Ανάκτηση του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου - Εξετάστε το εργαλείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook Un-Delete

Η ανάκτηση του μηνύματός μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπει να διαγράψετε και να ανακτήσετε τα μηνύματα που διαγράφηκαν από "Διαγραμμένα στοιχεία" ή από ένα κατεστραμμένο αρχείο PST του Outlook ή ένα αποθηκευμένο μήνυμα του Outlook Express DBX. Είναι λυπηρό ότι το Recover My Email συνεργάζεται μόνο με αυτά τα δύο προγράμματα και δεν ξεκλειδώνει άλλα στοιχεία εκτός από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Outlook.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αναθεώρηση: Ανακτήστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου 3.1

Huzzah για το φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία"! Εάν αφαιρέσατε κατά λάθος ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι εύκολο να το ανακτήσετε από το κάδο απορριμμάτων - εκτός αν φυσικά το φάκελο "Διαγραμμένα στοιχεία" έχει αδειάσει.

Αν αυτό συμβαίνει σε σας, σταματήστε. Τώρα πάρτε το Recover My Email και αφήστε το έξυπνο εργαλείο να δουλέψει τη μαγεία του. Αφού έχετε πει στο Recover My Email το αρχείο του Outlook PST ή του αρχείου Outlook Express MBX που θα εξετάσει, θα εμφανίσει όλα τα μηνύματα στους φακέλους σας και, για άλλη μια φορά, huzzah θα ανακτήσει τα μηνύματα.

Μετά την προεπισκόπηση των ανακτώμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - ορισμένα, δυστυχώς, ενδέχεται να εμφανιστούν κενά και δεν μπορούν να διαγραφούν, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε όλα τα αρχεία που θέλετε σε ένα ξεχωριστό αρχείο PST ή σε αρχεία EML. Η ανάκτηση του μηνύματός μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν τις ανακτά στη θέση τους, αλλά η εισαγωγή μη επαναλαμβανόμενων μηνυμάτων πίσω στο Outlook ή το Outlook Express είναι συνήθως εύκολη.

Η ανάκτηση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου δεν λειτουργεί μόνο για αλληλογραφία που έχει διαγραφεί από "Διαγραμμένα στοιχεία", αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει εάν δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα στο Outlook.

Ίσως το αρχείο PST έχει αυξηθεί πάρα πολύ μεγάλο ή ένα σκοτεινό σφάλμα κατεστραμμένο κατάστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Η ανάκτηση του μηνύματός μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί συνήθως να διασώσει τα περισσότερα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων των συνημμένων αρχείων

Είναι λυπηρό ότι το Recover My Email δεν υποστηρίζει περισσότερους τύπους δεδομένων για το Outlook και ότι δεν μπορεί να εφαρμόσει τη μαγεία του σε προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός του Outlook και του Outlook Express. Τα αρχεία που έχουν συμπιεστεί προσφέρουν πρόσφατα το Recover My Email μια δύσκολη αναίρεση του χρόνου, φυσικά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους