Τα 5 καλύτερα ονόματα Joe Biden

Φίλοι, εχθροί, γενέθλια και βρωμιά

Ο Joe Biden αναφέρεται μερικές φορές ως ο θείος Joe λόγω της τάσης του προς λεκτικούς γκέφους και τις κωμικές εκφράσεις του προσώπου που εκτίθενται σε λιγότερο πρόσφορες στιγμές. Δεν έχουμε όλοι έναν θείο σαν αυτόν, κάπου στο οικογενειακό δέντρο;

Ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν υπήρξε αγαπημένος στόχος για χιουμοριστικά μιμίδια. Είναι ένας εύκολος στόχος δεδομένου ότι υπάρχει ένας θησαυρός των φωτογραφιών δημοσίων σχέσεων που τον έλαβαν κατά τη διάρκεια των περισσότερων εκδηλώσεων του Λευκού Οίκου ή της κυβέρνησης, και οι περισσότερες από αυτές τις εικόνες είναι δημόσιες, ώριμες για να τους προστεθούν άσχετες λεζάντες.

Ο θείος Τζο έχει ονομαστεί η πρώτη πλήρως αυτόματη γεννήτρια μνημών . Αλλά αν δεν βρείτε ένα μωρό Joe Biden από τη λίστα των παραδειγμάτων για χρήση, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας χρησιμοποιώντας μια από τις πολλές γεννήτριες meme όπως:

Imgflip

Γεννήτρια μνημών

01 από 05

Πήρα τα T's, μπορούν να πληκτρολογήσουν μόνο Rump

Τα Τ έχουν φύγει. Στιγμιότυπο οθόνης: Twitter.com @Barack_and_Joe

Τα περισσότερα από τα μιμίδια του Τζο Μπάιντεν περιστρέφονται γύρω από τη μετάβαση από τη διοίκηση του Ομπάμα στη διοίκηση της Trump. Φυσικά, ο Joe δεν είναι ευχαριστημένος και έρχεται με μερικές doozies για ακριβή εκδίκηση.

Αυτό το κλασικό μωρό Joe Biden χάνει πίσω στις τελευταίες ημέρες της κυβέρνησης Κλίντον, όταν φημολογήθηκε ότι τα W είχαν αφαιρεθεί από όλα τα πληκτρολόγια του Λευκού Οίκου, εμποδίζοντας τη νέα κυβέρνηση Μπους να πληκτρολογήσει το πλήρες όνομα του νέου προέδρου George W Μπους.

Σε αυτό το μίμ, είναι οι Τ που έχουν αφαιρεθεί και ο Τζο είναι ευχαριστημένος με το αστείο του που θα προκαλέσει όλη την αλληλογραφία του Λευκού Οίκου να αναφέρεται στον Πρόεδρο-Εκλεκτό Ντόναλντ Τρούμπα ως Ντόναλντ Ρουμπ.

Βέλτιστη χρήση:
Αυτό είναι ένα πολιτικό αστείο που μπορεί να μοιραστεί με όλα τα μέρη, καθώς το αστείο είναι αρκετά νεανικό και δεν είναι κακό ή σαρκαστικό. Στην πραγματικότητα, ο μόνος που πραγματικά καταρρίπτεται είναι ο Joe από τότε που σκαρφαλώνει σε φάρσες υψηλού επιπέδου στο σχολείο.

Πού να βρείτε αυτό το μνήμα:
Αυτό το μούμι εμφανίστηκε σε πολλά μέρη, αλλά ο λογαριασμός στο Twitter @Barack & Joe μπορεί να είναι το καλύτερο σημείο για να αρπάξει αυτό το μίμ.

02 του 05

Όχι, Μάικ. Τα Μέμι

Είναι τα μιμίδια. Στιγμιότυπο οθόνης: Twitter.com @ _craw4d4_

Κατά τη διάρκεια της προεδρικής μετάβασης, ο αντιπρόεδρος Joe Biden συναντήθηκε με τον ομόλογό του Mike Pence από την επόμενη διοίκηση. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριάσεων, είναι κοινό για την εξερχόμενη αντιπροέδρου να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εργασία, τι αναμένεται και πώς να συνεργαστεί με το προσωπικό του Λευκού Οίκου.

Φυσικά, ο Joe που είναι ο Joe είναι πρόθυμος να προσφέρει πολλές συμβουλές και επισημαίνει ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα VP Pence που θα αναλάβει, είναι η χορτονομή για τα μεθύδια.

Βέλτιστη χρήση:
Για άλλη μια φορά ένα καλό αστείο για να μοιραστείτε ανεξάρτητα από την πολιτική πειθώ.

Πού να βρείτε αυτό το μνήμα:
Twitter denizen Luke Το Supertramp είναι η καλύτερη πηγή για αυτό το μίμ, αν και μπορεί να βρεθεί σε όλο το Διαδίκτυο.

