Οι 8 καλύτερες κάρτες SD να αγοράσουν το 2018

Διατηρήστε τις εικόνες και το βίντεο σας αποθηκευμένες σε αυτές τις κορυφαίες κάρτες SD

Όταν πρόκειται για την εύρεση της σωστής κάρτας SD για την κάμερα ή την βιντεοκάμερα ή ακόμη και για την αποθήκευση της ψηφιακής σας μουσικής, υπάρχουν πραγματικά μόνο τα ζευγάρια που χρειάζεστε για να δώσετε προσοχή στις ταχύτητες: χωρητικότητας και εγγραφής (aka transfer).

Η χωρητικότητα είναι προφανώς πολύ σημαντική για τον αριθμό των εικόνων ή των ροών βίντεο που μπορείτε πραγματικά να χωρέσετε σε μια κάρτα.

Αλλά θέλετε επίσης να δώσετε προσοχή στην ταχύτητα εγγραφής. Μια αργή ταχύτητα εγγραφής μπορεί να επιβραδύνει το χρονοδιάγραμμά σας shot-to-shot ή ακόμα και τον αριθμό των εικόνων που μπορείτε να τραβήξετε σε μια δεδομένη στιγμή. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί προβληματικό ανάλογα με το είδος της φωτογραφίας που κάνετε. Εδώ, έχουμε συντάξει μια λίστα των καλύτερων καρτών SD με βάση τον τύπο και τον σκοπό.

Διαβάστε αυτό εάν χρειαστεί ποτέ να διαμορφώσετε μια κάρτα SD χρησιμοποιώντας τα Windows .

Εάν θέλετε κάτι με ελαφρώς beefier προδιαγραφές και είστε πρόθυμοι να περάσετε κάποια δολάρια, θα πρέπει να ελέγξετε έξω το SanDisk Extreme PLUS 32GB microSDXC. Έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για δύσκολες συνθήκες, οπότε αν σκοπεύετε να γυρίσετε στην κορυφή ενός βουνού ή στο βάθος μιας λίμνης, μπορείτε να βασιστείτε στις θερμικές, αδιάβροχες και αδιάβροχες προδιαγραφές. Επιπλέον, έχει γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής. προσφέρει μια εντυπωσιακή ταχύτητα εγγραφής έως και 90 MB / s και ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι και 95 MB / s. Ο χαρακτηρισμός κατηγορίας 3 σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί ευκολότερα την καταγραφή βίντεο 4K Ultra HD και έρχεται ακόμη και με μια προσφορά λήψης για το λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων RescuePRO Deluxe, το οποίο σας επιτρέπει να ανακτήσετε αρχεία που έχουν διαγραφεί τυχαία. Το SanDisk Extreme PLUS διατίθεται σε SDHC (16 GB) και SDXC (32 GB και 64 GB).

Αυτή η κάρτα SD υψηλής απόδοσης που είναι plug-and-shoot είναι ιδανική για φωτογράφους όλων των επιπέδων, εξισορροπώντας την ταχύτητα με την αξία και την ευελιξία για μια σταθερή λύση μνήμης. Έχει συμβατότητα class 10 και UHS-1 / U3, που σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί φωτογραφίες και βίντεο 4k, καθώς και όλους τους άλλους παραδοσιακούς τύπους αρχείων. Παρέχει ταχύτητα ανάγνωσης 95Mb / s και ταχύτητα εγγραφής 90MB / s, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε μεγάλα αρχεία με γρήγορες ταχύτητες. Υποστηρίζει επίσης λειτουργία έκρηξης για συνεχή λήψη και είναι αδιάβροχη και αδιάβροχη για να επιβιώσει από περιπετειώδη εξόδους.

