Τα 6 καλύτερα τηλέφωνα BlackBerry να αγοράσουν το 2018

Δεν είναι όλα τα τηλέφωνα BlackBerry ίσα. Εδώ είναι τα καλύτερα μοντέλα σήμερα.

Οι αναφορές για το θάνατο του BlackBerry έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό και ο μοναδικός κατασκευαστής smartphone προσπαθεί να επιστρέψει. Ενώ το Blackberry έχει πει ότι απομακρύνεται ειδικά από την πώληση υλικού, υπάρχουν ακόμα μερικές διαθέσιμες επιλογές μαζί με μερικές νέες, συσκευές BlackBerry με την επωνυμία, οι οποίες στην πραγματικότητα γίνονται από τρίτους. Εάν είστε ακόμα μέρος του πλήθους "Crackberry", θα βρείτε την τρέχουσα σειρά συσκευών BlackBerry διαθέσιμη παρακάτω.

Το νέο DTEK60 σηματοδοτεί την πρώτη εξωτερική συσκευή BlackBerry στις προσπάθειές της να γίνει μια πιο επικεντρωμένη στο λογισμικό εταιρεία. Διαθέτοντας οθόνη 5.5 ιντσών qHD AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB, το DTEK60 προσθέτει επίσης σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και πίσω κάμερα 21 megapixel. Τα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά είναι η πλήρης σειρά εφαρμογών που προσανατολίζονται στην ασφάλεια και οι οποίες καθιστούν αυτή τη συσκευή ένα από τα ασφαλέστερα τηλέφωνα στην αγορά σήμερα. Η ενσωμάτωση της εφαρμογής BlackBerry Hub είναι μια εξαιρετική προσθήκη ακόμη και για τους οπαδούς του Android που λατρεύουν την ιδέα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, των κειμένων και των κοινωνικών μέσων που εμφανίζονται σε μια ροή μηνυμάτων.

Η συσκευή, που χρησιμοποιεί το Android 6.0 ως λειτουργικό σύστημα, αισθάνεται πολύ Android ενώ φέρει το λογότυπο BlackBerry. Πηγαίνουν τις ημέρες του φυσικού πληκτρολογίου (το DTEK60 βασίζεται στην οθόνη AMOLED 2560 x 1440 ως το χαρακτηριστικό γνώρισμα για την πληκτρολόγηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την αποστολή μηνυμάτων και την εκτέλεση οτιδήποτε άλλο στο μεταξύ). Τελικά, το DTEK60 προσφέρει τα καλύτερα από το Android μαζί με τα καλύτερα του BlackBerry. Το πλήρες κατάστημα εφαρμογών του Google Play είναι στη διάθεσή σας μαζί με την υπόσχεση του BlackBerry για γρήγορες ενημερώσεις, υποστήριξη επιχειρήσεων και πρόσβαση σε κρυπτογραφημένους διακομιστές BlackBerry.

Η ισχυρή μπαταρία διαρκεί περίπου 14-15 ώρες με μέτρια χρήση. Εκτός από τη φωτογραφική μηχανή 21 megapixel, η συσκευή μπορεί να καταγράψει βίντεο 4K. Δεν υπάρχει καμία οπτική σταθεροποίηση εικόνας, η οποία είναι ένα κομμάτι από ένα drag, αλλά εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες κάμερες στην αγορά smartphone μεσαίας κατηγορίας.

Η συσκευή Passport του BlackBerry είναι σχεδόν αδύνατη για λάθος για οποιοδήποτε άλλο smartphone. Η πλατφόρμα έχει οθόνη 1440 x 1400 4,5 ιντσών, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 με χωρητικότητα 2.2GHz, 3GB μνήμης RAM και εσωτερική αποθήκευση 32GB με δυνατότητα επέκτασης με υποδοχή microSD. Στην ιδανική περίπτωση, το BlackBerry στοχεύει έναν χρήστη ενέργειας με το Passport και επισημαίνει την τετράγωνη οθόνη 1: 1 ως καταλληλότερη για e-mail, υπολογιστικά φύλλα και αναφορές. Σε σύγκριση με ένα πιο παραδοσιακό smartphone, το Passport επιτρέπει 60 χαρακτήρες σε μια γραμμή σε σύγκριση με 40 σε ένα κανονικό smartphone.

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη εμφάνιση, αυτό το BlackBerry διαθέτει ένα πληκτρολόγιο τριών γραμμών που είναι πιο συμπαγές από τα προηγούμενα μοντέλα (εν μέρει επειδή τα σημεία στίξης και οι αριθμοί εμφανίζονται ως πλήκτρα στην οθόνη ακριβώς πάνω από το φυσικό πληκτρολόγιο). Τελικά, το πληκτρολόγιο με δυνατότητα αφής λειτουργεί αρκετά καλά και υποστηρίζεται από κείμενο πρόβλεψης με προτεινόμενες λέξεις που εμφανίζονται στην οθόνη. Μια γρήγορη μετακίνηση του δάχτυλου επάνω και η επιλεγμένη λέξη θα εισέλθει στο τρέχον μήνυμα σας.

