Στάθμευση των ακουστικών σας - συν ένα Roundup Earbud

Τι είναι καλύτερο από τη μετάδοση μιας συσκευής ήχου; Αυτό θα εξετάσει τέσσερις από αυτούς, καθώς η 10η έκδοση του Gadgetology roundup εξετάζει μια βάση ακουστικών και τρία ακουστικά ακουστικών. Υποθέτω ότι μπορείτε να πείτε ότι η ιδέα ακούγεται καλή. Πάρτε το; Ακούγεται καλό? Επειδή κάνουμε μια ακουστική συζήτηση και, ποτέ, δεν πειράζει. Χωρίς άλλο λάθος, ας σπάσουμε!

01 από 04

Βάση στήριξης ακουστικών HeadsUp

Η βάση στήριξης ακουστικών HeadsUp. Headsup

Η εύρεση ενός περιπτέρου για τα κουτιά σας ακούγεται σαν πρόβλημα πρώτου κόσμου αν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο. Μετά από όλα, πολλά μεγάλα ακουστικά έρχονται με θήκη μεταφοράς ή θήκη για την αποθήκευση τους.

Στη συνέχεια, πάλι, υπάρχουν φορές που θέλετε απλώς να εμφανίσετε τα κονσέρβες σας, ειδικά όταν έχετε ένα ωραίο ζευγάρι που αθλούν ένα ελκυστικό σχέδιο. Για τους ανθρώπους που δεν εκτιμούν την ματαιοδοξία, καλά, μπορεί επίσης να είναι ωραίο να έχετε τα ακουστικά σας εύκολα κοντά στο γραφείο σας χωρίς να χρειάζεται να τα ψαρέψετε από μια θήκη μεταφοράς ή ακόμα και από μια τσάντα ή τσάντα σακιδίων.

Ανεξαρτήτως των λόγων σας, η εύχρηστη ονομασία HeadsUp Headphone Base Stand χρησιμεύει ως τεράστιο εργαλείο για τη στάθμευση των δοχείων όταν δεν χρησιμοποιείτε. Σχηματίζεται σαν μίνι πύργος, το περίπτερο είναι πολύ ζυγισμένο για να το κρατήσει στη θέση του και μπορεί να φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα ακουστικών πλήρους μεγέθους όπως Beats ή ανταγωνιστές όπως το V-Moda Crossfade M-100 , το Audio Audio Star Wars Edition , ATH-MSR7 ή ακόμα και ακουστικά τυχερών παιχνιδιών, όπως το SteelSeries Siberia P300. Διαθέτει επίσης ένα μικρό διαμέρισμα για την τοποθέτηση των καλωδίων ακουστικών σας και έρχεται ακόμη και με ένα στήριγμα συνημμένο από το σπίτι σας smartphone, καθιστώντας λίγο πιο ευέλικτο από ένα βασικό στήριγμα ακουστικών.

Το γυαλιστερό φινίρισμα στις πλαστικές βάσεις, ενώ ωραίο όταν είναι καθαρό, μπορεί να είναι ένας μαγνήτης σκόνης. Παίρνει επίσης χώρο και δεν βοηθά πολύ εν κινήσει. Τότε υπάρχει το γεγονός ότι το Βάση Βάσης έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσει μια ανάγκη που πολλοί άνθρωποι πιθανότατα καν δεν σκέφτονται. Αν θέλετε πραγματικά μια βάση ακουστικών, ωστόσο, τότε το 39,99 δολάρια Βάση HeadsUp βάση είναι μια επιλογή. Περισσότερο "

02 από 04

Ακουστικά υψηλής ανάλυσης εστιακής σφαίρας

Τα ακουστικά Focal Sphear. Εστιακός

Όταν κοιτάζετε πρώτα το Focal Shehear, είναι αρκετά προφανές ότι στοχεύει στους ομιλητές.

Για αρχάριους, έχετε την ωραία συσκευασία σε συνδυασμό με μερικές ωραίες σχεδιαστικές πινελιές στο ίδιο το ακουστικό, όπως οι λεπτομέρειες από ανοξείδωτο χάλυβα. Στη συνέχεια, έχετε το μεγαλύτερο νεκρό giveaway, το τίμημα, με το Sphear να χτυπά σε $ 149 - δεν είναι στην κορυφή της τιμολόγησης σίγουρα, αλλά ακόμα αρκετά υψηλό για να τρομάξει πολλούς ανθρώπους που δεν είναι άνετοι με πτώση περισσότερο από ένα Benjamin για ακουστικά.

Το ίδιο το ακουστικό αισθάνεται άνετα, αν και δεν έχει τη δυνατότητά του να φτιάχνει μπουμπούκια σχεδιασμένα για γυμναστήριο, όπως για παράδειγμα το Audio Technica ATH-CKX5iS SonicFuel. Έχει επίσης ωραίο δυναμικό ήχο, με μουσική που παίζεται από την εφαρμογή μουσικής iPhone μουσικής που ακούγεται καλό, σε αντίθεση με τον κοντό ήχο που ακούγεται από χαμηλότερης ποιότητας ακουστικά. Το σφαίρα επίσης φτιάχνει μια σταθερή ποσότητα μπάσων χωρίς να είναι υπερβολικά ισχυρή, κάτι που πολλοί λαοί προτιμούν, εκτός και αν είναι απροσδόκητα κεφάλια μπάσων. Για πρόσθετη ευελιξία, τα ακουστικά διαθέτουν τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο των κομματιών σας καθώς και ενσωματωμένο μικρόφωνο για λήψη κλήσεων όταν συνδυάζονται με το smartphone. Ωστόσο, δεν διαθέτει ελέγχους έντασης.

Η κύρια προειδοποίησή μου είναι ότι το ηχητικό προφίλ προσανατολίζεται σε μεγάλο βαθμό προς το ανώτερο άκρο του ακουστικού φάσματος. Ως εκ τούτου, τα πρίμα μπορεί να είναι διάτρηση, ειδικά σε υψηλό όγκο. Για τους ανθρώπους που προτιμούν ένα πιο αθόρυβο υψηλό τέλος, χρησιμοποιώντας έναν παίκτη με έναν ισοσταθμιστή μπορεί να βοηθήσει να δαμάσει αυτά τα πρίμα. Περισσότερο "

03 του 04

Ηλεκτρονική Soul Run Free Pro

Το Soul Electronics τρέχει δωρεάν ασύρματα ακουστικά Pro. Soul Electronics

Λοιπόν, αυτή η ποικιλία φαίνεται κάπως οικεία.

Το Soul Electronics Run Free Pro θα προκαλέσει αναμνήσεις από το Soul Electronics Pulse Fitness που εξέτασα προηγουμένως σε αυτό το site, το οποίο μου άρεσε πολύ χάρη σε ένα ωραίο ακουστικό προφίλ ήχου με κάποια επιπλέον γροθιά στο χαμηλό τέλος. Για αρχάριους, χρησιμοποιεί το ίδιο μοναδικό σχεδιασμό αυτιού, το οποίο κάνει τους μπουμπούκια κολλώδεις για τους λαούς που πραγματικά τους αρέσει να κινούνται όταν ασκούν. Έρχεται ακόμη και με το ίδιο είδος τηλεχειριστηρίου για αναπαραγωγή, παύση και παράκαμψη κομματιών.

Το Run Free Pro έχει δύο βασικές διαφορές, ωστόσο, από το Pulse Fitness. Το ένα είναι ότι είναι εντελώς ασύρματο, καθιστώντας το πολύ ελαφρύτερο για την άσκηση αλλά χωρίς την επιλογή να συνδεθεί απευθείας σε ένα smartphone ή MP3 player. Το άλλο είναι ότι είναι αρκετά ακριβότερο σε $ 129.99 σε σύγκριση με την ενσύρματη τιμή Pulse Fitness $ 49.99. Yikes!

Στην πλευρά plus, το Run Free Pro είναι επίσης αδιάβροχο και μπορεί να πλυθεί, το οποίο είναι ιδανικό για τους λάτρεις του γυμναστηρίου που θέλουν να κατεβαίνουν και να βρώμουν με τη Μητέρα Φύση. Αν εκτιμάτε την ελαφρότητα από τα ακουστικά γυμναστικής σας και δεν έχετε καμία απορία με την τιμή, τότε αυτός ο οφθαλμός είναι για σας. Περισσότερο "

04 του 04

RHA S500i In-Ear ακουστικά

Τα ακουστικά ραφής RHA S500i. RHA

Πάντα ήμουν οπαδός της σειράς των ακουστικών εν ς αυτιού του RHA. Είναι ένα από εκείνα τα ακουστικά που χτυπά το γλυκό σημείο που προτιμώ, όσο η ισορροπία μεταξύ των υψηλών, μέσων και χαμηλών, συμπεριλαμβανομένης της πρόσθετης γροθιάς στο μπάσο που παράγει το σωστό βάθος που προτιμώ. Προσθέστε μια καλή αναλογία τιμής-απόδοσης και τα ακουστικά της RHA είναι αρκετά συμπαγή στο βιβλίο μου.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για το S500i, το οποίο εξυπηρετεί το οικείο ηχητικό προφίλ που έχω συνηθίσει με τα ακουστικά RHA. Σε αντίθεση με τον προϋπολογισμό του RHA MA150, το S500i προσθέτει μερικές πινελιές υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου ελαφρού κράματος αλουμινίου και επιχρυσωμένου συνδετήρα. Έρχεται επίσης με τηλεχειριστήριο τριών πλήκτρων συν ένα μικρόφωνο για την απάντηση στις τηλεφωνικές κλήσεις. Όπως το MA150, το S500i περιλαμβάνει ένα σύνολο μπουμπουκιών που χρησιμοποιούν ένα υλικό με το σωστό χάρισμα και τη λεπτότητα που τα καθιστούν ένα από τα λίγα κανονικά μπουμπούκια που στην πραγματικότητα μένουν στη θέση τους για μένα χωρίς επιπλέον τεχνάσματα.

Ταυτόχρονα, υποφέρει επίσης από το ίδιο ζήτημα που έχω με το MA150, το οποίο είναι ο θόρυβος από τις τριβές. Πιο συγκεκριμένα, παίρνετε ένα ενοχλητικό τρίψιμο ήχο που μεταφέρεται στους μπουμπούκια όταν τα λεπτά καλώδιά του βουρτσίζουν ενάντια στα ρούχα σας ή, για τα παιδιά, τη σκιά της 5 ης. Εκτός από αυτό, η ποιότητα του ήχου είναι αρκετά καλή.


Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης. Περισσότερο "