Μπορείτε να παραλάβετε αυτό το μιμίδιο ή να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη έκδοση στο Imgflip.

03 του 05

Joe και Barack Bromance ... Σύμφωνα με τον Joe.

8 χρόνια ο Joe. Screenshot Twitter.com @ TheDiLLon1

Φήμες το έχει αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μιμίδια του Joe. Σύμφωνα με την κόρη του Ashley Biden, ο πατέρας της γέλασε για πάνω από μία ώρα, ενώ είδε μερικά από τα μιμίδια για πρώτη φορά.

Ένα από τα αγαπημένα του ήταν αυτό το μίμπα βρώμικου Obama-Biden, στον οποίο ο Πρόεδρος Ομπάμα πρέπει να εξηγήσει ότι είπε μόνο ότι θα είναι μαζί για 8 χρόνια, όχι για πάντα.

Αυτό το μούμι λειτουργεί γιατί η διαρκή φιλία φαίνεται να είναι χαρακτηριστικό του Joe ως ηγέτες και από τις δύο πλευρές του πολιτικού διαδρόμου που καλούν τον Joe αγαπητό φίλο.

Βέλτιστη χρήση:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μίμωμα για σχεδόν κάθε περίσταση, αλλά ένα πάρτι που πηγαίνει μακριά φαίνεται να είναι το πιο κατάλληλο.

Πού να βρείτε αυτό το μνήμα:
Twitter @ TheDiLLon1 είναι ένα καλό μέρος για να πάρει αυτή τη μνήμη Biden.

04 του 05

Είναι τα γενέθλια του Τζο

Είναι τα γενέθλιά μου. Στιγμιότυπο: Twitter.com @BarackObama

Ο Πρόεδρος Ομπάμα μπήκε στη διασκέδαση των μιμνών Μπάιντεν όταν έστειλε tweeted μια εικόνα που είχε τραβήξει ο ίδιος και ο Τζο κατά τη διάρκεια της διεύθυνσης της Πολιτείας της Ένωσης για το 2014. Στην εικόνα, ο Πρόεδρος Ομπάμα κάνει ένα σημείο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και στο βάθος, ο Τζο χαμογελάει και δείχνει σε κάποιον στο κοινό του Κογκρέσου.

Η λεζάντα που περιέγραψε ο Πρόεδρος επιτρέπει στον Joe να γνωρίζει ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα του ευχηθούν ευτυχισμένα γενέθλια , στα οποία ο Joe αντιδρά με ένα κλασικό τρόπο μιμήματος Μπάιντεν.

Βέλτιστη χρήση:
Απλά το μίμΕ για λίγο διασκέδαση, κοιτάζοντας πίσω σε ενδιαφέρουσες εποχές στο Λευκό Οίκο, ή απλά θέλοντας να κρατήσετε ένα από τα κλασικά μιμίδια από τον Λευκό Οίκο.

Πού να βρείτε αυτό το μνήμα:
@Barack Obama επίσημη λογαριασμό Twitter είναι όπου πήρα αυτό το μιμίδιο.

05 του 05

Το σχέδιο του Τζο για το πώς να νικήσει το ISIS

Νομίζω ότι θα είχε δουλέψει. Στιγμιότυπο οθόνης: Twitter.com @Barack_and_Joe

Ο Joe ήταν πάντα ένας που συνεισφέρει ιδέες σε μια συνάντηση, αν και σύμφωνα με αυτό το μίμ, μπορεί να μην ήταν το καλύτερο σχέδιο για να νικήσει το ISIS.

Αυτή η επιφάνεια των meme κοντά στο τέλος της διοίκησης Obama και υποτίθεται ότι είναι μια συζήτηση σχετικά με στρατηγικές για να νικήσει ISIS. Όταν ο Μπαράκ ρωτά αν κάποιος έχει πρόσθετες μεθόδους για να εξετάσει, ο Joe σηκώνει το χέρι του, μόνο για να τον αποβάλει ο Μπαράκ με το σχόλιο: « εκτός από τη συγκέντρωση των εκδηκητών ».

Μέχρι σήμερα είμαστε σίγουροι ότι ο Joe πιστεύει ότι θα είχε δουλέψει.

Βέλτιστη χρήση:
Όπως όλα τα μνήματα Biden, αυτό είναι ένα που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε στη συλλογή σας και να το κρατήσετε έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε για την επόμενη φορά που θα χρειαστούν οι εκδηκητές.

Πού να βρείτε αυτό το μνήμα:
Όπως και τα περισσότερα από τα πολιτικά μένη που αποκαλύπτουμε, αυτό το μμμμ Biden μπορεί να ληφθεί στο λογαριασμό @Barack_and_Joe Twitter.