Πώς να προωθήσετε το Outlook Mail σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Στείλτε την αλληλογραφία σας όπου θέλετε

Το Outlook.com μπορεί να προωθήσει τα εισερχόμενα μηνύματα σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στο Outlook.com ή αλλού) αυτόματα. Μπορείτε να το ορίσετε για να περάσει σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή, χρησιμοποιώντας τους κανόνες μηνυμάτων, μόνο εκείνα που ταιριάζουν με ορισμένα κριτήρια - ας πούμε ότι προέρχονται από έναν συγκεκριμένο αποστολέα ή απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο ψευδώνυμο του Outlook.com .

Προώθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook Mail στο Web σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Outlook Mail στον ιστό (στο outlook.com) για αυτόματη προώθηση ηλεκτρονικών μηνυμάτων που λαμβάνετε σε διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις ( ) στη γραμμή εργαλείων του Outlook στο Web.
    • Η λέξη εργαλείου λέει: Ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση στις προσωπικές ρυθμίσεις και τις ρυθμίσεις εφαρμογής .
  2. Επιλέξτε Επιλογές από το μενού που εμφανίστηκε.
  3. Πηγαίνετε στο Mail | Λογαριασμοί | Προώθηση κατηγορίας στην οθόνη Επιλογές .
  4. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Προώθηση προώθησης έχει επιλεγεί στο Προώθηση.
    • Επιλέξτε Διακοπή προώθησης για να εμποδίσετε την αλληλογραφία του Outlook στο Web να προωθήσει οποιαδήποτε άλλα μηνύματα.
  5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θέλετε να λαμβάνετε όλα τα μελλοντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην περιοχή Προώθηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου στη διεύθυνση:.
  6. Εάν θέλετε να διατηρείτε αντίγραφα προωθούμενων μηνυμάτων στο Outlook Mail στον ιστό στο Outlook.com:
    • Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει αντίγραφο των προωθημένων μηνυμάτων .
      • Σημείωση: Εάν διατηρείτε ένα αντίγραφο προωθούμενων μηνυμάτων στο φάκελο εισερχομένων του Outlook . δεν έχει επιλεγεί, τα μηνύματα προώθησης δεν θα είναι διαθέσιμα στο Outlook Mail στον ιστό καθόλου (ούτε και στον φάκελο "Διαγραμμένα").
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Προώθηση συγκεκριμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο με τη χρήση φίλτρου στο Outlook Mail στον Ιστό

Για να ρυθμίσετε έναν κανόνα στο Outlook Mail στον ιστό που προωθεί ορισμένα μηνύματα (βάσει πολλαπλών κριτηρίων) σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Κάντε κλικ στο εργαλείο ρυθμίσεων ( ) στο Outlook Mail στον ιστό.
  2. Επιλέξτε Επιλογές από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Μεταβείτε στην κατηγορία Ταχυδρομείο > Αυτόματη επεξεργασία > Εισερχόμενα και σκούπα κανόνων .
  4. Κάντε κλικ στο στοιχείο + ( σύμβολο συν ) κάτω από τους κανόνες εισερχομένων.
  5. Εισαγάγετε ένα περιγραφικό όνομα για το νέο φίλτρο στο πεδίο Όνομα.
    • Επιλέξτε κάτι όπως "Προωθήστε συνημμένα στην Evernote", για παράδειγμα, ή "Προώθηση αλληλογραφίας από το αφεντικό στο private@example.com".
  6. Καθορίστε το κριτήριο ή τα κριτήρια για την επιλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς προώθηση στο πλαίσιο Όταν φτάσει το μήνυμα και αντιστοιχεί σε όλες αυτές τις συνθήκες. για κάθε κριτήριο:
    1. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή.
    2. Επιλέξτε την κατάσταση από τη λίστα.
    3. Όταν χρειάζεται, καθορίστε λέξεις ή φράσεις που πρέπει να αναζητήσετε.
      • Για να προωθήσετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα, για παράδειγμα, κάντε ένα κριτήριο διαβάστε "Είναι συνοδευόμενο από ένα συνημμένο."
      • Για να προωθήσετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν συγκεκριμένο αποστολέα, κάντε ένα κριτήριο διαβάστε "Έλαβε από τον αποστολέα@example.com" ή "Περιλαμβάνει αυτές τις λέξεις στον αποστολέα sender@example.com".
      • Για να προωθήσετε μόνο τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν επισημανθεί με μεγάλη σημασία, κάντε ένα κριτήριο με την ένδειξη " Έχει επισημανθεί με σημασία Υψηλή".
      • Σημείωση : Πρέπει να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την προώθηση ενός μηνύματος.
  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλέξτε ένα από το στοιχείο Να κάνετε όλα τα παρακάτω.
  2. Επιλέξτε Προώθηση, ανακατεύθυνση ή αποστολή > Ανακατεύθυνση του μηνύματος από το μενού που εμφανίστηκε.
    • Μπορείτε επίσης να έχετε το Outlook Mail στον ιστό ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως μη τροποποιημένα συνημμένα . επιλέξτε Προώθηση, Ανακατεύθυνση ή αποστολή > Αντίθετα , προωθήστε το μήνυμα ως συνημμένο .
    • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Προώθηση, ανακατεύθυνση ή αποστολή > Προώθηση του μηνύματος αντί, φυσικά. αυτό θα προωθήσει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα νέο μήνυμα, σαν να είχατε κάνει κλικ στο κουμπί Προώθηση στο Outlook Mail στον ιστό.
  3. Καταχωρίστε τη διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποστέλλονται αυτόματα νέα μηνύματα που ανταποκρίνονται στον κανόνα.
    • Σημείωση: Μπορείτε να ορίσετε περισσότερες από μία διευθύνσεις στις οποίες μπορείτε να προωθήσετε.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  5. Προαιρετικά, για να εξαιρέσετε ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαφορετικά ανταποκρίνονται στα κριτήρια από τη διαβίβαση, για κάθε κριτήριο αποκλεισμού:
    1. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη εξαιρέσεων .
    2. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή .
    3. Επιλέξτε την επιθυμητή κατάσταση .
      • Επιλέξτε Αυτό επισημαίνεται με ευαισθησία , για παράδειγμα, και επιλέξτε Ιδιωτική στην περιοχή Επιλογή ευαισθησίας για να εξαιρέσετε μηνύματα που έχουν επισημανθεί ως ιδιωτικά.
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
    • Το Outlook.com διατηρεί ένα αντίγραφο μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προωθείται από έναν κανόνα στα εισερχόμενα του Outlook.com.

Προώθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να ρυθμίσετε το Outlook.com να προωθεί αυτόματα τα εισερχόμενα μηνύματα σε διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Κάντε κλικ στο εργαλείο ρυθμίσεων στη γραμμή εργαλείων του Outlook.com.
  2. Επιλέξτε Περισσότερες ρυθμίσεις αλληλογραφίας από το μενού.
  3. Ακολουθήστε το σύνδεσμο προώθησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ενότητα Διαχείριση του λογαριασμού σας.
  4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Προώθηση της αλληλογραφίας σας σε άλλο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο πλαίσιο Προώθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
    • Επιλέξτε Να μην προωθείται για να σταματήσει η προώθηση.
  5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θέλετε όλα τα μηνύματα να έρχονται στον λογαριασμό σας στο Outlook.com να προωθούνται αυτόματα στο πλαίσιο "Πού θέλετε να αποστέλλονται τα μηνύματά σας";
    • Σημείωση : Εάν έχετε ήδη ρυθμίσει τις διευθύνσεις προώθησης, ενδέχεται να μην μπορείτε να προσθέσετε μια άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προωθήσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση για μια υπάρχουσα διεύθυνση προώθησης για να την καταργήσετε και στη συνέχεια μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μια νέα διεύθυνση.
  6. Εάν θέλετε να διατηρήσετε αντίγραφα των προωθημένων μηνυμάτων στο Outlook.com:
    • Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει αντίγραφο των προωθημένων μηνυμάτων στο φάκελο εισερχομένων του Outlook .
    • Με την αποθήκευση του αντίγραφου των μηνυμάτων που προωθήθηκαν στα εισερχόμενα του Outlook , τα μηνύματα προώθησης δεν θα είναι διαθέσιμα στο Outlook.com καθόλου (και όχι στο φάκελο "Διαγραμμένα").
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Προώθηση μόνο ορισμένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων χρησιμοποιώντας έναν κανόνα στο Outlook.com

Για να ρυθμίσετε αυτόματα ένα νέο φίλτρο που μεταφέρει ορισμένα μηνύματα σε διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook.com:

  1. Κάντε κλικ στο εργαλείο "Ρυθμίσεις" στη γραμμή εργαλείων του Outlook.com.
  2. Επιλέξτε Περισσότερες ρυθμίσεις αλληλογραφίας από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Τώρα, επιλέξτε Κανόνες για την ταξινόμηση νέων μηνυμάτων στην επιλογή Προσαρμογή του Outlook.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Νέα .
  5. Καθορίστε το επιθυμητό κριτήριο για την αντιστοίχιση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για προώθηση στο πλαίσιο του Βήματος 1: Σε ποια μηνύματα θέλετε να ισχύει αυτός ο κανόνας;
    • Για να προωθήσετε όλα τα μηνύματα από τον "sender@example.com", για παράδειγμα, βεβαιωθείτε ότι το κριτήριο διαβάζει τη διεύθυνση του αποστολέα περιέχει "sender@example.com" .
  6. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Προώθηση προς το Βήμα 2: Ποια ενέργεια θέλετε να εφαρμόσετε;
  7. Εισαγάγετε τη διεύθυνση στην οποία τα νέα μηνύματα που αντιστοιχούν στον κανόνα πρέπει να αποστέλλονται αυτόματα στο πλαίσιο Προώθηση προς.
  8. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση . Το Outlook.com διατηρεί ένα αντίγραφο μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προωθείται από έναν κανόνα στα εισερχόμενα του Outlook.com.