Πώς να ξεκινήσετε ένα δημοφιλές ιστολόγιο

Jump Ξεκινήστε το online Stardom σας με ένα δημοφιλές ιστολόγιο

Πολλοί μπλόγκερ ονειρεύονται να ξεκινήσουν ένα blog που θα γίνει τόσο επιτυχημένο όσο κάποια από τα πιο δημοφιλή blogs online σήμερα. Με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, είναι δυνατό να μετατρέψετε αυτό το όνειρο σε πραγματικότητα, αλλά θυμηθείτε, όπως ξεκινώντας μια νέα επιχείρηση, ξεκινώντας ένα νέο ιστολόγιο και αυξάνοντάς το για να γίνει ένα δημοφιλές blog, δεν γίνεται εν μία νυκτί. Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω πληροφορίες και άρθρα για να ξεκινήσετε ένα δημοφιλές ιστολόγιο.

01 από 03

Αναπτύξτε εξαιρετικό περιεχόμενο

Παραγωγές Μάνγκο

Πριν ξεκινήσετε ένα blog που ελπίζετε να αναπτυχθεί για να γίνει ένα δημοφιλές ιστολόγιο, θα πρέπει να καταλάβετε την απάντηση σε μια απλή ερώτηση - τι είναι ένα blog ; Εν ολίγοις, ένα blog είναι ένας ιστότοπος που περιλαμβάνει καταχωρήσεις (που ονομάζονται αναρτήσεις ) που δημοσιεύονται με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Αυτό που προσελκύει και διατηρεί τους αναγνώστες σε ένα blog είναι οι μοναδικές απόψεις του blogger σε ένα θέμα ενδιαφέροντος.

Είναι σημαντικό να αφιερώσετε τον χρόνο εκ των προτέρων για να κατανοήσετε τα εισερχόμενα και αποσπάσματα των ιστολογίων, των θεμάτων blog και των αναρτήσεων ιστολογίου. Αναβαθμίστε τα παρακάτω άρθρα για ανανεωτές στο βασικό blogging:

02 του 03

Διαδώστε το Word και παρακολουθήστε τα αποτελέσματά σας

Μόλις ξεκινήσετε το ιστολόγιό σας, πρέπει να πάρετε τη λέξη για αυτό στην ηλεκτρονική κοινότητα. Η ανάπτυξη ενός δημοφιλούς ιστολογίου δεν είναι θέμα "εάν το φτιάξετε, θα έρθει", αλλά μάλλον αποτέλεσμα σταθερής προώθησης. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη σχέσεων με άλλους bloggers στο εξειδικευμένο θέμα του ιστολογίου σας. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα για εξαιρετικές ιδέες και προτάσεις για να αρχίσετε να δημιουργείτε την επισκεψιμότητα του ιστολογίου σας:

Μην ξεχάσετε να παρακολουθείτε την απόδοση του ιστολογίου σας χρησιμοποιώντας έναν στατιστικό ιχνηλάτη ιστολογίων για να διασφαλίσετε ότι οι προσπάθειές σας προώθησης λειτουργούν.

03 του 03

Διαβάστε και έρευνα άλλα δημοφιλή Blogs

Ξεκινώντας ένα δημοφιλές ιστολόγιο δεν τελειώνει με την προσπάθεια και το χρόνο που δαπανάται στο δικό σας blog. Για τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, πρέπει να καταλάβετε τι κάνουν οι δημοφιλείς μπλόγκερ για να γίνουν επιτυχείς. Πάρτε χρόνο για να βρείτε δημοφιλή blogs και να εγγραφείτε σε ροές blog που νομίζετε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε. Επίσης, ξοδεύετε χρόνο μάθησης για άλλους δημοφιλείς bloggers. Τα παρακάτω άρθρα μπορούν να σας ξεκινήσουν: