Οι 10 καλύτεροι επεξεργαστές HTML κειμένου των Windows

Κωδικοποιητές HTML κειμένου ή κώδικα για Windows

Οι επεξεργαστές κειμένων είναι επεξεργαστές HTML που σας επιτρέπουν να χειρίζεστε απευθείας τις ετικέτες HTML. Ορισμένοι επεξεργαστές κειμένων HTML περιλαμβάνουν επίσης έναν επεξεργαστή WYSIWYG, ενώ άλλοι είναι καθαρά κείμενο. Έχω εξετάσει πάνω από 130 διαφορετικούς επεξεργαστές ιστού για Windows με πάνω από 40 διαφορετικά κριτήρια σχετικά με τους επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές. Οι παρακάτω είναι οι καλύτεροι συντάκτες ιστοσελίδων κειμένου για Windows , για λόγους από το καλύτερο στο χειρότερο.

Κάθε εκδότης που ακολουθεί θα έχει βαθμολογία, ποσοστό και σύνδεσμο σε λεπτομερέστερη ανασκόπηση. Όλες οι κριτικές ολοκληρώθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου 2010. Ο κατάλογος αυτός καταρτίστηκε στις 7 Νοεμβρίου 2010.

01 από 10

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Dreamweaver είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επαγγελματικά πακέτα λογισμικού ανάπτυξης ιστού που είναι διαθέσιμα. Προσφέρει δύναμη και ευελιξία στη δημιουργία σελίδων που ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Το χρησιμοποιώ για όλα από την ανάπτυξη JSP, XHTML, PHP και XML . Είναι μια καλή επιλογή για επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές, αλλά αν εργάζεστε ως μοναχικός ελεύθερος επαγγελματίας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε μία από τις σουίτες Creative Suite όπως το Web Premium ή το Design Premium για να έχετε δυνατότητα επεξεργασίας γραφικών και άλλα χαρακτηριστικά όπως Επεξεργασία φλας επίσης. Υπάρχουν μερικές λειτουργίες που στερούνται Dreamweaver CS5 , μερικοί λείπουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και άλλες (όπως η επικύρωση HTML και οι γκαλερί φωτογραφιών) καταργήθηκαν στο CS5.

Έκδοση: CS5
Βαθμολογία: 235/76% Περισσότερα »

02 από 10

Komodo Επεξεργασία

Komodo Επεξεργασία. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Komodo Edit εκχωρεί τον καλύτερο δωρεάν ελεύθερο επεξεργαστή XML. Περιλαμβάνει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την ανάπτυξη HTML και CSS . Επιπλέον, αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να λάβετε επεκτάσεις για να προσθέσετε γλώσσες ή άλλες χρήσιμες λειτουργίες (όπως ειδικούς χαρακτήρες ). Δεν είναι ο καλύτερος επεξεργαστής HTML, αλλά είναι εξαιρετικό για την τιμή, ειδικά εάν δημιουργείτε XML. Χρησιμοποιώ το Komodo Επεξεργασία κάθε μέρα για την εργασία μου σε XML και το χρησιμοποιώ και εγώ για βασική επεξεργασία HTML. Αυτός είναι ένας επεξεργαστής που θα χάθηκα χωρίς.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του Komodo: Komodo Edit και Komodo IDE.

Έκδοση: 6.0.0
Βαθμολογία: 215/69% Περισσότερα »

03 από 10

Adobe Creative Suite Design Premium

Adobe Creative Suite Design Premium. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Εάν είστε καλλιτέχνης γραφικών και στη συνέχεια σχεδιαστής ιστοσελίδων, πρέπει να εξετάσετε το Creative Suite Design Premium. Σε αντίθεση με το πρότυπο σχεδίασης που δεν περιλαμβάνει το Dreamweaver, το Design Premium σας προσφέρει InDesign, Photoshop Extended, Illustrator, Flash, Dreamweaver, SoundBooth και Acrobat. Επειδή περιλαμβάνει το Dreamweaver περιλαμβάνει όλη την ισχύ που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ιστοσελίδες. Αλλά οι σχεδιαστές ιστοσελίδων που επικεντρώνονται περισσότερο στα γραφικά και λιγότερο στις αμιγώς HTML πτυχές της εργασίας θα εκτιμήσουν αυτή τη σουίτα για τα πρόσθετα γραφικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε αυτήν.

Έκδοση: CS5
Βαθμολογία: 215/69%

04 από 10

Microsoft Expression Studio Web Pro

Microsoft Expression Studio Web Pro. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Expression Studio Web Professional συνδυάζει το Web έκφρασης με τον σχεδιασμό έκφρασης και τον κωδικοποιητή έκφρασης για να σας δώσει μια πλήρη σουίτα γραφικών, βίντεο και σχεδίασης ιστοσελίδων. Εάν είστε ανεξάρτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων που χρειάζεται να είναι σε θέση να επεξεργαστείτε γραφικά σε κάτι πιο ισχυρό από το Paint, θα πρέπει να εξετάσετε το Expression Studio Web Professional. Αυτή η σουίτα συνδυάζει ακριβώς αυτό που οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων χρειάζονται για να δημιουργήσουν εξαιρετικές τοποθεσίες με ισχυρή υποστήριξη για γλώσσες όπως PHP, HTML, CSS και ASP.Net.

Αν θέλετε να αγοράσετε το Expression Web, αυτή είναι η σουίτα που χρειάζεστε - το Expression Studio Web Professional περιλαμβάνει το Web έκφρασης μαζί με τα άλλα εργαλεία για την ίδια τιμή που έκλεισε το Web για το Expression Web.