Αντίθετα, το Passport είναι μια καλά κατασκευασμένη συσκευή με διακοσμητικό από ανοξείδωτο χάλυβα και μαλακό ελαστικό πλαστικό στο πίσω μέρος της συσκευής που είναι και πολύ άνετη και γεμάτη λαβή. Στο εσωτερικό του, το υλικό είναι το BlackBerry OS 10.3, το οποίο παραμένει το τραγούδι του Swan από το BlackBerry και τρέχει μερικές εφαρμογές Android από το κατάστημα εφαρμογών του Amazon. Ακόμα, η πραγματική νίκη εδώ είναι ότι τα μηνύματα είναι φανταστικά. Το μήνυμα "Hub" εστιάζεται στη συγκέντρωση όλων των εισερχόμενων επικοινωνιών σε μια συγκεντρωτική τοποθεσία ή ροή. Προσθέστε στον βοηθό του BlackBerry τη δική του έκδοση του Siri ή του Google Now και μπορείτε να υπαγορεύσετε σημειώσεις, να δημιουργήσετε συμβάντα ημερολογίου ή να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλα χωρίς να αγγίξετε το πληκτρολόγιο. Μια ωραία αξιοσημείωτη προσθήκη είναι η φωτογραφική μηχανή 13 megapixel, η οποία λαμβάνει ισχυρές φωτογραφίες ακόμη και αν η τετράγωνη οθόνη αποβάλλει την αναλογία εικόνας. Εάν μπορείτε να κοιτάξετε πέρα ​​από τον παράγοντα μορφής, οι οπαδοί της BlackBerry θα αγαπήσουν τα χαρακτηριστικά του Passport και την φιλική προς τις επιχειρήσεις απόδοση.

Ισχυρή, σταθερή και ελκυστική και φιλική προς τον προϋπολογισμό, είναι όλοι οι εξαιρετικοί τρόποι για να περιγράψετε το smartphone BlackBerry's Leap. Διαθέτοντας οθόνη 5 ιντσών 1280 x 720 και βάρος μόλις 6 ουγκιές, ο συνολικός σχεδιασμός δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά στην περίπτωση του Leap, αυτό είναι εντάξει. Εκτελώντας το BlackBerry OS 10.3.1, υπάρχει προστιθέμενη υποστήριξη για το κατάστημα εφαρμογών Android του Amazon (αν και περιορισμένο), καθώς και το BlackBerry World. Επιπλέον, υπάρχει μια απόλυτη εστίαση στην ασφάλεια, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την παραγωγικότητα, που είναι από καιρό μέρος των μεγαλύτερων περιουσιακών στοιχείων του BlackBerry. Για ευκολία, το BlackBerry Hub συνδυάζει όλα τα μηνύματα, τα κείμενα και τα μηνύματά σας σε μια αποκλειστική γωνιά μηνυμάτων, η οποία είναι ιδανική για να παρακολουθείτε όλες τις εισερχόμενες επικοινωνίες.

Το Leap υποστηρίζεται από επεξεργαστή διπλού επεξεργαστή Qualcomm 8960 1.5GHz, 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθήκευσης (που μπορεί να αναβαθμιστεί σε 128GB μέσω πρόσθετης κάρτας microSD). Η ίδια η μπαταρία είναι φανταστική (βαθμολογείται σε περίπου 17 ώρες χρόνο ομιλίας και 9,5 ώρες αναπαραγωγής βίντεο). Στην πραγματικότητα, το BlackBerry ισχυρίζεται ακόμη ότι οι "βαριές χρήστες" μπορούν να τραβήξουν 25 ώρες ζωής μπαταρίας στο Leap. Πέρα από την μπαταρία, η οπίσθια κάμερα οκτώ megapixel και η φωτογραφική μηχανή με μπροστινή όψη δύο μεγεθών προσφέρουν τον τύπο ποιότητας εικόνας που περιμένετε από μια συσκευή $ 200. Δεν υπάρχει παράγοντας "wow", αλλά τα αποτελέσματα είναι καλά αν ληφθούν σε ιδανικές συνθήκες.

