Δημιουργήστε το δικό σας PC Gaming για κάτω από $ 800

Μια συνιστώμενη λίστα εξαρτημάτων για την οικοδόμηση ενός υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού χαμηλού κόστους

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο εύκολο είναι να βάλουμε μαζί ένα σύστημα υπολογιστή DIY από μέρη. Στην πραγματικότητα, πολλά συστήματα που κατασκευάζουν οι χρήστες μπορούν να ξεπεράσουν τα αγοραζόμενα PC παιχνιδιών . Η μεγαλύτερη πρόκληση για τη συναρμολόγηση ενός συστήματος υπολογιστών είναι συνήθως να βρείτε ποια μέρη να αγοράσετε. Εκεί βρίσκεται ο οδηγός.

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία τυχερών παιχνιδιών διαθέσιμων στον υπολογιστή που δεν βρίσκεται στα συστήματα κονσόλας. Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις υλικού για την αναπαραγωγή παιχνιδιών 3D σε υπολογιστή. Συνήθως, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξετάζουν μόνο την κορυφή της γραμμής εργαλείων, καθιστώντας δύσκολο να βρεθεί μια καλή εξέδρα παιχνιδιού χαμηλού κόστους. Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει και να οικοδομήσει ένα σύστημα που είναι αφιερωμένο σε τυχερά παιχνίδια που δεν θα σπάσει την τράπεζα. Μπορεί να μην είναι το πιο φανταστικό σύστημα γύρω, αλλά παίζει πολύ καλά παιχνίδια. Καλύπτει επίσης μόνο το βασικό σύστημα υπολογιστή χωρίς οθόνη. Η τρέχουσα κατασκευή κυμαίνεται από περίπου $ 750 για τα εξαρτήματα.

Πολλά από τα μέρη αυτού του καταλόγου πωλούνται ως προϊόντα ΚΑΕ . Είναι τα ίδια στοιχεία που θα έρθουν σε ένα πακέτο λιανικής πώλησης, αλλά έχουν λιγότερα υλικά καθώς πωλούνται χύμα συνήθως σε κατασκευαστές. Θα πρέπει να φέρουν τις ίδιες εγγυήσεις και προστασίες με τα προϊόντα λιανικής πώλησης. Θυμηθείτε ότι αυτό είναι απλώς ένας οδηγός των συνιστώμενων προϊόντων. Υπάρχουν πολλά εναλλακτικά διαθέσιμα στοιχεία που θα λειτουργήσουν εξίσου καλά.

Κατάλογος των Component PC Gaming του προϋπολογισμού

Άλλα συστατικά που απαιτούνται για ένα DIY Gaming PC

Αυτή η λίστα των στοιχείων θα αποτελέσει την καρδιά του συστήματος υπολογιστών, αλλά χρειάζεται ακόμα μερικά μέρη. Δεν υπάρχουν ηχεία για το σύστημα που είναι πιθανώς κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι παίζουν παιχνίδια θα ήθελαν. Υπάρχουν μερικές οθόνες που τους έχουν ενσωματωθεί, αλλά αν σχεδιάζετε να επικοινωνείτε επίσης στα παιχνίδια, ένα ωραίο ακουστικό είναι μάλλον μια καλή επιλογή. Μια καλή οθόνη που αναμειγνύει το μέγεθος της οθόνης και την ανάλυση ενώ είναι οικονομικά προσιτή είναι το κλειδί. Ελέγξτε αυτή την επιλογή των καλύτερων οθονών LCD 24 ιντσών για μια καλή ισορροπία μεγέθους και τιμής.

Κάνοντας το δικό σας DIY Gaming PC Μαζί

Φυσικά, μόλις έχετε όλα τα εξαρτήματα, το σύστημα υπολογιστή θα πρέπει να συναρμολογηθεί και να εγκατασταθεί. Tutorials σχετικά με τα διάφορα βήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση των μερών μαζί στο σύστημα του υπολογιστή μπορεί να βρεθεί με έναν από τους δύο τρόπους. Υπάρχουν μερικά βήμα προς βήμα Tutorials για τη συναρμολόγηση των στοιχείων. Για όσους έχουν πρόσβαση σε έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη Kindle ή σε μια εφαρμογή, μπορείτε επίσης να παραλάβετε ένα αντίγραφο του Build your Own Desktop PC που προσφέρει λεπτομερείς εικόνες και περιγραφές.