Πώς να φτιάξετε ένα μνήμη στο Διαδίκτυο

01 από 05

Περιηγηθείτε στα υπάρχοντα Memes για ιδέες

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο οθόνης του MemeGenerator.net

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να κάνετε ένα μίμ ς στο διαδίκτυο, τώρα έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε όλη τη διασκέδαση.

Τα μίμματα του Διαδικτύου έρχονται σε πολλές μορφές και μπορούν κατά προσέγγιση να περιγραφούν ως μια ιδέα ή πράγμα που φυσικά πηγαίνει ιογενή σε απευθείας σύνδεση . Memes μπορεί να είναι φωτογραφίες, βίντεο, άρθρα, GIF, αποσπάσματα, ειδήσεις, τραγούδια ή ακόμα και γενέθλια επιθυμίες . Οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε πραγματικά.

Για να διατηρήσουμε τα πράγματα απλά, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία μιμμάτων που βασίζονται στην εικόνα σε αυτό το συγκεκριμένο φροντιστήριο. Εάν γνωρίζετε ήδη μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα ιογενή μνήματα του Διαδικτύου, όπως το Rages Faces, τα Advice Animals, το Overly Attached Girlfriend και άλλα, τότε πιθανότατα έχετε καλή κατανόηση των τύπων των μιμών που τείνουν να είναι πιο αστεία και να μοιράζονται.

Εάν όχι, σας συνιστώ να ελέγξετε τη σελίδα μας στο Internet Memes 101 εδώ . Θα πάρετε μια γρήγορη κατανομή του πού να βρείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή μιμίδια.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να δείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Tumblr.com/tagged/memes
Reddit.com/r/memes
KnowYourMeme.com
Memebase.cheezburger.com/tag/Memes
Quickmeme.com
Memecenter.com
MemeGenerator.net

02 του 05

Επιλέξτε το εργαλείο Δημιουργός μου

Στιγμιότυπο οθόνης του MemeGenerator.net

Αν επιλέξετε να δημιουργήσετε το μνημόνιο σας από το μηδέν, αυτό εξαρτάται από εσάς. Ίσως χρειαστείτε ένα πρόγραμμα όπως το Photoshop ή το Gimp, ανάλογα με το πόση λεπτομέρεια θέλετε να βάλετε στο μίμ.

Αλλά αν θέλετε απλώς να κάνετε κάτι γρήγορο και απλό - ειδικά χρησιμοποιώντας εικόνες ενός υπάρχοντος meme, όπως το Socially Awkward Penguin - τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία δημιουργίας meme του διαδικτύου για να σας εξοικονομήσει χρόνο και ταλαιπωρία να τα κάνετε όλα από το μηδέν .

Ελέγξτε τα κορυφαία 10 πιο δημοφιλή εργαλεία γεννήτριας meme εδώ.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε εργαλείο θέλετε, αλλά για αυτό το σεμινάριο, θα χρησιμοποιήσουμε το Generator Meme. Αυτός ο ιστότοπος έχει ήδη σχεδόν κάθε δημοφιλές μίμη στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από αυτούς για να δημιουργήσετε το μίμ.

03 του 05

Επιλέξτε την εικόνα σας

Στιγμιότυπο οθόνης του MemeGenerator.net

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην επιλογή των εικόνων που έχουν η Meme Generator (και οι περισσότερες άλλες ιστοσελίδες δημιουργών meme) στην πρώτη σελίδα τους.

Σκεφτείτε το μήνυμα που προσπαθείτε να στείλετε online. Εάν γνωρίζετε ήδη συγκεκριμένα μιμίδια, ίσως ήδη γνωρίζετε ότι ορισμένα χρησιμοποιούνται σε ορισμένες περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, το "Success Kid" είναι δημοφιλές που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να περιγράψουν αρκετά φυσιολογικές καταστάσεις που οδηγούν σε απροσδόκητα γεγονότα επιτυχίας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά εδώ.

Κάντε κλικ στο μεγάλο κόκκινο κουμπί Caption a Image (Εικόνα) στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε την εικόνα από τις μικρογραφίες, αναζητήστε το με το όνομα ή προαιρετικά μεταφορτώστε το δικό σας.

04 του 05

Γράψτε τη λεζάντα σας

Στιγμιότυπο οθόνης του MemeGenerator.net

Τα περισσότερα μιμίδια μακροεντολών εικόνων (ειδικά memes που ανήκουν στη σειρά Advice Animal) περιλαμβάνουν λευκούς λεκτικούς τίτλους γραμμένους σε γραμματοσειρές Impact - ένα λεπτό αλλά ισχυρό χαρακτηριστικό της κουλτούρας των μνημών στο Διαδίκτυο.

Το Generator Meme σας δίνει δύο κουτάκια όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε κείμενο που θα εμφανίζεται στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας. Το κείμενο εμφανίζεται αυτόματα καθώς το πληκτρολογείτε και επαναδιαμορφώνεται για να ταιριάζει σωστά το μέγεθος της εικόνας.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το κείμενό σας, κάντε κλικ στην κατάλληλη σημαία για να εντοπίσετε τη γεννήτρια Meme ποια γλώσσα θέλετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία για να την ολοκληρώσετε.

05 του 05

Μοιραστείτε το μίμ

Στιγμιότυπο οθόνης του MemeGenerator.net

Αυτό είναι πραγματικά ό, τι υπάρχει για να γίνει το απλούστερο μίμ. Το πιο δύσκολο κομμάτι έρχεται με μια πνευματική και αστεία λεζάντα που ο καθένας μπορεί να συσχετίσει και θέλει αυτόματα να μοιραστεί.

Αν νομίζετε ότι άλλοι θα ήθελαν το μίμμη σας, μπορείτε να μοιραστείτε τη μίμη σας χρησιμοποιώντας τα κουμπιά κοινής χρήσης των μέσων μαζικής ενημέρωσης που παρέχονται στην πλευρά του τελικού σας μνήμης στο Generator Meme.

Το μωρό σας μοιράζεται αυτόματα για όλους, για να το δει κανείς στον ιστότοπο Meme Generator, οπότε αν γίνει δημοφιλές, θα μπορούσατε ενδεχομένως να το δείτε να αρχίζει να εμφανίζεται σε άλλα μέρη στο διαδίκτυο, όπως άλλοι το μοιράζονται.