Πώς να προσθέσετε μια εικόνα φόντου στο Windows Live Mail

Υπάρχουν πολλά εξελιγμένα χαρτικά για τα Windows Live Mail, Windows Mail και Outlook Express που χρησιμοποιούν ήχους, σενάρια και θεαματικά εφέ. Αλλά μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χαρτικά είναι μόνο μια υπέροχη εικόνα φόντου.

Εάν έχετε μια εικόνα για να συμπεριλάβετε - μια φωτογραφία που τραβήξατε ή μια ζωγραφική που σχεδιάσατε, για παράδειγμα -, η δημιουργία τέτοιων χαρτικών είναι εξαιρετικά απλή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για το μήνυμα που συνθέτετε μόνο, αλλά είναι επίσης εύκολο να το αποθηκεύσετε ως χαρτικά για μετέπειτα επαναχρησιμοποίηση.

Προσθέστε μια εικόνα φόντου σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express

Για να εφαρμόσετε μια εικόνα στο φόντο ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνθέτετε στο Windows Live Mail, στο Windows Mail ή στο Outlook Express :

Διακοπή της εικόνας από επανάληψη

Αν δεν σας αρέσει το πώς τα Windows Live Mail , το Windows Mail και το Outlook Express επαναλαμβάνουν αυτόματα την εικόνα προς τα δεξιά και προς τα κάτω, μπορείτε να το αποτρέψετε με την επεξεργασία της πηγής του μηνύματός σας .