Έκδοση: 4
Βαθμολογία: 209/67%

05 από 10

Microsoft Expression Studio Ultimate

Microsoft Expression Studio Ultimate. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Expression Studio Ultimate συνδυάζει το Web έκφρασης με το Expression Design, το Expression Blend, το Encoder Pro και το SketchFlow για να σας δώσει μια πλήρη σουίτα γραφικών, βίντεο και σχεδίασης ιστοσελίδων. Εάν είστε ανεξάρτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων που χρειάζεται να είναι σε θέση να επεξεργάζεται γραφικά σε κάτι πιο ισχυρό από το Paint και χρειάζεστε τα χαρακτηριστικά ανάπτυξης εφαρμογών του Expression Blend, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το Expression Studio Ultimate. Το Expression Studio Ultimate είναι ιδανικό για τον προγραμματιστή που εργάζεται κυρίως σε έργα ASP.Net. Υπάρχει εκτεταμένη υποστήριξη για το ASP.Net και το Silverlight.

Έκδοση: 4
Βαθμολογία: 199/64%

06 από 10

Komodo IDE

Komodo IDE. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Komodo IDE είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για προγραμματιστές που χτίζουν πάνω από ιστοσελίδες. Έχει υποστήριξη για μια ευρεία γκάμα γλωσσών, όπως Ruby, Rails, PHP και πολλά άλλα. Εάν δημιουργείτε εφαρμογές ιστού Ajax, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το IDE. Είναι επίσης εξαιρετικό για τις ομάδες, καθώς υπάρχει μεγάλη υποστήριξη συνεργασίας ενσωματωμένη στο IDE.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του Komodo: Komodo Edit και Komodo IDE.

Έκδοση: 6.0.0
Βαθμολογία: 195.5 / 63%

07 από 10

Aptana Studio

Aptana Studio. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Aptana Studio είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην ανάπτυξη ιστοσελίδων. Αντί της εστίασης στο HTML, το Aptana επικεντρώνεται στο JavaScript και σε άλλα στοιχεία που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε εφαρμογές Rich Internet. Ένα από τα πράγματα που πραγματικά μου αρέσει είναι η άποψη περίγραμμα που καθιστά πραγματικά εύκολο να απεικονίσει το DOM. Αυτό διευκολύνει την ανάπτυξη CSS και JavaScript. Αν είστε προγραμματιστής που δημιουργεί εφαρμογές ιστού, το Aptana Studio είναι μια καλή επιλογή.

Έκδοση: 2.0.5
Βαθμολογία: 183/59% Περισσότερα »

08 από 10

NetBeans

NetBeans. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το NetBeans IDE είναι ένα Java IDE που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ισχυρές εφαρμογές ιστού. Όπως και οι περισσότεροι IDEs, έχει μια απότομη καμπύλη εκμάθησης επειδή δεν εργάζονται συχνά με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι editors του ιστού. Αλλά από τη στιγμή που θα το συνηθίσεις θα γαντζώσεις. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό είναι ο έλεγχος έκδοσης που περιλαμβάνεται στο IDE, ο οποίος είναι πραγματικά χρήσιμος για άτομα που εργάζονται σε μεγάλα περιβάλλοντα ανάπτυξης. Αν γράφετε Java και ιστοσελίδες, αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο.

Έκδοση: 6.9
Βαθμολογία: 179/58%

09 από 10

NetObjects Fusion

NetObjects Fusion. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Η σύντηξη είναι ένας πολύ ισχυρός επεξεργαστής HTML. Συνδυάζει όλα τα καθήκοντα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης, του σχεδιασμού και του FTP. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ειδικές λειτουργίες στις σελίδες σας, όπως είναι οι εικόνες captcha στα έντυπα και η υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει επίσης μεγάλη υποστήριξη για την Ajax και δυναμικές ιστοσελίδες . Υπάρχει ακόμη και η υποστήριξη SEO ενσωματωμένη. Εάν δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε Fusion, θα πρέπει να δοκιμάσετε την δωρεάν έκδοση NetObjects Fusion Essentials.

Έκδοση: 11
Βαθμολογία: 179/58%

10 από 10

CoffeeCup HTML Editor

CoffeeCup HTML Editor. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το λογισμικό CoffeeCup κάνει σπουδαία δουλειά να παρέχει αυτό που θέλουν οι πελάτες τους για χαμηλή τιμή. Ο επεξεργαστής HTML του CoffeeCup είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων. Έρχεται με πολλά γραφικά, πρότυπα και πρόσθετα χαρακτηριστικά - όπως ο χαρτογράφος εικόνας CoffeeCup. Και έχω διαπιστώσει ότι αν ζητήσετε ένα χαρακτηριστικό, θα το προσθέσετε ή θα δημιουργήσετε ένα νέο εργαλείο για να το φροντίσετε. Επιπλέον, μόλις αγοράσετε τον επεξεργαστή HTML του CoffeeCup, θα λάβετε δωρεάν ενημερώσεις για τη ζωή.

Έκδοση: 2010 SE
Βαθμολογία: 175/56%

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πρόγραμμα επεξεργασίας HTML; Γράψτε μια κριτική!

Έχετε έναν επεξεργαστή ιστού που αγαπάτε ή θελήσετε απολύτως; Γράψτε μια επισκόπηση του επεξεργαστή HTML σας και αφήστε τους άλλους να γνωρίζουν ποιος συντάκτης νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος.