Τρόπος πρόσβασης στην πηγή για μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook.com

Με το Outlook.com , μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πηγή για οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να μάθετε, για παράδειγμα, ποια διαδρομή χρειάστηκε για να φτάσει στο λογαριασμό σας (χρησιμοποιώντας τις κεφαλίδες ) ή τι προκαλεί την αριστερή στήλη να φαίνεται λίγο ξεχασμένη Κώδικα HTML).

Αποκτήστε πρόσβαση στην πηγή για μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook.com

Για να δείτε την πλήρη πηγή πίσω από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook.com:

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην προβολή πηγής ενός μηνύματος χωρίς να ανοίξετε πρώτα το ίδιο το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Ερμηνεία κεφαλίδων μηνυμάτων

Οι κεφαλίδες μηνυμάτων κρύβονται από προεπιλογή, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ούτε την ανάγκη να τις επιθεωρήσουν ούτε την τεχνική αίσθηση για να τους επιθεωρήσουν. Ωστόσο, η επιθεώρηση των κεφαλίδων μπορεί να οδηγήσει σε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με ένα μήνυμα.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί εγκεκριμένοι τύποι κεφαλίδων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλές επικεφαλίδες είναι είτε ασυνεχείς είτε αμφιλεγόμενες μεταξύ των κηδεμόνων των προτύπων Διαδικτύου. Παρά την ποικιλία των πληροφοριών που θα δείτε σε κεφαλίδες οποιουδήποτε μηνύματος, αυτά τα κρυπτογραφικά δεδομένα μοιράζονται πολύ χρήσιμα δεδομένα σχετικά με το μήνυμα, τον αποστολέα του και τη διαδρομή του στα εισερχόμενά σας.