχεται με κεντρικό δέκτη και μία κάμερα ασφαλείας HD για να καλύψει το σπίτι σας από οποιαδήποτε γωνία που τον ρυθμίζετε. Το 100 τοις εκατό σύστημα χωρίς καλώδια συνδέεται μέσω δικτύων Wi-Fi και επιτρέπει υψηλότερα επίπεδα ευελιξίας κατά την τοποθέτησή του, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να περιστρέφετε το σύστημα μέσω του τοίχου. Η ίδια η φωτογραφική μηχανή παίρνει εξαιρετικά ευκρινή βίντεο HD και μπορεί να τοποθετηθεί μέσα ή έξω από το περίβλημα είναι πλήρως αδιάβροχο. Η μπαταρία γρήγορης φόρτισης διαρκεί πολύ καιρό, ώστε να μπορείτε να την ρυθμίσετε και να την ξεχνάτε τουλάχιστον για λίγο και υπάρχει αμφίδρομος ήχος μέσω της εφαρμογής τηλεφώνου που σας επιτρέπει να ακούτε τον ήχο που η κάμερα συλλέγει ή μιλάει πίσω στην άλλη πλευρά.

Ο φακός ευρείας γωνίας μπορεί να φτάσει έως και 130 μοίρες για να σιγουρευτεί ότι δεν χάνετε τίποτα σημαντικό, είτε το χρησιμοποιείτε για να παρακολουθήσετε το σπίτι σας ενώ δεν είστε στο σπίτι, είτε για να το ελέγξετε έξω ενώ βρίσκεστε. Περιλαμβάνει νυχτερινή όραση για καταγραφή οποιουδήποτε χρόνου της ημέρας ή της νύχτας και προσφέρει τοπική αποθήκευση USB για βίντεο, καθώς και επτά πλήρεις ημέρες βίντεο HD αποθηκευμένα στο σύννεφο. Υπάρχει ακόμη και ένας εξαιρετικά δυνατός συναγερμός που μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να προσπαθήσετε να τρομάξετε πιθανά εισβολείς. Το όλο σύστημα συνδέεται με έξυπνες οικιακές συσκευές για φωνητικούς ελέγχους και το Arlo υποστηρίζει ακόμη και ζωντανή ροή.

Με ενσωματωμένες φωνητικές εντολές Alexa που οδηγούν το δρόμο, το εσωτερικό σύστημα ασφαλείας Cloud Cam της Amazon είναι μια φανταστική επιλογή για την έξυπνη προστασία του εσωτερικού του σπιτιού σας. Με πλήρεις δυνατότητες, όπως 24ωρη παρακολούθηση, εγγραφή βίντεο Full HD 1080p με νυχτερινή όραση, αμφίδρομο ήχο μέσω ενσωματωμένου μικροφώνου και ηχείου και αναπαραγωγή βίντεο 24 ωρών όλα τα στάνταρ από το κιβώτιο, η κίνηση της Amazon στην ασφάλεια στο σπίτι είναι ως λειτουργικό όσο είναι ελκυστικό. Συμβατό με την βασική έκδοση του Amazon, οι πελάτες της Amazon Prime μπορούν να ρυθμίσουν το Cloud Cam για να επιτρέψουν την παρακολούθηση της παράδοσης στο σπίτι ή αργότερα. Με μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, οι αγοραστές του Cloud Cam μπορούν να αναβαθμίσουν σε ένα επιπλέον σχέδιο για αυξημένη αποθήκευση ή ευφυείς ειδοποιήσεις.

Αν ψάχνετε για μια καλή, ευέλικτη κάμερα ασφαλείας σε έναν προϋπολογισμό, η ασύρματη κάμερα ασφαλείας Vimtag P1 είναι το καλύτερο σας στοίχημα. Έρχεται με λιγότερα από $ 100, ενώ το Vimtag P1 προσφέρει εγγραφή βίντεο HD, ψηφιακό ζουμ 4x, απομακρυσμένη ζωντανή ροή, αμφίδρομη φωνή, ανίχνευση κίνησης και νυχτερινή όραση. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για ασφάλεια στο σπίτι και την επιχείρηση, παρακολούθηση μωρού, παρακολούθηση κατοικίδιων ζώων, check-in νταντά και πολλά άλλα.

Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό, το Vimtag μοιάζει κάπως με ένα μαύρο και άσπρο αυγό σε ένα περίπτερο, αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει πλήρη κάλυψη 360 μοιρών σε οποιοδήποτε χώρο βρίσκεται. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να περιστρέφεται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα , οπότε αν το τοποθετήσετε στο κέντρο ενός δωματίου, μπορείτε να μετακινήσετε την κάμερα για να δείτε οποιοδήποτε μέρος του δωματίου. Και μπορείτε να επιλέξετε τη γωνία που θέλετε να δείτε από την εφαρμογή smartphone iOS ή Android, δίνοντάς σας την ειρήνη όταν δεν είστε στο σπίτι. Εάν χρειάζεστε κάλυψη για περισσότερα από ένα δωμάτια, μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον κάμερες Vimtag και να τις χρησιμοποιήσετε όλες μαζί.

Μια τελευταία σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να αγοράσετε μια κάρτα SD για την αποθήκευση βίντεο HD. Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές κάρτας SD , αλλά θα συνιστούσαμε μια κάρτα 64GB ή 128GB.

Αν ψάχνετε για μια μεγάλη κάμερα ασφαλείας του προϋπολογισμού, αλλά θέλετε να προσθέσετε σταδιακά επιπλέον κάμερες με την πάροδο του χρόνου, ρίξτε μια ματιά στο οικιακό σύστημα ασφαλείας του Blink. Αυτές είναι προσιτές μονάδες που λειτουργούν με μπαταρίες ΑΑ, που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται καλώδια και μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε γύρω από το σπίτι.

Όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά, οι κάμερες του Blink ελέγχουν όλα τα κουτιά (και οι μονάδες μοιάζουν ακόμη και με μικρά λευκά κουτιά). Οι κάμερες Blink προσφέρουν λήψη βίντεο 720p HD, ανίχνευση κίνησης (η οποία θα καταγράψει ένα σύντομο κλιπ όταν ενεργοποιείται), ειδοποιήσεις άμεσης ώθησης που αποστέλλονται στο τηλέφωνό σας με βίντεο συνδεδεμένες, καθώς και λειτουργία ζωντανής προβολής που μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το τηλέφωνό σας.

Αυτό είναι ωραίο, αλλά ακόμα πιο ωραίο είναι ότι δεν υπάρχουν μηνιαίες αμοιβές. Το σύστημα Blink είναι ενσωματωμένο στα έξυπνα εγχώρια προϊόντα της Amazon Echo , έτσι μπορείτε να πείτε "Alexa, ρωτήστε τον Blink να οπλίσει το σπίτι μου" ή "Alexa, ρωτήστε το Blink όταν ήταν το τελευταίο κλιπ κίνησης;"

Η κάμερα προβολής δαχτυλιδιών δαχτυλιδιών μπορεί να καταγράψει τέλεια τη νύχτα μέσω δύο υπερβολικά φωτεινών προβολέων LED ενεργοποιημένων με κίνηση. Αυτό έχει ένα πρόσθετο όφελος από το πλύσιμο της σκηνής με άφθονο φως για βίντεο υψηλής ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα σας δίνει τη δυνατότητα να τρομάξετε εισβολείς με την ξαφνική εμφάνιση των προβολέων. Υπάρχει επίσης ένα συναγερμό 110 δισεκατομμυρίων για να τρομάζεις τους ανθρώπους ακουσίως. Υπάρχουν αισθητήρες υπερύθρων ευρυγώνιας κίνησης για την ενεργοποίηση της εγγραφής κάμερας μαζί με τους προβολείς, οι οποίοι θα ανιχνεύσουν την κίνηση σε αντικείμενα, ακόμα και ενσωματώνοντας την αναγνώριση προσώπου. Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ώστε να μπορείτε να το εγκαταστήσετε έξω και οι ανιχνεύσεις κίνησης θα σας προσφέρουν επίσης ειδοποιήσεις σχετικά με την συγχρονισμένη εφαρμογή smartphone. Υπάρχει υπέρυθρη εγγραφή για να πάει με τους προβολείς μόνο σε περίπτωση που θέλετε να καταγράψετε περισσότερα ανώνυμα τη νύχτα. Η κάμερα καταγράφει πλήρη προβολή 140 μοίρες ευρείας γωνίας, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε ακόμα και τα μεγαλύτερα ναυπηγεία και όλες οι παραπάνω δυνατότητες ενεργοποίησης κίνησης μπορούν να ελεγχθούν μέσω της εφαρμογής για κινητά. Είναι το καλύτερο όλων των κόσμων.

Το iSmartAlarm παίρνει μια αρθρωτή προσέγγιση για την ασφάλεια στο σπίτι, όπως τα SmartThings της Samsung. Το σύστημα διαθέτει διάφορους διακόπτες, αισθητήρες, κάμερες και απομακρυσμένες ετικέτες που μπορούν να συνδυαστούν ή να αγοραστούν ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το σύστημα στο σύνολό του ελέγχεται και αυτο-ελεγχόμενος, και αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη του δύναμη και η μεγαλύτερη αδυναμία του.

Στην καρδιά του iSmartAlarm είναι ο κόμβος CubeOne, ο οποίος συντονίζει τις δραστηριότητες όλων των διαφορετικών αισθητήρων και διακοπτών. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί και να χρειαστείτε αν θέλετε ένα εξαιρετικά λεπτομερές σύστημα ασφαλείας σε όλη την οικογένεια. Αυτή η προσέγγιση DIY σας επιτρέπει, κατά μία έννοια, να προσαρμόσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Υπάρχουν δυνατότητες για ειδοποιήσεις μηνυμάτων SMS και push, ανίχνευση θραύσης και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο μέσω της σχετικής εφαρμογής. Δεν υπάρχουν επίσης μηνιαίες αμοιβές ή συμβόλαια για υπογραφή και το δίκτυο μπορεί να επεκταθεί για να ελέγξει έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό αισθητήρων.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι το σύστημα δεν επικοινωνεί αυτόματα με την αστυνομία ή τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. (Επομένως, η μορφή "αυτο-παρακολούθησης"). Η iCamera, η οποία μπορεί να αγοραστεί μεμονωμένα, είναι buggy και λίγο δύσκολο να δημιουργηθεί και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στη σύνδεσή της με το CubeOne.

Παρόλα αυτά, το iSmartAlarm είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για την εξασφάλιση ολόκληρου του σπιτιού σας με έξυπνη τεχνολογία. Υπάρχει μια ποικιλία πακέτων για το σύστημα iSmartAlarm, (Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μεμονωμένους αισθητήρες, διακόπτες και κάμερες.)

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .