Τα 6 καλύτερα μνήματα "Σας χάνομαι"

Οι γάτες, οι χοίροι και οι ανήλικοι φαίνονται να στερούνται κάποιον κοντά

Το «I Miss You» meme είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μνήματα που θα βρείτε στο Διαδίκτυο. Τα περισσότερα μιμίδια είναι εικόνες με κείμενο, αλλά μερικά μιμίδια είναι με κείμενο, με ή χωρίς μια μικρή εικόνα. Πολλά μιμίδια διαθέτουν ζώα (οι γάτες είναι ιδιαίτερα δημοφιλή), ή χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ή ταινιών. Σχεδόν κάθε γνωστός χαρακτήρας μιμίου έχει ένα ή περισσότερα μηνύματα "I Miss You".

Το «I Miss You» μιμίδια (και άλλοι τύποι μιμών) χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν πολλαπλά συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης κάποιας, ρομαντικών προφηματισμών, χαμένων φίλων, αστεμάτων, ακόμη και σιωπηρών απειλών, αν και και με αστεία τρόπο.

Η μορφή μηνύματος meme είναι εύκολο να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Εάν δεν βρίσκετε αυτό που αναζητάτε στα παραδείγματα μουμίων, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας με μία από τις πολλές γεννήτριες των μιμνών , όπως:

01 του 06

Grumpy Cat: Σας χάσω - Fix it

Ο Γκρουμπ Γουάτς σας χάνει. Στιγμιότυπο οθόνης: memegenerator.net

Οι γάτες τρέχουν πραγματικά το Διαδίκτυο , και η βασίλισσα των γατών είναι Γκράμπι Γάτα. Το Grumpy Cat είναι μια πραγματική γάτα που ονομάζεται Tardar Sauce που πάσχει από νανοφθαλμία αιλουροειδών. Είναι αυτή η προϋπόθεση που κάνει το Tardar να φανεί κακόγουστο, επειδή έχει μια κατώτερη που οδηγεί σε μια ασήμαντη ή κακή έκφραση του προσώπου. Tardar δεν είναι πραγματικά γκρινιάρης? από όλους τους λογαριασμούς είναι μια ζεστή, διασκεδαστική και φιλική γάτα, αλλά το πρόσωπό της έχει ξεκινήσει χιλιάδες μυρμηγκιές μίμους και μετρώντας.

I Miss You - Fix Είναι μόνο ένα από τα Grumpy Cat I Miss You memes. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του I Miss You - Κάντε το καλύτερο, και η Grumpy Cat θα σας χάσει.

Βέλτιστη χρήση:
Αυτό το ύφος του μωρού μου I Miss You χρησιμοποιείται καλύτερα ως ρομαντική ή συναισθηματική χειρονομία. Αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο σαρκαστικό, ελέγξτε την επόμενη εγγραφή μας.

Πού να βρείτε αυτό το μνήμα:
Μπορείτε να πάρετε αυτό το μνήμη, καθώς και να δημιουργήσετε τη δική σας έκδοση, στο: Grumpy Cat II Meme Generator.

02 του 06

Grumpy Cat: Πώς μπορώ να σας χάσω αν δεν θα πάτε μακριά

Η Κακομαθημένη Γάτα δεν σας λείπει πολύ. Στιγμιότυπο οθόνης: imgflip.com

Το Grumpy Cat επιστρέφει στον πιο εξοικειωμένο ρόλο του να είναι σαρκαστικός και πνευματικός εδώ, όλα με ένα πρόσωπο που είναι πάρα πολύ λυπηρό ή γκρινιάρης. Ενώ το πώς μπορώ να σας χάσω αν δεν θα πάτε μακριά είναι το αγαπημένο μας, υπάρχουν πολλά παρόμοια παραδείγματα του σαρκαστικού πνεύματος του Grumpy Cat όταν πρόκειται για ανθρώπους που δεν αξίζουν την προσπάθεια να χάσουν, Εσείς - Naaaa Just Kidding, και αν είχα ένα δολάριο για κάθε φορά σκέφτηκα για σένα - θα άρχιζα να σκέφτομαι για σένα.

Βέλτιστη χρήση:
Αυτή η μορφή του meme I Miss You χρησιμοποιείται καλύτερα ως ένα αστείο που μοιράζεται μεταξύ φίλων ή εχθρών ή φίλων που πρόκειται να γίνουν εχθροί σας.

Πού να βρείτε αυτό το μνήμα:
Μπορείτε να παραλάβετε αυτό το μιμίδιο ή να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη έκδοση στο Imgflip.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Tardar Sauce, AKA Grumpy Cat, στην ιστοσελίδα της.

03 του 06

I Miss You Pig Time

Ο χοιρινός χοίρος σας χάνει. Στιγμιότυπο οθόνης: memecrunch.com

Αυτό μπορεί να είναι ένα oldie, αλλά ο χοίρος μωρό δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά να κάνει όλους χαμόγελο. Οι χοίροι μωρών φαίνεται να εμφανίζονται στις περισσότερες κορυφαίες λίστες μνημών σε κάποια μορφή ή άλλο, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το χοιρίδι το κατατάσσει στη λίστα με τα δημοφιλή I Miss You memes.

