Αυτός ο τρόπος για να επισυνάψετε αρχεία στο Outlook μπορεί να σας εκπλήξει

Για να χρησιμοποιήσετε τη μεταφορά και απόθεση, το αρχείο πρέπει να βρίσκεται στον υπολογιστή σας

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν θα ήταν σχεδόν τόσο πολύτιμο αν δεν μπορούσατε να επισυνάψετε έγγραφα και εικόνες. Στο Outlook 2016, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Επισύναψη αρχείου στην κορδέλα πάνω από οποιαδήποτε οθόνη νέου μηνύματος ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο μεταφοράς και απόθεσης για να στείλετε αρχεία ως συνημμένα στο Outlook .

Όταν εκτελείται το Outlook και ξεκινάτε με το αρχείο που είναι ορατό στην Εξερεύνηση των Windows, ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αυτό το συνημμένο αρχείο είναι μόνο μία ενέργεια drag-and-drop μακριά.

Δημιουργία συνημμένων μέσω μεταφοράς και απόθεσης στο Outlook

Για να επισυνάψετε γρήγορα ένα αρχείο με μεταφορά και απόθεση στο Outlook:

  1. Στην Εξερεύνηση των Windows , ανοίξτε το φάκελο που περιέχει το αρχείο που θέλετε να επισυνάψετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.
  2. Ανοίξτε τα Εισερχόμενα σας στο Outlook .
  3. Πιάσε το αρχείο από την Εξερεύνηση των Windows με το ποντίκι και αφήστε το στο ανοικτό φάκελο εισερχομένων.

Το Microsoft Outlook ανοίγει αυτόματα μια νέα οθόνη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το συνημμένο αρχείο. Απλώς πρέπει να εισαγάγετε τις πληροφορίες παραλήπτη και το περιεχόμενο του μηνύματός σας πριν κάνετε κλικ στο κουμπί αποστολή.

Μπορώ να επισυνάψω πολλά αρχεία με σύρσιμο και απόθεση;

Η μέθοδος drag-and-drop για τη σύνδεση εγγράφων λειτουργεί και με πολλά αρχεία. Επισημάνετε πολλά έγγραφα για να τα επιλέξετε και στη συνέχεια να τα αφήσετε στο Outlook για να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα με όλα τα συνημμένα αρχεία.

Τρόπος αποστολής συνδέσμων σε έγγραφα σε μια υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων

Η μέθοδος "μεταφορά και απόθεση" λειτουργεί μόνο με αρχεία στον υπολογιστή σας, όχι με αρχεία που βρίσκονται σε μια υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων. Μπορείτε να στείλετε ένα σύνδεσμο σε αυτά τα αρχεία, αλλά το Outlook δεν κάνει λήψη του εγγράφου και δεν το στείλει ως συνημμένο. Αντιγράψτε το σύνδεσμο και επικολλήστε το στο email σας. Ο παραλήπτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάνει κλικ στον σύνδεσμο για να δει το συνημμένο.