Αποτρέψτε μια εικόνα φόντου από την επανάληψη της αλληλογραφίας των Windows

Κάντε το email σας πιο επαγγελματικό

Η τοποθέτηση μιας εικόνας στο παρασκήνιο ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γράφετε στο Windows Mail είναι εύκολη. Εάν η προεπιλεγμένη συμπεριφορά - η εικόνα που επαναλαμβάνεται προς τα δεξιά και προς τα κάτω - είναι ωραία μαζί σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο για να ρυθμίσετε την εικόνα σας. Απλά γράψτε το email σας και στείλτε το.

Εάν προτιμάτε την εικόνα φόντου να εμφανίζεται μόνο μία φορά, ωστόσο, θα πρέπει να τροποποιήσετε λίγο τον πηγαίο κώδικα του μηνύματός σας.

Ορισμός μιας εικόνας φόντου για εμφάνιση μόνο μία φορά

Για να αποτρέψετε την επανάληψη μιας εικόνας φόντου που έχετε προσθέσει σε ένα μήνυμα αλληλογραφίας των Windows:

  1. Δημιουργήστε ένα μήνυμα στο Windows Mail και εισαγάγετε μια εικόνα φόντου .
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα Πηγή . Στη συνέχεια, θα δείτε την κωδικοποίηση πηγής που βρίσκεται πίσω από το μήνυμά σας. Αυτό είναι το μη μορφοποιημένο κείμενο του μηνύματός σας και οι οδηγίες στα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την σωστή εμφάνισή του. Στα επόμενα βήματα, θα σιγουρευτείτε κάπως αυτές τις οδηγίες.
  3. Εντοπίστε την ετικέτα .
  4. Εισαγάγετε στυλ = "αναπαράσταση φόντου: όχι-επανάληψη" μετά από για να αποτρέψετε την επανάληψη της εικόνας.
  5. Επιστρέψτε στην καρτέλα Επεξεργασία . Συμπληρώστε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και στείλτε το.

Παράδειγμα

Ας υποθέσουμε ότι έχετε προσθέσει την επιθυμητή εικόνα φόντου στο email σας. Στον πηγαίο κώδικα, η ετικέτα περιέχει τώρα τη θέση της εικόνας φόντου που χρησιμοποιείτε, έτσι θα φαίνεται κάπως έτσι:

Αριστερή ως έχει, η εικόνα θα επαναλαμβάνεται όσο το δυνατόν περισσότερες φορές οριζόντια και κάθετα.

Για να κάνετε αυτήν την εικόνα να εμφανίζεται μόνο μία φορά (δηλ. Να μην επαναλαμβάνεται καθόλου), προσθέστε την παραπάνω παράμετρο στυλ ακριβώς μετά την ετικέτα , έτσι όπως:

Κάνοντας μια εικόνα να επαναλαμβάνεται κάθετα ή οριζόντια

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια εικόνα να επαναλαμβάνεται ολόκληρη ή προς τα κάτω (σε αντίθεση με τις δύο, η οποία είναι η προεπιλογή).

Απλά εισάγετε στυλ = "background-repeat: repeat-y;" για μια κάθετη επανάληψη (υποδηλούμενη από το y) και style = "background-repeat: repeat-x;" για οριζόντια (δηλώνεται από το x).