I Miss You Pig Time είναι ένα θαυμάσιο παιχνίδι με λόγια, ενισχυμένο από το πιο χαριτωμένο πρόσωπο του χοίρου από το Web του Charlotte.

Βέλτιστη χρήση:
Χρησιμοποιήστε αυτό το μνήμα ως μια ρομαντική ή συναισθηματική κάρτα για να στείλετε σε κάποιον ειδικό, που τυχαίνει να έχει μια καλή αίσθηση του χιούμορ ή που θα αρέσει ένα μωρό χοίρων.

Πού να βρείτε αυτό το μνήμα:
Μπορείτε να διαλέξετε αυτό το meme επάνω, καθώς και να προσαρμόσετε τη λεζάντα, στο Memecrunch.

04 του 06

Μίνιονγκ: Θα σας χάσω τόσο πολύ

Μίνιον σας χάνει σχεδόν. Στιγμιότυπο οθόνης: imgflip.com

Αφήστε το να είναι σαρκαστικά, αλλά μέχρι στιγμής, σε αυτό το κλασικό μνημόσυνο: Αν βρισκόμασταν σε ένα βυθισμένο πλοίο και υπήρχε μόνο ένα γιλέκο ζωής ... θα σας χαστούσε τόσο πολύ.

Αυτό το μίμη άρχισε τη ζωή ως ένα αστείο που εμφανίζεται σε πολλά βιβλία αστεία πίσω όταν αστεία βιβλία ήταν πραγματικά τυπωμένα. Η γραμμή εμφανίστηκε σε μερικά μιμίδια, που απεικονίζουν συνήθως μια τροπική ωκεάνια σκηνή. Αλλά με τα Minions να εκρήγνυνται στη συνείδησή μας στην ταινία Despicable Me , το 2010, δεν ήταν πολύ καιρό πριν το παλιό αστείο και τα νέα Μίνωα έγιναν αδιάσπαστα.

Βέλτιστη χρήση:
Αυτό το I Miss You Meme είναι ένα αστείο που μοιράζομαι με φίλους ή οικογένεια ή με κάποιον που αξίζει μια μικρή αποπληρωμή για ένα προηγούμενο αστείο που παίζεται σε εσένα.

Πού να βρείτε αυτό το μνήμα:
Μπορείτε να πάρετε αυτό το μίνι μίμμη στο Imgflip.

05 του 06

Ποτέ δεν θα σας χάσω - γιατί θα είμαστε πάντα μαζί

Η υπερβολικά συνημμένη φίλη είναι λίγο τρομακτικό. Στιγμιότυπο οθόνης: quickememe.com

Είναι πίσω. η υπερβολικά συνδεδεμένη φίλη . Υποθέτω ότι ποτέ δεν έφυγε από τη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή στο βίντεο του YouTube για το 2012. Το βίντεο ήταν μια είσοδος σε ένα διαγωνισμό που ξεκίνησε ο Justin Bieber , αναζητώντας παραστάσεις του τραγουδιού του Boyfriend, αν και αυτή τη φορά από την άποψη των γυναικών, του ΑΚΑ, του κοριτσιού φίλε.

Οι στίχοι που τραγούδησε όλα είχαν να κάνουν με μια υπερβολικά συνημμένη φίλη και έτσι γεννήθηκε μια ατέρμονη προσφορά μιμών με βάση τα θέματα της προσκόλλησής της.

Βέλτιστη χρήση:
Ποτέ δεν θα σας χάσω - επειδή θα είμαστε πάντα μαζί είναι μόνο ένα από τα πολλά μνήματα που ταιριάζουν στο υπερβολικά συνδεδεμένο θέμα. Η καλύτερη χρήση αυτής της μνήμης είναι ως ένα αστείο χαιρετισμό, ένα αστείο που μοιράζεται με φίλους, ή για να τρομάξει έναν νέο φίλο.

Πού να βρείτε αυτό το μνήμα:
Πάρτε αυτό το meme στο quickmeme.com.

Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα μιμήματα Overly Attached Girlfriend στο blog της.

06 του 06

Γεια σου σέξι παντελόνι ... Σας χάνομαι

Η ταλαιπωρία μωρών λέει ... Στιγμιότυπο: sweetytextmessages.com

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια μωρό που λέει σέξι σου; Το Διαδίκτυο αγαπάει τις λιτές εικόνες και τις ιστορίες, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το να βρούμε ένα ολόκληρο είδος από μεθύδια.

Σε αυτή την περίπτωση, μια σκωπία μωρών προσκολλάται σε ένα υποκατάστημα και κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα με ένα σημαντικό μήνυμα για να μεταδώσει: Hey Sexy Pants ... I Miss You.

Βέλτιστη χρήση:
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό μνήμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε περίσταση που θέλετε να πάρετε την προσοχή κάποιου. Απλά βεβαιωθείτε ότι το χιούμορ είναι κατάλληλο.

Πού να βρείτε αυτό το μνήμα:
Αυτό το μιμ είναι διαθέσιμο από πολλούς ιστότοπους, αλλά η μεγαλύτερη έκδοση που βρήκα ήταν στα μηνύματα Sweet Text.