Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το TeamSpeak

Ξεκινώντας με μια ομαδική επικοινωνία σχετικά με το TeamSpeak

Θέλετε να ξεκινήσετε μια ομάδα με τους φίλους σας για online gaming ή είστε επαγγελματίας επαγγελματίας και θέλετε να δημιουργήσετε μια ομάδα για εσωτερική επικοινωνία. Το TeamSpeak είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες που προσφέρουν αυτό το είδος υπηρεσίας και λειτουργικότητας. Πρόκειται για μια υπηρεσία που παρέχει εφαρμογές για υπολογιστές και κινητές συσκευές για να επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τεχνολογία VoIP αιχμής για υψηλής ποιότητας φωνητικές κλήσεις. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

Ο, τι χρειάζεσαι

Τα παρακάτω είναι πράγματα που χρειάζεστε για καλή φωνητική επικοινωνία χρησιμοποιώντας το TeamSpeak.

Λήψη ενός διακομιστή TeamSpeak

Αυτό είναι το πιο συναρπαστικό μέρος της δουλειάς. Υπάρχουν διάφορα σενάρια εδώ, ανάλογα με τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία και σε ποιο πλαίσιο.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες ελεύθερα, πληρώνεται μόνο η υπηρεσία. Τώρα, αν μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν κεντρικό υπολογιστή, αποκτήστε δωρεάν το λογισμικό διακομιστή. Απλά πρέπει να πληρώσετε για την υπηρεσία μηνιαία, σε περίπτωση που είστε επαγγελματίας που θέλει να τρέξει το πράγμα μέσα στην επιχείρησή σας. Ρίξτε μια ματιά εκεί για την τιμολόγηση. Σημειώστε ότι σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να αφήσετε τον υπολογιστή διακομιστή σας συνδεδεμένο και συνδεδεμένο 24 ώρες το 24ωρο. Σημειώστε επίσης ότι εάν είστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός ή ομάδα, έχετε δωρεάν άδειες.

Τώρα, αν δεν θέλετε να ενοχλούνται τρέχει το δικό σας διακομιστή, μπορείτε να νοικιάσετε ένα. Υπάρχουν πολλοί διακομιστές TeamSpeak που προσφέρουν υπηρεσίες για πολλούς πελάτες. Πληρώνετε για την υπηρεσία κάθε μήνα. Τυπικές τιμές θα ήταν περίπου $ 10 για 50 χρήστες για ένα μήνα. Κάντε αναζήτηση για διακομιστές TeamSpeak για να τις βρείτε.

Η δωρεάν δοκιμή γρήγορης εκκίνησης

Για να δοκιμάσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας αυτή τη στιγμή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής-πελάτη στο μηχάνημά σας ή σε κινητή συσκευή και να συνδεθείτε με τις προσφορές TeamSpeak για τους δημόσιους διακομιστές δοκιμών. Εδώ είναι ο σύνδεσμος για τον δωρεάν διακομιστή δοκιμών: ts3server: //voice.teamspeak-systems.de: 9987

Λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη

Είναι πολύ απλό να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή πελάτη TeamSpeak. Μεταβείτε στην κεντρική σελίδα του teampeak.com και κάντε κλικ στο κουμπί "Δωρεάν Λήψη" στα δεξιά. Η πλατφόρμα σας (είτε Windows, Mac ή Linux) εντοπίζεται αυτόματα και προτείνεται η κατάλληλη έκδοση. Ωστόσο, έχετε μόνο τον πελάτη 32-bit της τελευταίας έκδοσης. Αν θέλετε οποιαδήποτε άλλη γεύση ή έκδοση, κάντε κλικ στο στοιχείο Περισσότερες λήψεις, που θα σας οδηγήσουν σε μια σελίδα όπου μπορείτε να καθορίσετε ακριβώς ποια έκδοση επιθυμείτε.

Η εφαρμογή πελάτη TeamSpeak για συσκευές Android μπορεί να ληφθεί από το Google Play και αυτή για το iPhone στο Apple App Store.

Ρύθμιση της εφαρμογής TeamSpeak

Κάποιος που εκτελείτε το ληφθέν αρχείο εγκατάστασης, σας ζητείται, ως συνήθως, να διαβάσετε την αποποίηση ευθυνών και τη νομιμοποίηση και να εγκρίνετε. Η ακολουθία εγκατάστασης είναι αρκετά κοινή και εύκολη, αλλά υπάρχουν ορισμένες παράμετροι που πρέπει να εισαγάγετε σωστά.

Ο οδηγός ρύθμισης σας ζητάει

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή TeamSpeak

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν χρησιμοποιείτε το TeamSpeak είναι να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του διακομιστή (π.χ. ts3server: //voice.teamspeak-systems.de: 9987 για τον δωρεάν δοκιμαστικό διακομιστή), το ψευδώνυμο και τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη συνέχεια, είστε συνδεδεμένοι με αυτήν την ομάδα και μπορείτε να ξεκινήσετε την επικοινωνία. Το υπόλοιπο μπορεί να γίνει εύκολα με αυτό το εύκολο και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Μοιραστείτε τη διεύθυνση του διακομιστή με τους φίλους με τους οποίους θέλετε να επικοινωνήσετε.