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο φθηνότερο και δεν σας πειράζει η πιο αργή ταχύτητα εγγραφής (ίσως δεν είστε σούπερ γρήγορος φωτογράφος), τότε είστε απόλυτα ασφαλείς πηγαίνοντας με μια κάρτα SD προϋπολογισμού. Το SanDisk Ultra είναι αυτή η κάρτα. Διατίθεται σε 16, 32, 64 και 128 GB και προσφέρει μια χλιαρή γραφή περίπου 10 MB ανά δευτερόλεπτο, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί για να συμβαδίσει με τη λήψη φωτογραφιών σε μορφή RAW. Οι ταχύτητες ανάγνωσης / μεταφοράς είναι σημαντικά ταχύτερες στα 80 MB / s. Αυτό είναι ταχύτερο από την προηγούμενη Ultra SD της SanDisk, η οποία προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης 40 MB / s. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή είναι μια σταθερή επιλογή για casual φωτογράφους που δεν προβλέπουν την πυροδότηση 10 πλάνα ευρείας μορφής ένα δευτερόλεπτο. Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη θερμότητα, αδιάβροχο, ανθεκτικό στις ακτίνες Χ, αδιάβροχο και ανθεκτικό στις κραδασμούς, και έχει 10ετή εγγύηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα περπατήσουν χαρούμενοι.

Κατά την αναζήτηση τιμής, θα θελήσετε να βρείτε τη βέλτιστη ισορροπία τιμής και απόδοσης. Αυτή η κάρτα μνήμης της σειράς Elite χτυπά αυτή την ισορροπία. Φτάνει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής μέχρι 85MB / s (8GB έως 64GB) και 75MB / s (128GB) και παρέχει εξαιρετική απόδοση αποθήκευσης και πρόσβασης. Οι προδιαγραφές UHS-1 Class 10 της επιτρέπουν γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς αρχείων και υποστηρίζει επίσης εγγραφή βίντεο Full HD. Εάν η ανθεκτικότητα είναι μετά, αυτή η κάρτα SD θα ταιριάζει στο λογαριασμό: Είναι αδιάβροχη και αδιάβροχη, ανθεκτική στις μηχανές ακτίνων Χ του αεροδρομίου και μπορεί να επιβιώσει σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -40 βαθμούς Κελσίου και ακόμη και στους 85 βαθμούς Κελσίου. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να αγοράσετε έως 128GB χώρο και όλες οι κάρτες έρχονται με εγγύηση διάρκειας ζωής.

Η σειρά Evo από τη Samsung προσφέρει μια εκπληκτική τιμή για την τιμή, επειδή έχει βελτιστοποιήσει αυτές τις κάρτες SD για μαζικά αρχεία βίντεο UHD διατηρώντας παράλληλα την τιμή των 64GB κάτω από τα $ 20 - δεν υπάρχει μικρό κατόρθωμα όταν εξετάζετε πόσο καλά λειτουργεί αυτή η κάρτα. Αυτή η χωρητικότητα 64GB προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι 100 mb / s, με ταχύτητες εγγραφής που καλύπτουν τα 60 mb / s. Αυτές οι ταχύτητες προετοιμάζονται για να χωρέσουν μια μεταφορά βίντεο 3GB σε μόλις 38 δευτερόλεπτα (υπό συγκεκριμένες συνθήκες). Αυτό είναι σίγουρα μακριά από τις ημέρες των δισκέττων. Η πλήρης χωρητικότητα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 8 ώρες και 30 λεπτά βίντεο πλήρους HD, 14.000 φωτογραφίες ή 5.500 τραγούδια.

Η κάρτα έχει δοκιμαστεί με δεκάδες διαφορετικές συσκευές από ταμπλέτες έως κάμερες σε τηλέφωνα και πολλά άλλα και μπορεί να φιλοξενήσει και βίντεο 4Κ. Η προστασία των τεσσάρων σημείων της Samsung απαιτεί 72 ώρες σε θαλασσινό νερό, ακραίες θερμοκρασίες, μηχανήματα ακτίνων Χ του αεροδρομίου, καθώς και μαγνητικά πεδία που ισοδυναμούν με σαρωτή μαγνητικής τομογραφίας, οπότε η κάρτα θα πάει βασικά οπουδήποτε και αν χρειάζεστε για να προχωρήσει χωρίς πρόβλημα. Προσφέρει διακρίσεις βαθμού 3 και κλάσης 10, που σημαίνει ότι είναι περίπου το ίδιο με το pro και έρχεται με έναν προσαρμογέα καρτών SD πλήρους μεγέθους.

Τώρα μπαίνουμε στη σφαίρα των υψηλής χωρητικότητας, υψηλής ισχύος κάρτες SD για τους σοβαρούς, φωτογράφους και τους παραγωγούς βίντεο υψηλής ενέργειας. Ενώ είναι λίγο ακριβό, οι κάρτες Lexar Professional 2000x SDHC και SDXC διατίθενται σε 32, 64 και 128 GB. Γιατί θα ξοδέψατε πολύ σε μια κάρτα SD; Επειδή παίρνετε ίσως την καλύτερη κάρτα SD στην αγορά και μάλλον επειδή είστε επαγγελματίας φωτογράφος που δεν μπερδεύει. Κάθε μορφή προσφέρει μια αξιοσημείωτη ταχύτητα ανάγνωσης / μεταφοράς μέχρι 300MB / s. Οι ταχύτητες εγγραφής είναι πολύ εγγυημένες ότι είναι πολύ πιο αργές από αυτό, αλλά ανάλογα με τις συνθήκες σας, μπορεί να φθάσει το ύψος των 275 MB / s. Ανεξάρτητα από το γεγονός, το Lexar Professional μπορεί να χειριστεί βίντεο 1080p (Full HD), 3D και 4K, ανεξάρτητα από το αν φωτογραφίζετε από μια φωτογραφική μηχανή DSLR, μια βιντεοκάμερα HD ή μια κάμερα 3D. Αυτό το πράγμα προορίζεται να χειριστεί μια ποικιλία συνθηκών και είναι εξοπλισμένο για να το κάνει με πρωτοφανή ταχύτητα.

Η κάρτα SD Lexar Pro 256GB class 10 κάνει ακριβώς ό, τι ελπίζετε να κάνει - μεταφέρει δεδομένα σε υψηλές ταχύτητες και κρατά έναν τόνο. Η κάρτα χρησιμοποιεί τεχνολογία UHS-I για εξαιρετικά γρήγορες μεταφορές με ταχύτητα 95 MB / s για τα επίπεδα ανάγνωσης και επιβλητική ταχύτητα 45 mb / s για γραφή. Αλλά τι μπορείτε να διαβάσετε και να γράψετε με αυτές τις ταχύτητες; Λοιπόν, αυτή η τεράστια κάρτα SD είναι βελτιστοποιημένη για υψηλής ποιότητας, πρώτες εικόνες, καθώς και πλήρη βίντεο από 1080p σε όλη τη διαδρομή έως 4K, υποστηρίζοντας ακόμη και μαζικά αρχεία βίντεο 3D. Ως εκ τούτου, θα λειτουργεί με τη μορφή DSLR, βιντεοκάμερας ή κάμερας 3D.

Οι κάρτες δοκιμάζονται αυστηρά στα εργαστήρια ποιότητας της Lexar για να διασφαλιστεί ότι θα λειτουργούν αδιάκοπα όπως διαφημίζονται. Αλλά εάν για κάποιο λόγο αποτύχει και χάσετε κάποια αρχεία, η Lexar έχει συμπεριλάβει μια άδεια χρήσης για το λογισμικό Rescue Image που θα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί να ανακτήσει τα χαμένα αρχεία λόγω ενός διεφθαρμένου δίσκου.

Ένα βήμα προς τα κάτω τόσο από το Toshiba Exceria Pro όσο και από το Lexar Professional, η σειρά Transcend Class 10 SDHC και SDXC προσφέρει μερικά high-specs σε χαμηλότερη τιμή. Το SDHC 32 GB μπορεί να βρεθεί για λιγότερο από $ 50, ενώ το SDXC 64 GB κοστίζει περίπου $ 70. Και οι δύο προσφέρουν ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής 285 MB / s και 180 MB / s, αντίστοιχα, και οι δύο περιλαμβάνουν ενσωματωμένη τεχνολογία ECC που βοηθά στην ανίχνευση και διόρθωση σφαλμάτων γραφής και μεταφοράς. Οι κάτοχοι προσφέρονται επίσης δωρεάν λήψη λογισμικού ανάκτησης δεδομένων RecoveRx. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες φωτογράφους και τους παραγωγούς βίντεο που προτιμούν να φωτογραφίζουν σε RAW ή υπερβολικά υψηλής ποιότητας 4Κ βιντεο-λειτουργίες - οτιδήποτε είναι πιθανό να παράγει μεγάλες ποσότητες δεδομένων. Ενώ είναι ακόμα κάπως ακριβό, οι κάρτες SD Transcend μπορεί να είναι μια πιο προσιτή επιλογή από τη γραμμή Exceria Pro της Toshiba.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .