Αναθεώρηση: Αστεία ακουστικά SMS Star Wars

Ανάλυση των ακουστικών SMS Star Wars Second Edition ακουστικά

Η ακουστική οδός SMS by 50 ακουστικών Star Wars Second Edition είναι το δεύτερο rodeo του SMS Audio με ακουστικά με Star Wars το 2014, το οποίο περιελάμβανε την έκδοση Storm Trooper, καθώς και παραλλαγές που αντιπροσωπεύουν την Rebel Alliance, τη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία και τον κυνηγό κυνηγών Boba Fett.

Αυτή τη φορά, το SMS Audio φέρνει τέσσερις νέους αγαπημένους ανεμιστήρες με τη μορφή του αγαπημένου droid R2-D2 (λυπηρό, C-3PO), του αγαπημένου Sith Lord Darth Vader, του αγαπημένου Wookiee Chewbacca και του αγαπημένου Starfighter του Imperial, του TIE Fighter .

Σχεδιασμός της οδού ακουστικών SMS από 50 ακουστικά δεύτερης έκδοσης Star Wars

Όπως και τα περισσότερα ακουστικά της πρώτης έκδοσης, πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία για τη δεύτερη έκδοση είναι λεπτές από την άποψη των χαρακτήρων που αντιπροσωπεύουν και πιθανόν να ληφθούν μόνο από τους πιο έντονους φακούς Star Wars fans. Το Darth Vader, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί την πλάκα του στήθους του αντί για το πιο προφανές σχέδιο κράνους που χρησιμοποίησε η έκδοση Storm Trooper. Συνολικά, το Chewie είναι ίσως το πιο κρυπτό για τους πιο casual οπαδούς, αν και το χρώμα των σούπερ σοκολάτας των ακουστικών σίγουρα ξεχωρίζει πολύ.

Τα ακουστικά R2-D2, εν τω μεταξύ, είναι τα πιο προφανή της δέσμης, χάρη στην αναψυχή του προσώπου του δημοφιλούς droid στο πλάι. Τα στίγματα ασήμι, καθώς και τα πρόσθετα μοτίβα R2-D2 στην εξωτερική ζώνη, είναι επίσης μια ωραία πινελιά. Φυσικά, η δεύτερη έκδοση ρίχνει μερικά επιπλέον επώνυμα καλούδια, όπως αυτοκόλλητα, ολογράμματα και μίνι αφίσα 5 ιντσών με 7 ίντσες του χαρακτήρα που αντιπροσωπεύουν τα ακουστικά.

Παίρνετε επίσης μια ωραία σκληρή θήκη, ένα πανί καθαρισμού και ένα αποσπώμενο καλώδιο ακουστικών με ένα κουμπί και ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο. Το απομακρυσμένο καλώδιο σάς επιτρέπει να παρακάμψετε κομμάτια σε συσκευές iOS και Android, καθώς και να απαντήσετε και να κλείσετε τηλεφωνήματα, τα οποία ακουγόταν σαφή κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Η συσκευασία, από την πλευρά, είναι πολύ ωραία.

Όπως και η πρώτη έκδοση, η δεύτερη έκδοση χρησιμοποιεί την ελαφρύτερη παραλλαγή στο αυτί της γραμμής ακουστικών SMS Audio. Το ίδιο το πλαίσιο είναι σε μεγάλο βαθμό πλαστικό, αν και η παραλλαγή R2-D2 χρησιμοποιεί ένα πιο τραχύ ματ πλαστικό από το ομαλό, σχεδόν καουτσούκ που χρησιμοποιείται από τα ακουστικά Storm Trooper της πρώτης έκδοσης και το μεγαλύτερο SMS Street από 50 ANC.

Από την πλευρά του συν, δεν είναι τόσο μεγάλος ένας μαγνήτης σκόνης, όπως, για παράδειγμα, η έκδοση Darth Vader, η οποία προφανώς πρέπει να είναι γυαλιστερή. Τα πλαίσια χρησιμοποιούν επίσης μια μεταλλική ταινία για να επεκτείνουν, να συστέλλονται και να διπλώνουν για ευκολότερη αποθήκευση και οκτώ βίδες στην εσωτερική περιοχή για να διατηρήσουν τα πράγματα μαζί. Για μεγαλύτερη άνεση, τα κύπελλα των αυτιών και η εσωτερική επάνω ζώνη των ακουστικών διαθέτουν δερμάτινο αφρό μνήμης. Συνολικά, η ποιότητα κατασκευής των ακουστικών over-the-ear του SMS Audio είναι υψηλή. Μπορούν να είναι ένα tky clicky όταν τους κρατάτε και τα κουνάτε, αλλά δεν έχουν τέτοια θέματα που φοριούνται μια φορά λόγω της άνετα ταιριάζει.

Η ακουστική οδός SMS από 50 ακουστικά κεφαλίδων Star Wars Second Edition & # 39; Ήχος

Τι γίνεται με το πιο σημαντικό πράγμα, τον ήχο; Η ποιότητα ήχου είναι πραγματικά καλή, πράγμα που σημαίνει ότι παίρνετε ένα στερεό ακουστικό στην κορυφή του εντυπωσιακού σχεδίου Star Wars. Τα ακουστικά εξάγουν δυναμικό ήχο με κάποιο βάθος ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε το iPhone ή το πρόγραμμα αναπαραγωγής YouTube, το οποίο μπορεί να ακούγεται σε μικρότερα ακουστικά.

Χρησιμοποιήστε έναν εξαιρετικό παίκτη με ενσωματωμένο ισοσταθμιστή όπως το Sansa Clip + και έχετε ακόμα καλύτερο ήχο, με ζεστό προφίλ ήχου και άφθονο γροθιά. Ακριβώς σημειώστε ότι τα ακουστικά ακουμπάτε προς ένα βαρύτερο αποτύπωμα όπως το V-Moda Crossfade M-100, έτσι ώστε να το θυμάστε εάν προτιμάτε τον ήχο σας να έχει λιγότερη καμπή χαμηλού άκρου. Η επωνυμία Star Wars προσθέτει επίσης ένα ασφάλιστρο κόστους σε σύγκριση με τα κανονικά ακουστικά με ακουστικά αυτιού SMS.

Συνολικά, τα ακουστικά SMS Audio Star Wars Second Edition είναι μια ωραία προσθήκη στην επιλογή των προσφορών της εταιρείας. Αν είστε ανεμιστήρας Star Wars, θέλετε ένα ελαφρύ ζευγάρι ακουστικά στο αυτί που είναι εύκολο να κουβαλήσετε, να έχετε έντονο μπάσο και δεν σας πειράζει η τιμή, αυτά τα ακουστικά ίσως είναι τα droids που έχετε ψάξει .

Τελική βαθμολογία: 4 αστέρια από 5