Για τους ιδιοκτήτες smartphone που δεν μπορούν να αποφασίσουν μεταξύ μιας οθόνης αφής και ενός πληκτρολογίου υλικού, το BlackBerry KEYone προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων. Η οθόνη LCD 4,5 ιντσών 1620 x 1080 IPS LCD προσθέτει τεχνολογία Gorilla Glass 4 για μεγαλύτερη προστασία από προσκρούσεις ή σταγόνες, ενώ τα ζεύγη επεξεργαστών Snapdragon 625 με μνήμη RAM 3GB για ομαλή καθημερινή απόδοση. Λειτουργώντας στο Android Nougat 7.0, το KEYone προσφέρει πλήρη πρόσβαση στο Play Store της Google και την επιλογή εφαρμογής εκατομμυρίων συνόλων. Μία φωτογραφική μηχανή με μπροστινή όψη οκτώ megapixel είναι ιδανική για selfies, ενώ η πίσω κάμερα 12 megapixel προσθέτει τον αισθητήρα IMX378 της Sony για υπέροχες φωτογραφίες και εγγραφή βίντεο 4K. Για τους πιστούς του BlackBerry, το KEYone έρχεται πλήρες με την πλήρη σουίτα εφαρμογών BlackBerry για να διατηρήσει την πλήρη εμπειρία του για τον καλύτερο και BlackBerry και Android κόσμο. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας 26 ωρών όταν φορτίζεται πλήρως, η μπαταρία 3505mAh προσθέτει ακόμα γρήγορη φόρτιση 3,0, φορτίζοντας την μπαταρία σε 50% ισχύ σε μόλις 36 λεπτά.

Το BlackBerry Classic είναι αυτό που γνωρίζετε και αγαπάτε για την εμπειρία του BlackBerry, αλλά με μια σύγχρονη συστροφή. Εκτελεί το λογισμικό BlackBerry OS 10.3, το οικιακό λογισμικό από το Blackberry, το οποίο απέτυχε να εκτονώσει τόσο το Android όσο και το iOS. Κυκλοφόρησε στο τέλος της δεκαετίας του 2014, η 6.24-ουγκιά Classic παντρεύτηκε το πάντοτε εξαιρετικό πληκτρολόγιο QWERTY του BlackBerry με οθόνη αφής 3,5 ιντσών 720 x 720 IPS. Δυστυχώς, στη γη των μεγάλων συσκευών αφής, η οθόνη 3,5 ιντσών αισθάνεται μικρή και η τετραγωνική αναλογία της εμποδίζει να είναι μια πραγματικά μεγάλη οθόνη.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μια κάμερα οκτώ megapixel με εγγραφή βίντεο 1080p, καθώς και μια κάμερα λήψης βίντεο δύο megapixel και 720p στο μπροστινό μέρος. Ωστόσο, όταν στέκεται μόνη της, τα BlackBerry die-hards θα λατρεύουν το πληκτρολόγιο / οθόνη αφής ακόμα και αν η τετράγωνη οθόνη εμποδίζει την αξιοπρεπή προβολή πολυμέσων. Ακόμα, η ενσωμάτωση και τοποθέτηση θυρών και κουμπιών κατά μήκος του χείλους της συσκευής είναι καλά μελετημένα, οπότε όλα είναι εύκολα προσβάσιμα.

Το πληκτρολόγιο QWERTY τεσσάρων σειρών θα είναι άμεσα εξοικειωμένο με τους κατόχους BlackBerry. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζεστάνετε την εμπειρία δακτυλογράφησης, είναι φανταστικό με ράχες και κοιλότητες σε κάθε κλειδί, έτσι ώστε να ξέρετε πού βρίσκονται τα δάχτυλά σας στο πληκτρολόγιο. Συνδέστε το πληκτρολόγιο με την επιφάνεια αφής και επιλέγοντας, αντιγράφοντας και επικολλώντας κείμενο είναι μια ακόμη καλύτερη εμπειρία από μια ειδική οθόνη αφής.

Τελικά, είναι το λογισμικό που παραμένει η μόνη πραγματική "αδυναμία" του BlackBerry Classic και, ενώ υποστηρίζει εφαρμογές Android, περιορίζεται σε αυτά που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα εφαρμογών της Amazon. Τούτου λεχθέντος, εάν προσθέσετε BlackBerry's "BlackBerry Assistant", έχετε έναν κλώνο Siri / Google Now που λειτουργεί αρκετά καλά.

Όπως και ο μεγαλύτερος αδερφός του, η 4.76-ουγκιά BlackBerry DTEK50 είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό συσκευή που τρέχει το Android OS και είναι μία από τις πρώτες συσκευές που δεν έχει κατασκευάσει μόνος του το BlackBerry. Εκτελώντας Android 6.0.1 από το κουτί, το BlackBerry έχει αλλάξει το λογισμικό αρκετά με χρήσιμες τσιμπήματα και πρόσθετες εφαρμογές για να το κάνει πιο ασφαλές. Το BlackBerry πρόσθεσε κρυπτογράφηση σε επίπεδο συστήματος, ενώ υπόσχεται να παρέχει μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας απευθείας από την Google. Με άλλα λόγια, εάν η προστασία της ιδιωτικής ζωής αποτελεί σημαντικό μέλημα για εσάς, το DTEK50 μπορεί να προσφέρει κάποια ειρήνη.

Η συσκευή διαθέτει μια οθόνη 5.2 ιντσών 1920 x 1080 IPS και ένα ζευγάρι στερεοφωνικών ηχείων στο πίσω μέρος. Σχετικά με το μοντέλο, το DTEK50 δεν είναι το πιο συναρπαστικό τηλέφωνο που θα βρείτε (είναι αρκετά χρήσιμο ως πλαστική συσκευή με υλικό από πλαστικό μέταλλο που τρέχει γύρω από την οθόνη). Ευτυχώς, η λαστιχένια πλάτη είναι άνετη και θα έχει λιγότερη ανησυχία για την πτώση της συσκευής.

Με τη βοήθεια ενός επεξεργαστή Snapdragon 617 octa-core, 3GB μνήμης RAM και 16GB εσωτερικής αποθήκευσης (κάρτα microSD προαιρετικά), το DTEK50 αισθάνεται λίγο πιο αργό από τον ανώτερο αδερφό του, αλλά για την τιμή είναι κάτι περισσότερο από αρκετά καλό. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανέρχεται στη δοκιμή με περίπου 11 ώρες ζωής σε βρόχο βίντεο. Επιπλέον, το DTEK50 προσφέρει Quick Charge 2.0 για γρήγορη φόρτιση, αλλά θα πρέπει να αγοράσετε έναν φορτιστή aftermarket εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τη γρήγορη φόρτιση. Αφού αγοράσετε το φορτιστή μετά την αγορά, η λειτουργία γρήγορης φόρτισης μπορεί να πάρει το DTEK50 χωρίς χρέωση μέχρι να φορτιστεί πλήρως σε περίπου δύο ώρες.

Κυκλοφόρησε το 2015, το smartphone της BlackBerry's Priv ήταν μια σημαντική έκδοση για το titan smartphone ως την πρώτη του συσκευή BlackBerry OS. Με το Android 6.0, το Priv έδειξε μια στροφή μακριά από το αποκλειστικό λειτουργικό σύστημα BlackBerry και προσφέρει την πλατφόρμα Android του Android με άμεση πρόσβαση στο Play Store. Προσθέστε στην οθόνη 5,4 ιντσών οθόνη 2560 x 1440 qHD, επεξεργαστή Snapdragon 808, 3GB μνήμης RAM, εσωτερική μνήμη 32GB και πίσω κάμερα 18 megapixel που θα είστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή της.

Ο σχεδιασμός είναι μοναδικός δεδομένου ότι προσθέτει το καλύτερο και των δύο κόσμων με μια πανέμορφη οθόνη που κρύβει το αγαπημένο πληκτρολόγιο QWERTY του BlackBerry από κάτω. Πιέστε την οθόνη περίπου στα δύο τρίτα του δρόμου προς τα επάνω και το Priv ολοκληρώνει τη δράση του ρυθμιστή για εσάς. Στα 3.03 x 5.8 x .37 ίντσες και 6.77 ουγκιές, το Priv δεν είναι μια μικρή συσκευή, αλλά η σκληρή του οθόνη Gorilla Glass 4 ταιριάζει με το υλικό "εφελκυστικής ύφανσης" που δεν είναι ούτε μέταλλο ούτε γυαλί, αλλά αισθάνεται ωραία στο χέρι.

Επιπλέον, το Priv προσφέρει μια εξαιρετικά ισχυρή μπαταρία που ισχυρίζεται ότι το BlackBerry μπορεί να διαρκέσει περίπου 22,5 ώρες μέτριας χρήσης. Η φωτογραφική μηχανή διπλού φλας 18 megapixel κάνει αξιοπρεπείς λήψεις στις ημερήσιες συνθήκες και τη «καλή» φωτογραφία τη νύχτα. Όσον αφορά το λογισμικό, η ενσωματωμένη τεχνολογία DTEK βαθμολογεί τα επίπεδα ασφαλείας των εφαρμογών σας, ειδοποιώντας σας σχετικά με το είδος των δικαιωμάτων που ζητάει η εφαρμογή ή αν ξεχάσετε να ορίσετε το κλείδωμα του κωδικού πρόσβασης. Επιπλέον, το BlackBerry Hub λειτουργεί ως το κεντρικό κέντρο μηνυμάτων συγκεντρώνοντας μηνύματα από σχεδόν όλες τις μεγάλες πλατφόρμες επικοινωνίας σε μια ενιαία οθόνη.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .